Şimdi Ara

Netflixteki dizilerdeki eşcinsel sahnelerden artık gına geldi. (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
584
Cevap
2
Favori
27.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
599 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galiba Netflix yöneticilerin ekseriyesi Gey, yoksa 1 lezo 9 gey içerik mi olur hello yani... Sempati kazandırmaya çalıştırıyorlar sapkınlığa gavatlar.. Izlemeyin, izlettirmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volkanın dibine ev yaparsan volkan patladığında lavın külün altında kalırsın. Bunda olağan dışı birşey yok.

• Bence bosvereceksin mitsinler birbirini cogalmasinlar

• Abone olmayın prim yapamasinlar, ya da imza toplayın kategorilendirsinler eşcinsel içerik içerir diye. Paranızla resil olmayın yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • “İzleme kardeşim” diyerek soruna çözüm bulunmuyor. Ayrıca daha kafası yetmeyen ne olduğunu tam bilmeyen insanları da yanlış yönlendiriyor. Küçük yaşta insanları özendirmesi büyük bir hatadır ve bunu bilerek yapıyorlar toplumun yapısını bozmak istedikleri açıktır.

Küçük yaşta çocuklar eşcinselliği marifet sayıyor.

Şimdi soruyorum size kendi çocuğunuzun bunlara maruz kalarak düşüncelerinin değişmesini ister misiniz? Tercih meselesi değil bu bildiğin yönlendirmedir.

• woodgate kullanıcısına yanıt
    Ahaha seni de cok bakirkoy e maruz birakmislar gibi, ondan bu iq seviyen

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Adamlar sistemi çözmüş. Bakmış bu millet kan dehşet veya seks izlemek istiyor. Bas gitsin :)
  • Eskiden bu tip şeyleri göstermek riskli kabul edildiği için lgbt'ye çok az yer veriliyordu.

Şimdi özellikle Amerika'da başlayan Queer hareket sayesinde lgbt olağan bir unsur haline geldi medyanın gözünde. Şimdi eskiye nazaran daha çok gördüğün için sanki abartılmış gibi geliyor. Ama aslında öyle değil.

Bir de sorum var bu insanlar gerçek hayatta var mı? Var. Benim bir sürü gay ve lezbiyen arkadaşım var. Hepsi de gayet iyi, eğitimli insanlar. Peki neden medyada yer verilmesin?

Ha bunu suistimal edip dikkat çekmek amacıyla samimiyetsiz bir şekilde yapanlar gerçekten itici.

• Amerika yaymak istedigi seyler icin genelde bunu kullanir. Zamaninda pizza hut’i ninja turtles ile yaydiklari gibi.

Netflix’te sigara,viski ve bira temasi da cok olur.

Escinsellige karsi degilim, beni ilgilendirmez ama illa her bolumde bir araya sikistirmaya calismak itici oluyor evet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mr. solucan kullanıcısına yanıt
    Dh ahalisine toplum mühendisliği gibi bir konuyla gelmek...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İzlemeyin yargılayacaksanız saygı göstermeyecekseniz. Homoseksüellik oranı resmi olmasa da dünyada çok yüksek. Bunu yadsıyamayız. Çok da yadırgayacak bir şey yok bence

• Parasını alıp beynini gazeteyle dolduruyolar.İzleme kardeşim.

Türkiye'de şimdiye kadar 2-3 dizi 80 sonrası 3-5 doğru düzgün film çıktı.Dünyada da bu böyle.Toplasan hepi topu 100-200 film çıkar 40 dakikalık saçma salak dizilerle kafanı düdüklettirtme.Hem ne diye para verion sanki? Emek iş ha ipnelik,sübyancılık rolünü yapmak emek oldu bu günlerde.

• Her kelimesine katılıyorum. Eşcinselliğe karşı değilim ama netflixe bakarsan her 3 kişiden 1 i eşcinsel. Yok öyle bir dünya

• Filadam kullanıcısına yanıt
    Tercih meselesi olduğuna nasıl vardınız ? Bahsettiğiniz "bilimsel" makaleleri atar mısınız ? Ben Psikoloğum ne eğitimimde böyle bir şey gördüm, ne de eğitimlerimde, ne psikanalizmde.
  • Eşcinseli de o yarattı ben kardeşim. Eşcinsellik tercih edilebilir birşey değil ki! "bu sene garılara yürüyecem ya bıktık artık lağımcılıktan" diyen gay var mıdır? fabrika ayarı öyle bebelerin napsınlar! Bu yeryüzündekilerin suçuymuş gibi davranmayı kesin artık. Ortada bir hata yanlışlık varsa bu yukardakinin hatasıdır, o yarattı aq! Konuyu açan arkadaşa söylemiyorum tabi bunu, o saygı duyduğunu ifade etmiş zaten. Ama yorumlara ve genel kanıya bakınca eşcinsellerin çiban olarak kanser olarak gören gözler az değil. E buna sebep olan ne toplumun kendisi ne de bireyin kendisi... Yaradılışı böyleyse tek suçlu yaradan! Hesabınızı onunla görün derim...
  • İzlemeyin olsun bitsin kardeşim netflix paralı bir platform sanki zorla önüne koyuyolar
  • Başlığı açan arkadaşın editi konuyu biraz daha yumuşatmış. Ama yine aynı şeyi söyleyeceğim, izlemeyin.
    Bunu kötü bir tavır ile söylemiyorum, her ne kadar edit kısmında konu homoseksüellik değil deseniz de başlık öyle yine de.
    Netflix ayarlarda "şu yaşın altındaki kişiler de izliyor" gibi bir seçenek var, onu seçin, hassas cinsel içerikli dizi ve filmleri göstermez size.

• Escinsellikten ziyade netflixde bir kalitesizlik var.. filmleri %99 klişe dandik kalitesiz..
    Bence escinsel icerigi kıt yaraticiligindan dolayi uretiyor.. yapacak iyi filmlere dizilere sermaye yaratacagina dunyadaki escinsel toplumun sempatisi kazanip arti zaten kemik kitlesiyle uye sayisini artirma pesinde..
    Dunyadada eecinsel icerige elestiri yapmakta yurek işi.. turkiyede
    bile birii cikip bu durumu elestiremez.. gerici yobaz yaftasini yer..

• Bence daha çok noobpaganda yapıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.