smart tv'lerde yada android box üzerindeki netflixte bitrate değerini nasıl görürüz? |
Netflix Türkiye | Bitrate ve Kalite Sorunu (11. sayfa)
-
-
netflix kasıtlı olarak kısıyor açıkladı daha önceden
-
quote:
Orijinalden alıntı: Frobishersmart tv'lerde yada android box üzerindeki netflixte bitrate değerini nasıl görürüz?
Klavye takıp F4 tuşuna basacaksın, yada android uzaktan remote programı indirip, F4 tuşu olan bir klavye indireceksin. Youtube videolarda var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu süreçte tvnin kendi kumandasından karıştırırken info tuşuna bastım bitrate gözüktü netflix'te. Bu yöntemide yapacağım teşekkürler. -
Her geçen gün daha da düşüyor sanki.
Geçen senenin başında izlediğim içeriği aynı pakette-aynı internet hızıyla seyrediyorum da o zaman cam gibiyken şimdi çamur gibi gözüküyor sanki.
Bu korona olayları en çok netflix'e yaradı(üye sayısı katlandı) izleyicilere de yaramadı(görüntü kalitesi iyice düştü).
-
çözünürlüğe baktınız mı hocam yüksek ihtimalle çözünürlük düşük şuan sizde.
-
Nasıl bakılıyor ki? Ne smart tv'de ne de tablet'te çözünürlük yazmıyor...
-
3 mesaj yukarıda chemsul arkadaşın dediği şekilde bakabilirsiniz. -
Arkadaslar 2mbps internet hiziyla 4k 2160 film seyrediyorum normal mi bu durum bu hizla 4k
Normalde 20mbs diyor müşteri hizmetleri ama "bir başkadır" dizisini 1.94mbs ile 4k görmüştüm. Olabiliyor. -
Gercekten 4k olsa bu komik hizla gostermemesi lazim 40 lira ver çakma 4k izle sorgulamayan bir topluluk olunca
12 veya 15 oluyor genelde -
Mobilde bitrate değerini nasıl görürüm? Klavye bağlayıp F4 basarak mı?
bakalım zamlardan sonra görüntüde değişiklik olacak mı.
-
Üyelik iptal bende tepkimizi gösterelim
-
Film ne? Bende 10mbs üzeri 4k oluyor çoğu filmde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: jagatai
Film ne? Bende 10mbs üzeri 4k oluyor çoğu filmdeFormula 1: Drive to Survive 3. Sezon..
1.9mb ile 4k da gördüm yayın kalitesi yüksek demekki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X