Şimdi Ara

Netflix için Türkiye VPN Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
13.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Fransada Netflix kullanıyorum netflix hesabından lokasyon ve dil tercihlerini Türkiye ve Türkçe olarak ayarladım fakat yinede bir çok içeriğin Türkçe dili yok. Örneğin The Walking Dead'in bile ne Türkçe altyazısı görünüyor nede Türkçe dublajı. Bu ve bunun gibi bir çok büyük içeriğin Türkçe seçenekleri yok.

Sizlerden ricam kullanabileceğim Türkiye lokasyonlu VPN var ise benimle paylaşmanız. Teşekkürler.

• Böyle bir şey mümkün değil. Netflix'in Fransa içeriğinde The Walking Dead'i bulabilirsin ama bu dizi şu an Netflix Türkiye'de yok. Kısacası Fransa ve Türkiye içerikleri birbirinden oldukça farklı olduğundan bu problemi herhangi bir VPN ile çözemezsin.
  • Yani benim Türkçesini bulamadığım içeriklerin büyük kısmı Türkiye de yok anladığım kadarıyla.

Forumlarıda baya bir inceledim, mesajınızı doğrular nitelikte hemen hepsi. Ozaman bu haliyle Netflix Türkçe kullanıcıları için henüz yeterli bir platform değil.

Evimde Netflix var ve yerel başka bir platform daha var ama halen bazı şeyleri sırf Türkçe olması için internet sitelerinden izlemek zorunda kalıyorum. Bu tv işine tek elden yasal bir çözüm yok anlaşılan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Vpn kullanarak Türkiye Netflix'e bağlanabilirsiniz veya Fransa Netflix üzerinden aşağıdaki yöntemleri uygulayarak Türkçe altyazılı sorunsuz izleyebilirsiniz.Ben US netflix'e vpn ile bağlanarak , aşağıdaki yöntem ile sorunsuz türkçe altyazılı izleyebiliyorum.

Bu yöntem sadece pc için geçerlidir.
    https://introyuatla.com/netflixe-alt-yazi-nasil-yuklenir/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.pupa -- 4 Temmuz 2018; 17:38:0 >
  • İsviçredeyim ben de. Pure vpn kullanıyorum Türkiye içeriği için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkçe için VPN ye gerek yok zaten arkadaşlar hesap profilinden Türkçeyi seçince Türkçe yayınlar çıkıyor. Ben çok az Türkçe yayın olduğu için acaba Türkiyede olmadığımdan mı öyle görünüyır diye araştırdım ama zaten Türkçe si olmayan dizi zaten Netflix Türkiyede yokmuş. Çok az içerik var olanlarıda izledim bitti. Kapattırma zamanı geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chnekn

Türkçe için VPN ye gerek yok zaten arkadaşlar hesap profilinden Türkçeyi seçince Türkçe yayınlar çıkıyor. Ben çok az Türkçe yayın olduğu için acaba Türkiyede olmadığımdan mı öyle görünüyır diye araştırdım ama zaten Türkçe si olmayan dizi zaten Netflix Türkiyede yokmuş. Çok az içerik var olanlarıda izledim bitti. Kapattırma zamanı geldi
    dedigin gibi yaptim lakin altyazilar turkce cikmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaçan Aşık kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğim gibi bende çok araştırdım fakat durum bundan ibaret. Eğer Netflix hesap ayarları ve profil ayarlarından dil olarak Türkçeyi seçtiyseniz tamamdır. Altyazısı yada seslendirmesi olanlar zaten film yada dizinin seçenekler listesinde çıkıyor, eğer listede altyazı veya seslendirme yoksa yada biri var diğeri yoksa, yada her ikisi de yoksa yoktur. Hesabınızı nerede kullanırsanız kullanın farketmiyor. Ayrıca Netflix destek üzerinde bu şekilde bilgilendirildim.

Sistemleri bir değişik anlamadım gitti, hanım bıraksa bu gün kapatırım. Birde geçenlerde şöyle bir olay farkettim. Cep telefonundaki Netflix uygulamasında bulduğum bazı içerikleri TV deki Netflix uygulamasında birebir adıyla aramama ve hatta lisme eklememe rağmen bulamıyorum. Netden böyle platform ve ülke ayrımı yaptıklarını da anlamış değilim.
  • Netflix içeri dil ayarlarını Türkçe bile yapsanız bazı ülkelerde Türkiye’de olan Türkçe alt yazı ve dublajı görmeme sorunu var..Bunu sebebi bölge sınırlsmadından kaynaklıdır.VPN aşılabiliyor özellikle OpenVPN protokolü kullanan VPN sağlayıcıları ile çözülebilmektedir.Almanya Netfilix ( Avrupa ülkelerinde iseniz ) de Türkiye içeriğini görmek için illa Türkiye lokasyonu kullanmak zorunda değilsiniz.Polonya , Romanya hatta Hollanda lokasyonu kullanarak içerikte TR dublaj ve altyazıya ulaşabilirsiniz.VPN önerim VPNSecure dir.OpenVPN alt yapısı olduğunda doğrudan ruter a kurup dilediğiniz şekilde TV ,Apple TV kullanabilirsiniz.Hatta başka bir ürün diye bilirim Amazon fire tv direk android at yapılı direk kurarak ruter bile gerek olmadan rahatça izleyebilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 25 Ağustos 2018; 14:30:5 >
  • Dostum merhaba,

bir kaç kişi hayır olmaz demiş fakat. Ben NordVPN kullanıyorum gayet de güzel oluyor. Türkiyede bol bol serverleri var.

