hiç değişmiyor sabit mi the night agent? bazen sahne bazlı düşüp artabiliyor. Uzun süre görmediğim saçmalık size denk gelmiş mesala. Dün myster murderers ta benim 8-17 arası gidip geldi 4k da ama bendeki bağlantı dalgalandı muhtemelen. |
Netflix Türkiye | Bitrate ve Kalite Sorunu (15. sayfa)
-
-
5-6dk durdum dizinin o bölümünde.
The sea açtığım anda o hıza çıkıyor, night agent de 4-5 dk durduğum halde düzelmedi.
Yukarıda bir arkadaşta yazmış zaten, yapımdan yapıma değişiyor bazen diye. Sunucu farkı falan var diye düşünüyorum. Ya da dizinin o anki popüler olmasına göre. Night agent mesela popülerler bölümündeydi haliyle Dünya çapında çok izleyeni varsa belki bandwidth kısıyorlardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 4 Nisan 2023; 16:32:11 > -
@shockwave error Şu anda Netflix'e abone olmadığım için bakamıyorum ama The Queen's Gambit dizisinden önceden aldığım ekran görüntüsü vardı. İlk bölümüne bakabilir misiniz acaba, aşağıdaki değerler ile aynı çıkıyor mu?
-
2. - 3. Bölüm hiç bir şekilde 15mbps görünmüyor.
Xiaomi mi stick 4k 5ghz bağlantı ve Vestel tv ethernet bağlantısı ile denendi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
netflix halt yemesi başka açıklaması olamaz derinlik vs kalmıyor sulu boya gibi oluyor renkler. Detay göremeyeceksem 4k izlemenin anlamı yokki ben adamın yüzündeki her bir lekeyi görmek için 4k izliyorum.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X