|
Bildirim
Bir de şu var, tamam öyle çok paylaşım yapanlar var ama bir insanın hesabı eşiyle, kardeşiyle veya diğer aile fertleriyle paylaşması pek tabii mümkün ve normal. Şimdi her biri ayrı ayrı ücret mi ödemeli. Netflix bence bu düşünceyle aşırıya kaçıyor.
|
Almayın kardeşim, almak zorunda değilsiniz. Ne demek aynı evde yaşayan aile bireyleri kullanabilir? Ben salondan açıyorsam herkes izliyor zaten bunu. Herkes aynı evin içinde kendi odasında izlesin mantığıyla abonelik mi yapılır? Şifremi paylaşırım paylaşmam ona ne? Paramı verip üyelik alıyorum, sen beni eğelnedirmek için gerekli içeriği üretmekten sorumlusun gerisi seni bağlamaz. Çünkü tekli veya çiftli abonelik için 4K seçeneğin yok, mecburen 4K olanı alacaksın. E haliyle de fiyatı sana fazla gelecek arkadaşlarınla bölüşeceksin. Zaten platformlardaki bütün dizi ve filmler anında nete düşüyor. Gereksiz bi afra tafra çekeceğime hiç abonelik almam gider netten izlerim.
|
Danaya girer gibi netflix e giriyorlar, paran varsa izle yoksa alma zorla değil.
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
O tamam ama bunlar illa aynı evde mi olmalı? Misal bunlar çalışıyor yahut başka şehirlerde okullarda olabiliyor, ayrı evdeler falan. Tek düze düşünmeliler onu diyorum. |
|
Altı üstü dizi izlediğimiz bir platformun hem bizden 99 lira alıp hem de böyle bir karar alabileceğini düşünmüyorum |
131 oldu:) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
o zaman niye artist artist böyle twit attılar ? para tatlı gelmeye başladı tabi. |
Engellerse görür kaç kkişi kaldığını hesap paylaaşım olmasa baya abonelik sayısı düşer bence |