Şimdi Ara

Netflix’in yeni filmi pedofili tartışması başlattı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
1
Favori
8.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkmoon34 kullanıcısına yanıt

eşcinsellik tarihi cokta onemli degil benim yazdiklarim acisindan...islami kaynaklarda lut kavmini goruyoruz yani asirlarca once...escinselligin normal bir olay haline getirilmesinden bahsettim ben...toplumun bundan oceki yargisiyla simdiki yargisi cok farkli bu konuda...bu, zaman icinde ince ince dokunan bir mevzu..bireysel olarak escinsellege bakis acilarimizi bir kenara koyarsak bunu inkar etmek matematik dogrularini inkar etmek gibi...korkarim ki bunu pedofili icinde yapacaklar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • high score diye bir belgesel var video oyunlarının tarihini gelişimini anlatıyor, güzel de bir belgesel. ama buraya bile belgesele hiç katkısı olmayan gayler koymuşlar, eeeh yeter be dedim görünce bu kadar da her yapıma sokulmaz ki.

• Netflix tüm dünyayı kendine çekti. Artık istediğini sunabilir. Lgbt için onlara göre, pedofililer için onlara göre, fetişistler için onlara göre film ve diziler sunabilir. Netflixi yüceltenler hiç boşuna konuşmasın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 365 daysi izlemeyenlere tavsiye ederim grinin elli tonu yanında halt etmiş😀👅

• Uzun zamandır nekfliş izlemiyorum. Oyun videoları daha iyi. Ailecek oturup pintipanda half Life serisi izledik. O derece.

• aksıyon bılımkurgu turu yapımları sevdıgım ıcın hıc bır zaman ızlemeyecegım yapım.

• emmare kullanıcısına yanıt

Hiz oğlanlarını ondan araştır dedim... Hiz oğlanları devlet te kayıtlı kişilerdi.. hani normalleşme diyorsun ya... Biraz okursan bu işler bu günün sorunu değil anlarsın...

• Netflix gibi platformlar en basit tabirle ahlaksızlığı normalleştirmeyi, yaygınlaştırmayı istiyor. Yani oraya içerik ireten tipler zaten böyle insanlar, bunu kendilerine bir hedef edinmişler. Bariz şekilde bilinçli yaptıkları gibi, artık batıda devletler de bunları koruyor, karşısına çıkanları da bastırmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

Esas bizde bunları savunan ahlaksızların şu pedofili hadisesinden sonra dahi ilk olarak ekstrem örneklerle islama ve müslümanlara saldırmaları. Bunlar da aynı zihniyetten merak etmeyin. Şimdilik tepki görmesin diye direk sahiplenemiyor ama twitter gibi platformlarda troll hesapların ardından gayet net şekilde ensest'i dahi savunuyorlar. Toplumdaki muhafazakar, dindar tepkiyi bastırmak için de kendilerinde karşı saldırıya geçiyorlar özellikle açık platformlarda.

• 1-1,5 ay önce netflix facebook grubunda netflix'in artık bokunu çıkarmış derecede LGBT'yi ön çıkarmasından dolayı, iki gün sonra pedofili de getirir filmlere onları da sanat ve hak hukuk diye savunursunuz diye yazmıştım. haklı çıktığımı görmek şaşırtıcı ve üzücü oldu.

olayı tabi ki normal karşılayıp bu görüntülerden kimse etkilenmez, bunu izleyince gay olunmaz, pedo olunmaz diyenler olacaktır. olay etkilenmek değil, netflix'in eşcinselliği ve sapıklığı çok göstermesi problem. her bölüm önüne gelen erkekle sevişen bir erkek izlemekten bıktım :(

game of thrones yüzünden oldu bunlar hep.

• Son zamanlarda saçmalamaya başladı netflix orjinal içeriklerde. Ancak maalesef ki gerçek olayların filmleştirilmesi gibi bir durum var çoğunda. Bu filmde ise amaç toplumsal bir soruna dikkat çekmek gibi ama 11 yaşında çocuklar filmin konusu olmayabilirdi, reşit olmayan çocuklar üzerinden belki anlatılmayabilirdi, açıkçası filmin ismi bile irite edici, cuties nedir bi kere. Ama çok başarılı yapımlar da oldu Kalifat gibi, tamamen de gömmemek lazım.

• Neden yasaklanması isteniyor ki? Sizin iradeniz yok mu? Paralı bir hizmet. Vermezsin olur biter. Ben üyeliğimi iptal ettim. Herkes edebilir. Bu bir seçimdir. Karasal yayında çıkan aile içi baldızlı enişteli diziler, dayak yiyen kuyuya atılan eli yakılan kadınların bulunduğu diziler daha büyük tepki çekmeli bence. Sonuçta karasal yayında veriliyor.

• Kalergi planı adım adım işliyor Avrupa’daki demografik yapı tamamen değişecek bunu görmemek için çok iyi niyetli olmak gerek

• Demek ki insanların ifade ettiği şeyler komplo teorisi değilmiş, değil mi? Homoseksüelliğe karşı çıkanlara homofobik diyenler buna karşı çıkanlara da pedofobik diyecek mi? Zoofobik de arkasından gelecek mi? Hey gidi hey...

• Bu netfelix tehlikeli

• Bu netflix de bokunu cikardi

• Küresel sermaye çetesinin artık çıplak kadın objesini satamadığını çünki çıplak kadının ilgi çekmediğini bu yüzden pedofili içeriğini normalleştirmeye çalışacaklarını ve bunu satmaya başlayacaklarını anlatan bir yazı okumuştum bi kaç yıl önce. adım adım işliyolar ve yakın gelecekte pedofili denen sapıklık da ibnelik gibi normalleştirilecek

• Bu filmin ülkemizde yasaklanması gerekiyor. +18 ibaresi koyacaksın, pedofilinin öncüsü olacaksın, çocukları oynatacaksın sonra, eee.

• bu eşcinsellik avrupanın sonu olacak zaten yaşlandılar iyice birde evlilikler azaldı birde üstüne bu eşcinsellik olayları nüfus kırımı yaşayacaklar

• netflix yasaklanması lazım ama yasaklansa yada haberi çıksa auuuuwww özgürlük skyrim böyle özgürlüğü özgürlük çocukların hakkının başladığı yere kadardır çocuklar netflixi hangi sermaya büyüttüyse onların karanlık projesi (evet büyük oyunu gördüm sermaye olmadan bir bhokh olmaz sürekli zarar yazan bir şirket netflix )

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.