Şimdi Ara

Netflixteki dizilerdeki eşcinsel sahnelerden artık gına geldi. (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
584
Cevap
2
Favori
27.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
599 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sirkadyen

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    /ticket.asp?rid=2211502

Pencereyi kapa ?

İçindeki pisliği dışarı vurmaya devam et. Edepsiz.

Alıntıları Göster
    ow sh!t ahahah amanın napıcam şimdi ban yicem tirtir titriyorum yav sen eşcinselliği savunmuyormuydun ? bu kırbaç mevzusuda lez lere karşı yapılan makaralardan birisidir ben işin makarasındayım sen neden alındın bu kadar edebsizliğin ne olduğunun farkındayım ben bu sebepten tarafım belli sen savunduğun tarafın edebini hayasını bir düşün derim sonra başkalarına "EDEPSİZ" dersin.

• Güzel bir konuya değinmişsiniz. Özellikle sex education adlı dizide cokca görüyorum:))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu nasıl bir saçma konu ?

Para veriyorsun sen o platforma diğer +18 sahneler için ne düşünüyorsun ben onu merak ediyorum?

izlemezsin olur biter.

Mahallenin namusunu koruyan elemanlar konuyu fethetmiş .Helal size.
  • İzleeemeee o zaman mm yeahhh.

Yazan vardır ama yinede yazmak istedim. Beyni yormadan bişeyler yazmak daha mantıklı sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumadım rahatsız isen izleme.
    Netflix film dizi platformudur.

• İzleme sende.? Bu ülkede ki eşcinselleri attıran bu platform değil. Babana sor bakalım kaç köpek ve eşeğe binmiş. Amadolu irfanı hikayeleri bunlarla kaynıyor.Bu ülkede netflix yokkende bunlar vardı...

Netflix artık uyarı koymalıdır. Eşcinsellik var ibaresi olması şart oldu. Hani çok gereksiz yerlerde çıkıyor. Her film dizide olmasına gerek yok. Siyahileride çok göze sokuyorlar. Siyahi beyaz aşkı falan filan.. ayrıda dinler arası diyalogda çok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Sabit kafaya sahip insana hiçbir şey anlatamam ben kusura bakma.

Alıntıları Göster
    SAbit kafa olduk. Ad hominem ... anlıyorum.
  • Benim gibi özgürlükçü birine bile fazla abartı geliyor hangi dizi açsak gay cinsel ilişkiler abartılı şekilde gösteriliyor.
    Bunları ergenler izliyor özellikle ve bunlara çok kötü örnek oluyor

• Benim escinsel arkadaslarim var bir cok erkekten daha erkek adam gibi adam, ayrica murat ovunc diye biri var son zamanlarda gordum instagramda , kral adam , yani onemli olan insan olmak

Konuyu acan herif onlari gorunce midem bulaniyor ama saygim var demis..

Aysun kayaci reisin benim oyum bunlarla bir mi dedigi kesim iste ne bekliyoruz bu kafadan..

Yani bunlar konusulacak konu degil, daha ciddi konular dururken, daha ciddi seyler mide bulandirirken bunu forumun en cok konusulan konusu yapilmis olmasi zaten beyin iceriginin kalitesini de gosteriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 19 Nisan 2020; 1:9:23 >
  • konuyu açan arkadaşa yürekten katılıyorum. güzelim dizileri eş cinselliği sevdirmek adına izlenemez hale getirmişler. aboneliğimi iptal edecem bu gidişle. bakıyorsun çok alakasız bir şekilde o malum sahneleri sıkıştırıyorlar araya.

• Star trekte bile eşcinsellik var

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Benim gibi özgürlükçü birine bile fazla abartı geliyor hangi dizi açsak gay cinsel ilişkiler abartılı şekilde gösteriliyor.
    Bunları ergenler izliyor özellikle ve bunlara çok kötü örnek oluyor
    1. yaş ibaresi var
    2. ergenlere örnek olması gereken anası babasıdır. hollywood starları ve hollywood yapımları değil.
  • Bende özgür iradeye saygılıyım. Özelinde kim ne yapıyorsa yapsın. Ama netflix'in birçok dizisinde her bölümde gay sahneleri var. Ben gay olmadığım için bana iğrenç geliyor kardeşim. Bunun özgürlükle bir alakası yok bu dayatmadır. Umarım netflix bu hatadan döner. Homofobik olmayan insanı homofobik yapacaklar. Hani derler ya kaş yaparken göz çıkarırız diye bu da öyle bir şey.
  • Bu işi kötü görüyorsun hayatta ve yapmıyorsun yani gay-lez-lgbt sınıfında değilsin.

O zaman izleme.

Kim bir şeyin sovalyeliğini yapıyorsa bilin ki dibine kadar buna batmıştır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pandemic -- 19 Nisan 2020; 1:33:37 >
  • beğenmiyorsanız izlemeyin yapacak bir şey yok.

netflix'e ne yapabilirsiniz? türkiyeyi baştan aşağı 2-3 kere satın alabilecek kapasite de bir firma. neyle tehdit edicen?

adamların temiz bir firma olduğunu söyleyemiyorum ama burada istediğimiz kadar ağlasak zırlasak da bir şeyler değişmeyecek. türkiye'deki bir avuç insan ne ki?

kısacası boş tartışma dönüyor.
  • Skywaterr S kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum size iş çığrından çıktı artık,yetişkin aile bireyleri toplanmış dizi izleyelim diyoruz sürekli abartılı görüntülerle gay ilişkileri gözümüze sokmak nedir.

• eşcinsel insanları herkesin hayatındaki yeri belki %1 dir. tanıdık çevre oradan buradan desen 100 arkadaşında tanıdığında 1 tane çıkar çıkmaz. netflix dizilerinde ise her olayın içinde varlar ve bu abartılı geliyor. her olayın baş kahramanının hemen yanındalar. yani bu adamlar var ama cidden netflix abartıyor ve her hikayede kullanmaya çalışıyor. brooklyn 99 da iyice boku çıktı eşcinsel nedir nasıl olunur resmen işliyorlar. lan zaten izlemiyoruz fikrimizi de mi söylemeyelim bre at yaprağı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef doğru bir konuya dikkat çekmişsin. Bunun en son örneğini La Casa de Papel de gördük. Berkin - Palermo ile sevgili de bu adamları niye öpüştürüyorsun abi milletin gözüne soka soka... Bu oyuncular nasıl kabul ediyor bu sahneleri onları da anlamış değilim.

• orjinal netflix yapımları tam ergen işi. Anca girip başka yapım film dizi izlenir.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.