Şimdi Ara

Netflixteki dizilerdeki eşcinsel sahnelerden artık gına geldi. (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
584
Cevap
2
Favori
27.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
599 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öööfff baydınız artık be kardeşim. Ekşi'ye giriyorum aynı konu, foruma bakayım diyorum aynı konu. Sabah akşam eşcinsellik aşağı eşcinsellik yukarı yeter ulan artık. İşiniz gücünüz mü yok? Birisi de İzlanda devlet kanalına çekilmiş bir diziyi örnek göstermiş. Netflix'e özel bir durum da değil yani şu mesele. Şikayet edenlerin çoğu da gay'lerin gösterilmesinden rahatsız ha, lezbiyenlere ağzınızın suyu aka aka bakarsınız ama.

Ben artık RTÜK'e kızmıyorum. Toplumu ne olsun ki kurumundan ne bekleyeceğim? İnşallah yasaklarlar, sansür getirirler de görürüm sizi. İnşaaallaah sansür gelir yabancı dizilere.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende karşı değilim yani şöyle karşımda iki koca adam sevişene dek burada karşıyım, ne yapıyorlarsa kendi içlerinde yapsınlar, ama bunu filmlere sokmaya başlayınca bu insanları severken artık nefret duymaya başladım, bu insanları neden seviyordum çünkü hiç bir ibine bir çocuğa tecavüz edip yakmaz yada bir kadına tecavüz etmez, keşke potansiyel tecavüzcülerin hepsi bir anda ibine olsa dünya ne güzel bir yer olurdu, ama bu dizilerdeki dayatmalar onlara karşı nefret topluyor
  • Toplumu şekillendirmek kolay değil ama bunun en kolay yoluda aptal kutusu olan televizyon.
    Türk yarışma programları ve dizilerinde ki çarpık ilişkilere kadına şiddete hatta şiddet içerikli mafya dizilerini ağzı açık izleyen Türk seyircisi konu cinsel tercihe gelince mi rahatsız oldu ?

Bu saatten sonra tek derdi reyting ve reklam geliri için herşeyi yapan TV yayınlarını izlemezsiniz izlettirmezsiniz olur biter.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AE08F0836

Eşcinseli de o yarattı ben kardeşim. Eşcinsellik tercih edilebilir birşey değil ki! "bu sene garılara yürüyecem ya bıktık artık lağımcılıktan" diyen gay var mıdır? fabrika ayarı öyle bebelerin napsınlar! Bu yeryüzündekilerin suçuymuş gibi davranmayı kesin artık. Ortada bir hata yanlışlık varsa bu yukardakinin hatasıdır, o yarattı aq! Konuyu açan arkadaşa söylemiyorum tabi bunu, o saygı duyduğunu ifade etmiş zaten. Ama yorumlara ve genel kanıya bakınca eşcinsellerin çiban olarak kanser olarak gören gözler az değil. E buna sebep olan ne toplumun kendisi ne de bireyin kendisi... Yaradılışı böyleyse tek suçlu yaradan! Hesabınızı onunla görün derim...
    Ben Müslümanim diyen birisi, escinselligi normal göremez. Kuranda bu sapkınlık olarak geçer. Toplumların helak olmasına sebep olmuştur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• izlemezsen izleme diyen andavallar. sorun lezlik biseksüellik sorunu değil darkta 2. sezonda hiç alakasız yerde araya öyle bir sahne soktular. senaryoyla alakalı olsa tamam eyvallah diyeceksin ama gram alakası yok. messiah da gene senaryoyla alakasız biçimde araya soktular. atypical gibi sosyal farkındalık dizisine bile çok güzel bir ilişkisi olan kız bi anda lez oldu. 3. sezonuda bu muallakta geçti. gerçekten netflixin bu politikayı gözden geçirmesi gerekiyor. kimse bu olaylardan bahsedilmesin demiyor. araya olayla mantıksız biçimde sokulduğu için rahatsız oluyorum. bir iki değil tüm dizilerde böyle. OZLOMOZSON OZLOMO
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Anladım. Bilgi için teşekkür ederim hocam. Anladığım kadarıyla linç yememek için teslimiyetçi bir tavır sergiliyorlar. Zira işin ucunda hem itibar hem de maddi kayıp söz konusu.
    Fakat bu linç kültürünün söz sahibi olması ve yapımcıların buna göre senaryo uyarlamak zorunda kalması kaygı verici bana kalırsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: NefretZm

Adamlar sistemi çözmüş. Bakmış bu millet kan dehşet veya seks izlemek istiyor. Bas gitsin :)
    Doğru dunyada insan kalitesi çok düşük

Kalitesiz insanlari elesen 500 milyon nufus belki kalir

• Arkadaşlar kusura bakmayın da o olmasın bu olmasın dersek işin içinden çıkmayız. Herkesin ahlak yapısı bir değil malesef. İşi daha da uzatırsak muhafazakarlar ben başı açık kadınların olduğu diziyi izlemek istemiyorum tahrik oluyorum. Veya sevişme sahneleri ahlakımızı bozuyor kaldırılsın diyebilirler. Ya da çocuklarımıza kötü örnek oluyor dizi kaldırılsın diyenler var. Evet bende bazen rahatsız oluyorum. Hatta bazen atlamak zorunda kalıyorum o tür sahneleri. Ama oturup bunu sorun haline getirmiyorum.

