Şimdi Ara

Netflixteki dizilerdeki eşcinsel sahnelerden artık gına geldi. (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
584
Cevap
2
Favori
27.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
599 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu husus hem ekşi hem de diğer iletişim kanallarında çokça dile getiriliyor ve maalesef ki sonucu Netflix'in ülkemizde kapanmasına kadar gidecek. Ondan sonra oturup kına yakarsınız, bu ne gerizekalılıktır anlamak güç gerçekten. Avrupa Birliği ülkesinde mi yaşıyorsun da bu tarz eleştiriler yapıyorsun anlamıyorum, çat diye kapatıyor adamlar her şeyi. Daha düne kadar wikipedia ve imgur kapalıydı hatırlayın.

Rahatsız oluyorsanız izlemeyin, es geçin. Benim de ailem rahatsız oluyor, böyle sahneler gelince iki ileri basıyor ve bitiyor. Ne uzatıyorsunuz anlamıyorum ki. Buna gelene kadar milyon tane derdi var insanların, listemde en son sırada bile değil eşcinsellik.

İnanılmaz gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackworms -- 19 Nisan 2020; 14:12:0 >
  • Blackworms kullanıcısına yanıt
    Kapanması imkansız bu sistem bir paralı üyelik. Üye olurken o okumadığın sözleşmeyi kabul etmiş oluyorsun. Karşılaştırdığın vikipedi ise herkesin girebileceği bedava bir ansiklopedi. Ayrıca Atatürk aleyhinde yazılar bulunması sonucu kapatıldı. İsteyen izler istemeyen izlemez. Biri gidip digiturkten erotik paket alınca hemen karışıyor musunuz? Karışamazsınız da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nuwanda87 kullanıcısına yanıt
    Aynen,eşcinselliğe saygı vs derler ama sırf erkek eşcinseller dolu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Demekki izleyeni çok adamlar böyle yapıyor.
    Izlenmese yapmazlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netfilixe uyarı verilsin, 1 mayısa kadar gay içeriklerini çıkart yoksa erişimi tamamen engelleyeceğim densin bir an önce. (Lezbiyen içerikler kalabilir.) Paypal gibi bir velinimet ülkeden gönderilmişten netflix gibi amacı artık belli olan kuruluşun bu yaptıklarına göz yummak adaletli olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.h.met

Anlamakta güçlük çektiğiniz nokta şu: netfilix üyeliğini bitirebilirsin ama bir partiye oy vermeyince ondan kurtulamazsın.
    Aynı tarzda verilen 1837. Tepki ve bu kez cevap vereceğim. Sırf doğruyu kabullenmemek adına yanlış olduğunu bildiğiniz şeyi dahi savunmayınız
    Verdiğim örnekleme geliyorum şimdi, artık izah etme zamanı, orada kocaman "TOPLUM MÜHENDİSLİĞİ" yazmışım bu ne demek biliyor musunuz? İzlemekle kurtulamayacagimiz anlamına geliyor çünkü " ETKİLERİ DOGRUDAN TOPLUMA".

ama gerçekten yeter ya, bu da yeni taktik mi? Bir şeye yönelik Arguman yaratamayinca anlamamazliktan gelmek? Veya daha kötüsü gerçekten anlamamak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr. solucan -- 19 Nisan 2020; 14:29:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

Dh ahalisine toplum mühendisliği gibi bir konuyla gelmek...
    Anlayamadım?

• Başlık açan kardeş yüzde yüz haklısın. İzleme falan diyenler masal anlatıyorlar. Her dizide illaki eşcinsellik içeren sahneler oluyor. Bu resmen insanların bilinç altına işlemek için yapılan bir hareket. Özellikle 20 yaşından küçüklerin Netflix izlemesini sakıncalı buluyorum.

• Evet son zamanlarda benide rahatsız eden bir durum bu ama yukaridada bazi arkadaşlar yaznmislar parayla satilan ozel bir uyelik bu yani tamamen netflix in elinde olan bir durum buna kimse mudahale edemez sen bu durumu o parayi netflix e vererek bir sekilde kabul etmis oluyorsun sonuc olarak bu uygulamaya keyfe keder bir ucret odeyerek izledigin gibi gene ayni keyifte elinde bir kumanda mouse v.s var birazcik ileriye sarsan hic birsey kaybedilmez bence sonucta izlemek zorunda degilsin o bölümü

• Lez olsa izlenir ama homo nedir arkadaş doğru diyorsun 😎

• mr. solucan kullanıcısına yanıt
    Dh'de ki üstün insanlar toplum mühendisliğinden ne anlasın. Uzak kavramlar onu demek istiyorum.

