Şimdi Ara

Netflix abonelik ücreti Türkiye'de zamlandı: İşte yeni fiyatlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
3
Favori
9.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Netflix abonelik ücreti Türkiye'de zamlandı: İşte yeni fiyatlar
    Geçtiğimiz yıl boyunca dijital platformlarda yaşanan zam furyası 2024 yılında da devam ediyor. Netflix son olarak ocak ayında fiyatlarında değişikliğe gitmiş ve yüzde 20-30 oranında bir zam yapmıştı. Netflix Türkiye şimdi 2024'ün ikinci zammını yapıyor ve fiyatlar yüzde 25 oranında artırılıyor.

Netflix zamlandı

9 Temmuz 2024 itibariyle Netflix'in Temel Plan paketinin fiyatı 149,99 TL, Standart Plan paketinin fiyatı 229,99 TL ve Özel Plan paketinin fiyatı da 299,99 TL olarak belirlendi. Ocak ayındaki ilk zam sonrasında Temel plan aylık 119,99 TL, Standart plan 176,99 TL, Özel plan ise tam 229,99 TL olmuştu. Netflix fiyatları son iki yılda yüzde 295 oranında artış gösterdi.

Ayrıca Bkz.Netflix üyelik fiyatı ne kadar? 2024 Netflix abonelik ücretleri

Netflix'in Temel Planı ile reklamsız olarak 1 cihazdan HD kalitesindeki içeriklere erişim sağlanıyor. Standart pakete geçildiğinde ise cihaz sayısı 2'ye yükseliyor ve desteklenen iki cihazda aynı anda indirme yapılabiliyor. Görüntü kalitesi de Full HD oluyor. En üst paket olan Özel planda ise aynı anda 4 cihazda izleme ve desteklenen 6 cihaza aynı anda indirme yapılıyor. Bu paketin görüntü kalitesi ise 4K çözünürlüğünde.

Yeni üye olacak kullanıcılar için yeni ücretler geçerli olacak, mevcut üyelerin tümü içinse bu değişiklik aşamalı olarak sunulacak. Mevcut üyeler plan değişikliği yapmamışlarsa üyelik ücretleri değişmeden 30 gün önce bir e‑posta ile bilgilendirilecek.

Kaynak:https://help.netflix.com/tr/node/24926

• ayda 230 liraya 720 p boş içerik, peki ne diyelim hayırlı olsun. Google Filmlerden izleyeceğiniz filmi 19 TL'ye satın almak şuan için daha mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Like a Sir -- 9 Temmuz 2024; 09:53:28 >
  • Amazon harici hiçbirini kullanmıyorum.Benim tercihim iTunes Store üzerinden 4k Film satın almak hem ses hemde görüntü kalitesi ve zengin içerik ile afedersiniz yemişim bunları.

• Boş iceriklerle pompaya devam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Askere giderken iptal ettim geleli 3 ay oldu ihtiyacını hissetmiyorum, amazon disney blutv tod yetiyor

• İptal edeli çok oldu. Kaçaktan devam artık, sürekli zam zam zam başka bir şey yaptıkları yok.

• Bunu duyan Spotify zam mı yapıştırır artık zaten 1. Spotify 2 Netflix zamdan başka bir şey bilmezler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pardon da neyin zammı bu? 1 yıldır döviz kuru sabit.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • joven kullanıcısına yanıt
    Apple Türkiye TV Hizmeti Veriyor Mu? Tv Box Uygulamasını Yükledim Üyelik Birtürlü Yapamadım. İzlediğim Fragmanlarda Filmleri ve Görüntü Kalitesi Gerçekten Muazzam...

• 1 sene olacak iptal ettireli. Şöyle bakıyorum da ulan aboneliği başlatayım da şunu izleyeylim diye beni heyecanlandıran tek içerik yok..

• Sene olmuş 2024 ve en üst paket olan özel plan dışında 4K seçeneği yok ?!

Sırf 4K izleyebilmek için tek başıma 4 kişinin kullanabileceği paketi kullanıyorum. Tek kişilik pakette 4K olmaması ne demek yahu ?!

• İki senedir almıyorum. Zaten kullanan bilir boş içeriklere para vermeye başlamıştık en son zamanlar.

• Gayflix, alma aldırma(!!)

• Neden yani gerçekten ilginç. Personel zammı yok, döviz kuru aynı. Ortak tepki gösterilmeli diyeceğim. Bizde o da yok.

• Harika haber🤣

• You tube premium üyesiyim güncel filmler diziler fazla bile geliyor. Netflix deki izliyemediğim diziler, filmler için o kadar para lüzumsuz israf

• Amazon prime daha iyi içerik olarak. Ben artık Amazon prime izliyorum.

• Mersin(Caretta) kullanıcısına yanıt

Plus hizmeti maalesef yok.Bekliyorum gelirimi diye hala gelmedi,belli olmaz bir bakmışsınız gelebilir.

• Devletten daha insaflılarmış. Zammı yerleştirince kullanıcılar popo üstü oturamıycakki zam diyelim.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.