Eğer NordVPN alıcak olursan AppStore almanı tercih ederim çünkü site-appstore arasında 100 liralık bir fark var(nasıl oldu anlamadım). 190TL'ye geliyor yıllık.
  • Güncel olarak Netflix çalıştıran Türkiye IP'li VPN firmaları hangileridir?
  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    Hiç bir vpn özellikle Türkiye Netflix izleteyim diye çabası yok olmazda.Dünyada insanlar USA ve UK için Netflix içerigine ulaşmaya çalışıyor.Anlamadığım Türkiye ip VPN neden Netflix izlemeye çalışıyorsunuz?

• QRocKfire kullanıcısına yanıt
    Hocam konu 2 sene önce açılmış orası ayrı da zaten adam ilk mesajda neden türkiye aradığını yazmış fransadaymış. Altyazı çıkmıyor içerik çıkmıyor demiş. Sen nesini anlamadın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilephone -- 22 Ocak 2020; 20:26:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobilephone M kullanıcısına yanıt
    Yurt dışında zaten Euro üzerinde almanya,Hollanda Avusturya gibi ülkelerde Türkçe alt yazı ve dublaj var.Vpn olmadan EU kapsamında tüm içeriklere ulaşılıyor artı TR içeriğinde olmayanlar bile var.2018 Euro yasa ile tüm euro ülkelerinde içeriğini izlenebiliyor.Netflix bu yasa kapsamında Euro birliğini bütün ülkelerine vpn siz içerik izlemeye açtıki.Türkiye içeriğine en yakın ülke hollanda.Türkiye VPN ne izleyecek onu anlamıyorum.Gerek yok VPN o bağlamda dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 23 Ocak 2020; 13:44:36 >
  • QRocKfire kullanıcısına yanıt
    Yurt dışından izlemek için VPN lazım sanmıştım ama gerek yokmuş. Fakat Türkiye fiyatları, yurt dışına göre daha uygun. O yüzden aboneliği Türkiye'den başlatmak mantıklı oluyor.
  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    Netflix tek başına izleyeceksen vpn yada Türkiye’den bir tanıdığınla ön ödemeli netflix kartı alıp abone olursanız yurt dışında sorunsuz vpn siz izleyebilirsiniz!.. fakat netflix Türk Gsm nosu doğrulama soruyor.Doğrulamayı geçmek için Türk hattı lazım.Bunları halledersen izliyebilirsin

• Arkadaşlar bu durum çok çetrefilli bir olay. Eğer ki tüm Türkiye içeriklerine erişmek istiyorsanız, VPN kullanmanız gerekiyor. Alakalı olarak tüm detayları burada anlattım: https://www.vpnxd.com/tr/netflix-turkiye-yurt-disinda-nasil-izlenir//

• Netflix Hollanda %90 tüm içeriğinde Türkçe altyazı ve dublaj bulunmakta.Bazı dizilere uygulanan sansür ve kesintiler bulunmuyor .Türkiye içeriğini vpn engellemesi olayına takılmamak için üyeligi Türkiye’den başlatmak gerekli.Bu sizin kullandığınız vpn ip engellenmesine engel olmaktadır.
  • Selamlar;

Bazı arkadaşlar Hollanda ve Almanya'da gerek yok diyor, üyeliği TR'den başlatın demiş, bazı arkadaşlar ise VPN kullanımını önermiş.

Ben bu iki yöntemide deneyen bir kişi olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki Amerika'da bu yöntemlerin ikiside TR NETFLIX'e erişmeye çalışınca işe yaramıyor.

İlk olarak NETFLIX üyeliğim 2018 yılından beri Türkiye'den. Ayrıca Strong VPN , NordVpn, Express VPN ve benzeri bircoğunu Amerika'da denedim olmadı artık vazgeçtim.

Evet yurtdışındayken bazı Türkçe altyazılı, dublajlı dizi ve filmlere ulaşabiliyorum ama Türkiye'deyken izlediğim bazı diziler ve filmlerin altyazısı yada dublajı burada çıkmıyor. Örneğin Queen of South dizisini Türkiye'de türkçe altyazılı izleyebilirken, bu dizinin Türkçe altyazı seçeneği burada mevcut değil.

Yada Cem Yılmaz'ın kara komikler serisi Türkiyede mevcutken burada bu filme ulaşamıyorum bile. Outlander dizisi Türkiye'de 4 sezon, fakat burada 3 sezona kadar gösteriyor. Bu örnekler çoğaltılabilir.

Kısaca netflix VPN işini bir şekilde anlıyor ve buna izin vermiyor. Eğer bu sorunu aşabilmiş bir arkadaş var ise ve ulaşırsa çok makbule geçer. Herkese iyi seyirler.

• ealp kullanıcısına yanıt
    Netflix SmarterDNS ve özel ip vpn ile izlene biliyor.En çok Amerika , Kanada ,İngiltere ve Japonya için bu seçenek var .Türkiye Netflix için bu durum geçerli değil.Netflix ip farkettiğinde direk ip engelliyor.WindscribeVPN ile Türkiye Netflix sorunsuz izleniyor.Dikkat edilmesi gereken hesapTürkiye’den açılmış olmalı.Büyük VPN servisleri göze battığında bunları ilk onların ip engelleniyor.Son bir şey Cem Yılmaz kara komedi Almanya ve Hollanda da var.Neden Hollanda’da ve Türkiye Netflix hemen hemen aynı cevabı çok basit dil yüzünden Türkiye diliminde alt yazı olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 29 Aralık 2020; 0:39:9 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.