• Size uymayan platformları kendinize uydurmaya çalışmak yerine boykot edin kullanmayın. Sizin bozuk zihniyetinize Netflix neden uyum sağlamak zorunda? Eşcinsellerle bir sorunum yok ama diye başlayıp bu konuları gündemde tutarak toplumun nefretini perçinlemiyor musunuz? İki yüzlülük bu coğrafyada hat safhada.
  • Sırf bu konu yüzünden kaç tane diziyi 1. ya da 2. bölümde bıraktım, kusasım geliyor, bir de konuyla hiç alakası olmayan yerde koyuyorlar yani orada göstermese olur ya da ima edip sahne geçse olur ama yok illa 1-2 dakika koyuyor, ileri ala ala gidiyorum ama bitmiyor, neyse diyorum belki sadece 1 tanedir, 2.si çıktığım an kapatıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokayK--

Konuyu açan arkadaş haklı. Ben Netflix'deki dizilerin çoğunu seviyorum. Ama gay değilim ve gay ilişki izlemek gay olmayan birisi için iğrenç. Sırf bundan dolayı da diziyi bırakmak istemiyorum. Netflix'in acilen bu konuya bir el atması lazım, yoksa bayağı müşteri kaybederler.
    aynen kanka kesin kaybederler

https://techcrunch.com/2020/01/21/netflix-q4-earnings-3/

gidip patron olsana yarın seni koydular mı kesin dünyayı ele geçirirler :)

Burada daha yurtdışının y'sini görmemiş sivilceli ergenler dünyayı yorumluyor
    hey gidi hey

• quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

Netfilixe uyarı verilsin, 1 mayısa kadar gay içeriklerini çıkart yoksa erişimi tamamen engelleyeceğim densin bir an önce. (Lezbiyen içerikler kalabilir.) Paypal gibi bir velinimet ülkeden gönderilmişten netflix gibi amacı artık belli olan kuruluşun bu yaptıklarına göz yummak adaletli olmaz.
    ulan güleceğim yoktu adama bak

ya kadınlar gayleri görmek istiyorsa onları napıcaz babalık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginaar16

Başlık açan kardeş yüzde yüz haklısın. İzleme falan diyenler masal anlatıyorlar. Her dizide illaki eşcinsellik içeren sahneler oluyor. Bu resmen insanların bilinç altına işlemek için yapılan bir hareket. Özellikle 20 yaşından küçüklerin Netflix izlemesini sakıncalı buluyorum.
    Gayler ve lezbiyenler hergün sokakta gördüğün insanlar.

Senden benden farkı yok. Boş yapmayı kesin ve nefret söylemlerinizi bırakın
  • Bi netflix kaldı özgürce istediğimizi izleyebileceğimiz ona da saldırın dört koldan da hepimiz trt 1 izleyelim kardeşim

• Dün la casa de panelin 4. Sezon u. Bölümünü izledim nierobi profesörden sperm istiyor çocuğum senin gibi akıllı olsun die
    Zinayı bu kadar kolay göze başka bir yapıt gormedim

• Kardeşim paramızı verip satın alıp izliyoruz, rahatsız olan izlemesin size ne? Eşcinselliğe yönlendiriyorsa, sizin eşcinselliğe yatkınlığınız vardır. Bende erkek erkeğe eşcinsel sahnelerden keyif almıyorum ama zırlamıyorum böyle rahatsız olursam sahneyi geçerim yada izlemem o diziyi. Bana ne kardeşim kim ne istiyorsa izler, size ne, kime ne?
  • mr. solucan kullanıcısına yanıt
    Ama yanlış mı ? Netflix ücretsiz bir platform değil şıp diye ulaşamazsın herkes tak diye giremiyor özel bir platform istemeyen almaz para kazandırmaz ve izlemez bunun nesi yanlış ?

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.