|
Bildirim
Pardon da neyin zammı bu? 1 yıldır döviz kuru sabit.
|
İptal edeli çok oldu. Kaçaktan devam artık, sürekli zam zam zam başka bir şey yaptıkları yok.
|
Amazon harici hiçbirini kullanmıyorum.Benim tercihim iTunes Store üzerinden 4k Film satın almak hem ses hemde görüntü kalitesi ve zengin içerik ile afedersiniz yemişim bunları.
|
ayda 230 liraya 720 p boş içerik, peki ne diyelim hayırlı olsun. Google Filmlerden izleyeceğiniz filmi 19 TL'ye satın almak şuan için daha mantıklı
|
Gayflix, alma aldırma(!!)
|
Siyahi trans görmek ucuz olacak değil ya
|
Zenci lezbiyen engelli birey dayatması izlemek için çok para. Stremio nasıl kullanılır dokümanı hazırlayıp millete alıştırmamız lâzım. İyice azıttı artık bunlar.
|
En normal gorunebilecek icerige bile gay propagandasi koyan gayflix i uzun suredir kullanmiyorum.
|
Pardon da tek kriterin dolar kuru mu? Dolar enflasyonu diye bir şey var, bir de TL enflasyonuna tabi olan Türkiye’deki yerel giderleri var.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Like a Sir -- 9 Temmuz 2024; 09:53:28 > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Plus hizmeti maalesef yok.Bekliyorum gelirimi diye hala gelmedi,belli olmaz bir bakmışsınız gelebilir. |