Çok hassas isen eğer; ya o tür sahnelerin olduğu yeri geçersin ya da diziyi izlemezsin olur biter. Bilin ki bu tür sansürlerin hiçbir zaman faydası olmaz. Ben içki bardaklarının buzlanmasını görmek istemiyorum. Özgür olduğumuz küçük alanlar varken bu tür yorumlar özgür platformlara zarar veriyor. Şimdi yukarda "eşcinsellik normal değil", "sapkınlık", "tedavi edilmesi lazım" gibi konuşanlar var. İşi uzatıp kuran da böyle yazıyor helak toplum muhabbeti yapanlar var. Bu tür yorumlar görüncede diyorum ki milletin bu kafaları aşmaları için daha çok koyulsun diyorum. Kısaca eğer sen rahatsız oluyorsan izlemezsin, çocuğum var ahlakı bozuluyor.. Çocuğun beni ilgilendirmiyor izletmezsin olur biter. Madem bu kadar hassassın izleme. Sizin yaptığınız şey çok saçma. Biri kafanıza silah dayamıyor izlemeniz için.

• Arkadaşım kafana silah mı dayıyorlar? İzleme ya izleme. Bu kadar mı almıyor kafanız bunu. Üye olmayın ve izlemeyin. Allah'ın yobazları.
  • mr. solucan kullanıcısına yanıt
    Anlamakta güçlük çektiğiniz nokta şu: netfilix üyeliğini bitirebilirsin ama bir partiye oy vermeyince ondan kurtulamazsın.

• EndlessAgony3 kullanıcısına yanıt
    Beş para etmez bedenin ve beyninle fotosentez yapmaya devam bitki kardeş...

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-368EFBB24

Öööfff baydınız artık be kardeşim. Ekşi'ye giriyorum aynı konu, foruma bakayım diyorum aynı konu. Sabah akşam eşcinsellik aşağı eşcinsellik yukarı yeter ulan artık. İşiniz gücünüz mü yok? Birisi de İzlanda devlet kanalına çekilmiş bir diziyi örnek göstermiş. Netflix'e özel bir durum da değil yani şu mesele. Şikayet edenlerin çoğu da gay'lerin gösterilmesinden rahatsız ha, lezbiyenlere ağzınızın suyu aka aka bakarsınız ama.

Ben artık RTÜK'e kızmıyorum. Toplumu ne olsun ki kurumundan ne bekleyeceğim? İnşallah yasaklarlar, sansür getirirler de görürüm sizi. İnşaaallaah sansür gelir yabancı dizilere.
    Lezbiyen içerik neredeyse yok. Bu dizi/filmler senin gibileri etkilemek için yapılan bir şey etkilenme diye söylüyoruz.
    Netflix hayatımızda kaç senedir var? Ondan önce nasıl izliyorduk? Yorma kendini o kadar.

• Olay izleme o zaman sende den daha sıkıntılı bir olay burda özellikle topluma rol model olarak gösterilme var Netflix bilinçli olarak yapıyor bunu.

• Konuyu açan arkadaş haklı. Ben Netflix'deki dizilerin çoğunu seviyorum. Ama gay değilim ve gay ilişki izlemek gay olmayan birisi için iğrenç. Sırf bundan dolayı da diziyi bırakmak istemiyorum. Netflix'in acilen bu konuya bir el atması lazım, yoksa bayağı müşteri kaybederler.
  • arada olur tek tük ama nerdeyse her dizide var yav..adam haklı..rezillik..

• Netflix hakkında böyle konuşana kadar, Türk televizyonlarında yengesini giben, iki/üç kadınla evlenen dizi karakterlerini, tecavüz sahnelerini konuşalım...
  • Sadece Netflix de olmuyor ki tüm yabancı dizilerde var artık güzelim Constantine dizisindeki Constantine her karıya çakan adamdı legends of tomorrowa gecınce adam eşcinsel çıktı böyle ilmi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Molla31 -- 19 Nisan 2020; 13:44:20 >
  • Netflixi iptal edin o zaman bıktıysanız
  • freudunpiposu F kullanıcısına yanıt
    "Eşcinsellere karşı değiliz ve kendi haklarını koruyabilmekte karşılaştıkları sorunlarla daha kolay başa çıkabilmeleri için haklarını savunmaları gerektiğine inanıyoruz. Eşcinsellerin saygın ve ahlaki değer yargılarına uygun yaşam tarzlarına, örgütlenme haklarına, varoluş ve özgürlük mücadelelerine saygı duyuyoruz. Ancak eşcinselliğin doğal bir eğilim ve normal bir durum olduğunun ilan edilmesine, yaygınlaştırılması veya özendirilmesi çabalarına, topluma bir model veya üçüncü bir cinsiyet olarak sunulmasına karşıyız. Bu bağlamda medyaya, cinsel terapistlere ve hekimlerimize görevler düşmektedir."
    Prof dr cem keçe, cinsel sağlık enstitüsü derneği başkanı

Yukarılarda paylaşmıştım. Cem Keçe yi araştırabilirisiniz.

Edit :çok basit bir şey eklemek istedim. Tercih olmasa bir insanda eşcinsel eğilim varsa eğer hayatı boyunca bu şekilde devam etmesi gerekirdi. Önceki yorumlarımı okursanız görürsünüz, hayatının bir bölümünde eşcinsel veya transseksüel olup sonra eski haline dönen 1 kişinin varlığı bile sizin bu "tercih değil, bu eğilimi değiştirmek için bir şey yapılamaz" fikrinizi çürütür.

RTyoutube
    I Want My Sex Back: Transgender people who regretted changing sex (RT Documentary)
    https://www.youtube.com/watch?v=-pxxBQm114k&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Filadam -- 19 Nisan 2020; 14:14:39 >

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.