|
Bildirim
Oz , Prison Break , Dexter, Luther(2.sezon 3.bölüm ile mavi balinayı bu dizi mi yaratı diye aklımda bir şüphe var) ,Spartacus, Agatha Christie's Poirot serisi(Kitaplarını da okudum dizisi daha iyi David Suchet sayesinde) ,Bron/Broen(ilk sezonu izledim sadece klişeler bol olsa da taklit eden bu dizi değil yıla göre) ,Shameless(Frank efsane ve ****leri saymazsak film çok komik) ,True Detective(Ben ilk sezonu çok iyi buldum ama sonra bozdu bence yine de beğenen çok) , Black Mirror(ilk 2 sezonun ilk bölümleri için bile izlenebilir) ,The Killing(ilk 2 sezon iyiydi ama 3.Sezon gelişen klişe olaylar ve saçma olaylar yüzünden bıraktım), Suits izlenebilir fena değildi. House(Bence daha iyi doktorluk dizisi yok) , La Casa de Papel (Niye sevmedi millet bilmiyorum, ben beğendim sadece uzatmaları iyi değil) house of cards(Bu da iyiydi) , The O.C. adlı bir ergen dizisi de vardı ama bulamadım şuan , Heroes(Sylar karakteri için izlenir saçma ama film genel olarak ve eskidi bayağı doğa üstü), Being Human(Doğa üstü güçleri seviyorsan güzel diziydi), Lie to Me , Sherlock , Sons Of Anarchy(Oyunculuk çok iyiydi ve içerisinde her şey var çoğu oyuncunun ünlendiği dizidir, şuan eski gibi gelebilir ama Narcos'u sevdiysen bunu sevmemen imkansız bence) Film: Homeless to Harvard: The Liz Murray Story : neden çevirisi yapılmadı fikrim yok, çok kaliteliydi!(İngilizcen varsa tavsiye) Anime: Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin Her bölüm ile kalitesi artan hayatımda gördüğüm tek anime, ayrıca imdb ilk 100 deki filmler ile karşılaştıracak kadar iyi idi sabredersen :) (Hayatında hiç anime izlemeyenler veya beğenmeyenlere özellikle tavsiyedir , Filmi yapılsa bile bu çizgi karakterler kadar iyi oynayabilir mi tartışılır :) Novel: I shall Seal The Heavens (Roman):Özellikle kurulan cümleler bazen hayret verici olabiliyor: Normalde komedi mangası değil ama ilerledikçe karşımıza çıkan komik karakterler için okunmalı, bahsettiğim karakterlerden birisi 200'lü bölümlere doğru gelmeye başlıyor ve ana karakter de uzun süre sonra daha komik oluyor) Bazen kahkaha atarak güldüğüm oldu! Manga: Noblesse(Bayanlar da özellikle seviyor ama ben de beğendim) , Solo leveling(Erkeklere hitap ediyor) Roman: Ejderha dövmeli Kız Serisi(Hiç kitap okumayı sevmeyen bana, kitap okumayı sevdiren kitaptır!) NOT: Sadece tavsiye kimseyi zorla bunlara alıştırdığım yok! Edit: Çok fazla özel mesaj alıyorum lütfen şurada duvarımda yüzlerce anime var ,kendiniz seçin ; https://www.turkanime.net/kullanici/tobepeople |
Listede nasıl altered carbon olmaz aklım almıyor 😅
|
O bir yılda adamlar matbaadan zarf basar gibi bir sürü yeni yapım sundular.
|
1 yıldır netflix izlemiyorum. Zaten pandemiden dolayı diziler aksadı sanırım. Eskisi gibi bir etkisi yok. Olmasa da olur diyor insan.
|
İyi ki Netflix im var hele ki pandemi de evden çalışıyorum, bir yanda dizi bir yanda iş, 10 numara keyifli oldu. Bu ara Orphan Black dizisine sardım gayet keyifli 🤘
|
Hazır yeni sezonu da çıkmışken Atypical izleyin çok tatlı dizi :)
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Lupin nasıl izlenmiş bu kadar sanırım pandemi ve Paris etkisi :) |
Oz , Prison Break , Dexter, Luther(2.sezon 3.bölüm ile mavi balinayı bu dizi mi yaratı diye aklımda bir şüphe var) ,Spartacus, Agatha Christie's Poirot serisi(Kitaplarını da okudum dizisi daha iyi David Suchet sayesinde) ,Bron/Broen(ilk sezonu izledim sadece klişeler bol olsa da taklit eden bu dizi değil yıla göre) ,Shameless(Frank efsane ve ****leri saymazsak film çok komik) ,True Detective(Ben ilk sezonu çok iyi buldum ama sonra bozdu bence yine de beğenen çok) , Black Mirror(ilk 2 sezonun ilk bölümleri için bile izlenebilir) ,The Killing(ilk 2 sezon iyiydi ama 3.Sezon gelişen klişe olaylar ve saçma olaylar yüzünden bıraktım), Suits izlenebilir fena değildi. House(Bence daha iyi doktorluk dizisi yok) , La Casa de Papel (Niye sevmedi millet bilmiyorum, ben beğendim sadece uzatmaları iyi değil) house of cards(Bu da iyiydi) , The O.C. adlı bir ergen dizisi de vardı ama bulamadım şuan , Heroes(Sylar karakteri için izlenir saçma ama film genel olarak ve eskidi bayağı doğa üstü), Being Human(Doğa üstü güçleri seviyorsan güzel diziydi), Lie to Me , Sherlock , Sons Of Anarchy(Oyunculuk çok iyiydi ve içerisinde her şey var çoğu oyuncunun ünlendiği dizidir, şuan eski gibi gelebilir ama Narcos'u sevdiysen bunu sevmemen imkansız bence) Film: Homeless to Harvard: The Liz Murray Story : neden çevirisi yapılmadı fikrim yok, çok kaliteliydi!(İngilizcen varsa tavsiye) Anime: Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin Her bölüm ile kalitesi artan hayatımda gördüğüm tek anime, ayrıca imdb ilk 100 deki filmler ile karşılaştıracak kadar iyi idi sabredersen :) (Hayatında hiç anime izlemeyenler veya beğenmeyenlere özellikle tavsiyedir , Filmi yapılsa bile bu çizgi karakterler kadar iyi oynayabilir mi tartışılır :) Novel: I shall Seal The Heavens (Roman):Özellikle kurulan cümleler bazen hayret verici olabiliyor: Normalde komedi mangası değil ama ilerledikçe karşımıza çıkan komik karakterler için okunmalı, bahsettiğim karakterlerden birisi 200'lü bölümlere doğru gelmeye başlıyor ve ana karakter de uzun süre sonra daha komik oluyor) Bazen kahkaha atarak güldüğüm oldu! Manga: Noblesse(Bayanlar da özellikle seviyor ama ben de beğendim) , Solo leveling(Erkeklere hitap ediyor) Roman: Ejderha dövmeli Kız Serisi(Hiç kitap okumayı sevmeyen bana, kitap okumayı sevdiren kitaptır!) NOT: Sadece tavsiye kimseyi zorla bunlara alıştırdığım yok! Edit: Çok fazla özel mesaj alıyorum lütfen şurada duvarımda yüzlerce anime var ,kendiniz seçin ; https://www.turkanime.net/kullanici/tobepeople < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 29 Temmuz 2021; 13:2:7 > |
|
Hiçbir aradığım filmi Netflix'te bulamayınca yolları ayırdım. O paraya bu arşiv üzücü. |