Şimdi Ara

Netflix Araba Konulu TV Programları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
4
Favori
2.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıkıntıdan netflixe sardım, iyi vakit geçiriyo bu programlar.
    https://www.arabam.com/blog/otomobil-inceleme/netflixde-izleyebileceginiz-5-araba-konulu-tv-programi/

• Teşekkürler. Geçenlerde Ronin izledim ben de 2.kez veya 3 olabilir. Film bitmeden Sahibinden M5'e baktırıyor tabi sonra küfredip telefonu koltuğa atıyorsun ayrı.

Zamanı olup film arayanlara önerim Ryan Gosling'in başrol oynadığı Drive (2011). İzlemişsinizdir kesin ama izlemeyen varsa öneririm. Müzikleri de ayrı bir efsane filmin.
  • Amazon prime'da topgear'ın devamı çekiliyor. 3 sezonu var şu an, çok güzel bölümler var.
  • f1: drive to survive güzeldi, diğerlerini pek denemedim
  • Fastest car iğrenç bir şey , tam bir zaman kaybı. İzlemeyi tavsiye etmem

Fakat liste süper, hiper, ileri derecede, aşırı dandik.

Netflixte
    - Williams belgeseli muhakkak izlenmeli. Benim son sahnede gözümden iki damla yaş geldi.

- Eski şampiyonlardan Manuel Fangio yu anlatan Fangio belgeseli var.

- Ayrton Senna belgeseli var.

- Ama en önemlisi- bu nasıl atlanır- "24 saat savaşı" (24 hour war) adıyla 1960ların 2. yarısında Ford ferrari arasındaki ünlü Lemans çekişmesini anlatan belgesel var.
  • Netflix değil ama, tamirat tadilat izliyorum dmax. Tavsiye ederim
  • Heroes diye bir film / belgesel çekilmişti Mika Hakkinen, Tom Kristensen, Michele Mouton ve Felipe Massa`nın kendi hayat hikayelerini kazalarını falan anlattıkları. Her yerde aradım, türkçe alt yazı ile sunan mecra yok. Aşırı merak ediyorum. Bulan var mıdır acaba?

Yukardaki linke girip baktım, bir de film listesine rastladım.https://www.arabam.com/blog/otomobil-inceleme/netflixde-izleyebileceginiz-5-araba-konulu-film/ 3.sıradaki Rush ve 5.sıradaki filmi tavsiye ederim şiddetle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

Fastest car iğrenç bir şey , tam bir zaman kaybı. İzlemeyi tavsiye etmem

Fakat liste süper, hiper, ileri derecede, aşırı dandik.

Netflixte
    - Williams belgeseli muhakkak izlenmeli. Benim son sahnede gözümden iki damla yaş geldi.

- Eski şampiyonlardan Manuel Fangio yu anlatan Fangio belgeseli var.

- Ayrton Senna belgeseli var.

- Ama en önemlisi- bu nasıl atlanır- "24 saat savaşı" (24 hour war) adıyla 1960ların 2. yarısında Ford ferrari arasındaki ünlü Lemans çekişmesini anlatan belgesel var.
    senna belgeseli çok iyiydi. williams'ı da izleyeyim teşekkürler tavsiyen için

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Drive filmi Dram - Gerilim Aslinda...Oyle cok aksiyon ve Araba drift sahnesi yok..

Arabalarla ilgili Hizli ve Ofkeli en iyi film..Biraz Absurt evet ama aksiyona doyuyorsunuz...

Belgesel olarakta Netflix Formula 1 serisi cok iyi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netflix'de Paul Hollywood'un büyük Avrupa gezisini de tavsiye ederim. Adam, Avrupa'daki demirbaş araba üreten ülkeleri(İtalya-Alman-Fransa) tek tek gezip, markalarının tarhiçelerini ve bu markaların ülkedeki kültür ve yaşama olan etkilerini çok güzel anlatıyor. 3 bölümlük güzel bir seri
  • Wheeler Dealer in yerini hiçbirisi tutmuyor.Ed china ne güzel tamir edip anlatiyor Türkçesi tamirat tadilat olan programda.

• Teşekkürler.Süper olay gerçekten. onlarca film var konuyla ilgili. sıkıldıkça izle. liste de başarılı mutlaka hepsine bakmalı

• Rust Valley bi harika. Adamlar sağlam geyik yapıyor.

• güzel bir liste olmuş milletin zevkine fikrine dandik falan denmez saygı duyulur.
  • Liste çöp, YouTube dan Flexiny, Doug DeMuro, Arthur Tussik izlemek 10 kat daha iyi. Sadece DTS dişe dokunur bir yapım onun da ilk sezonu daha iyiydi, aşırı HAAS gördük ve 4 5 ve 6. Bölüm hariç kötüydü. Onun dışında Netflixte araba içeriği olarak Senna, Williams, Fangio ve 24 Hours izlenebilir. Netflix dışı olarak Niki Lauda (Rush) filmi ve yeni çıkmış Ford v Ferrari izlenebilir.

• Top Gear'ı izlerken aldığım zevki hiçbir programdan alamadım.Hala ara ara internetten açar bazı bölümleri izlerim.Üstteki programlar ve benzlerleri ancak amatör eğlendirir

• Takip, güzel konu

• AsiretinMarjinalCocugu kullanıcısına yanıt
    Top gear amazon prime'da devam ediyor. The grand tour adıyla.

• Asfaltın Kralları kesin izlenmeli. Orijinal adı Ford v Ferrari
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.