Şimdi Ara

Netflixteki dizilerdeki eşcinsel sahnelerden artık gına geldi. (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
584
Cevap
2
Favori
27.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
599 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni yarışma geldi. s.x yapmama yarışması :)
  • Netflix’te izlediğim dizilerde eşcinsellik var ama sosyal medyada bu konuya dikkat çekiline kadar farketmemiştim ne kadar fazla olduğunu. Şimdi izlediğim dizleri düşünüyorum da, evet epey varmış yahu:)

Netflix’in sahibi eşcinsel diye okumuştum. Bu yüzden mi bu kadar fazla bilemedim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşcinselliğe karşı değilim ama yaklaşık 1 yıldır bu durumun farkındayım ve fazla sıkıyor. Polisiye dizisi izliyoruz her şey iyi ulan alakasız yere bir karakter eşcinsel arada bir gösteriyor başka hiçbir olayı yok sırf koymak için koyulmuş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • scorn kullanıcısına yanıt
    Kıyafet değiştirir gibi olmuyor o olay :) siz çok yanlış bilgiler edinmişsiniz .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Verdiğiniz örnek çok doğru. 10 sezondur içinde eşcinsellik olmayan ( translar oluyor ama mizah amaçlı ) arka sokaklar'ı netflix satın alsa 11. sezonda hüsnü ile mesut sevgili olur. illa bir şekilde bir yere sokuyorlar eşcinselliği.

• Aynı anda hem "eşcinsellerle bir sorunum yok" diyip aynı anda "midemi bulandırıyolar" diyorsun? Çünkü iki yüzlüsün bilader kusura bakma...

Aslında eşcinsel sahneler çok değil. Siz bu sahneleri önceden görmediğinizden size anormal çok geliyor.
    Bugün bile belki apartmanınızın giriş kapısında oral sex yapan birileri var ama siz bilmiyorsunuz çünkü bu insanlar uzunca yıllar gizlenerek yaşamak zorunda kaldılar.Yavaş yavaş kabullenin.
    Çünkü "EŞCİNSELLER SIFIR YILINDA DA VARDI 2020 DEDE VAR 5020 DE DE VAR OLUCAKLAR" bu gerçeği değiştiremez insanları bastıramazsınız. sizin ailenizde de var belki ama sizden gizlendiğinden bilemezsiniz. Sayıları hiçte azımsanacak kadar değil.
    İlla ben sevmiyorum alayının nokta nokta nokta diyorsanız. İzlemeyin kardeşim. Ama bi kadın gögüslerini yada vajinasını gösterdimi 31 çekiyorsunuz normal geliyor.Bu sapıkça değilmi sizin mantığınıza göre başkasının cinsel organını görmek.
    Böyle kaçarak bi yere varamazsınız.
    Peki ya çocugunuz eşcinsel doğsa napıcaksınız?
    ben yaşanmış bir olayı söylüyorum psikologa gidiceksiniz çocukla ve size şunu dicekler "çocuğunu kabule geçmelisin" o zaman midem bulanıyor dersiniz. Bol şans herkese...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolcanoPower -- 19 Nisan 2020; 0:44:52 >

• iPhone kullanmayın beyler
    Netflixteki dizilerdeki eşcinsel sahnelerden artık gına geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netflix eşcinseller tarafından yönetiliyor sanırsam;

Shameless: İan Galleghar - Milkovich çifti gay / debbie gallagher lezbiyen

Casa de papel: helsinki-palermo gay

Sex education: eric gay

elite: omar - ander gay
  • para verdigin biseyi elestirmek nedir?

izleme birader hasta misiniz anlamak mumkun degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorrento

Netflix’te izlediğim dizilerde eşcinsellik var ama sosyal medyada bu konuya dikkat çekiline kadar farketmemiştim ne kadar fazla olduğunu. Şimdi izlediğim dizleri düşünüyorum da, evet epey varmış yahu:)

Netflix’in sahibi eşcinsel diye okumuştum. Bu yüzden mi bu kadar fazla bilemedim?
    sahibinden dolayı değil hocam. Netflix'e özel bir durum da değil bu. sosyal medyada yeni çıkan bir akım var, bu akımdaki insanların işi gücü sağı solu linç etmek, bu kişiler herhangi bir filmde iyi karakterler arasında eşcinsel ya da zenci falan olmazsa o filmi linç ediyolar.

filmin adı böyle şeylere karışınca da filmin edeceği kâr büyük oranda düşüyo. film zarara bile girebiliyor.

bu yüzden artık film yapımcıları filmlerin iyi karakterlerinin arasında şunlardan tek tek diziyolar:

- eşçinsel
    - zenci
    - şişman
    - mülteci
    - engelli

kötü karakteri de bildiğin sarışın, yakışıklı, beyaz insan yapıyolar. böylece bu filmler linç yemeden pazarlanabiliyor.

yani olay tamamen ekonomik.

bu akıma: "Political Correctness" deniyor. bu linç eden kişilere de: "Social Justice Warrior" deniyor (SJW) yani sosyal adalet savaşçısı. bu SJW'ların özelliği direkt olarak kişileri hedef alıp linç etmeleri. ABD'de sen sosyal medyada mesela zencilerle ilgili bir şey yazdın diyelim, yazdığın şey kötü olmasa bile bu kişiler senin adını sosyal medyada linç ederlerse, sen hukuki ceza almazsın, ama, işinden kovulursun, bir daha iş bulmakta da büyük zorluk çekersin. çünkü çalıştığın iş yerin sana uygulanan lincin işyerine sıçramasını engellemek için mecburen seni kovar, kovmazsa işyerini linç ederler. birçok kişi bunu yaşıyor ABD'de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 19 Nisan 2020; 0:30:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: StRonK

Bu mesaj silindi.
    Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    /ticket.asp?rid=2211502

Pencereyi kapa ?

İçindeki pisliği dışarı vurmaya devam et. Edepsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 19 Nisan 2020; 0:28:23 >
  • Ula ülke elden gidiyor , ekşimiş kafalar neyi dert edinmiş...

Kim ne isterse odur, bizi ilgilendirmez ayrica kimse kimseye zorla birşey izlettirmiyor...

Suni gündem yaratma çabasi içindesiniz....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VolcanoPower kullanıcısına yanıt
    Eşcinsellere sadece saygı duyuyorum. Evet istediklerini yapmakta özgürler. Ama ben onları görünce midem bulanıyor. Bana göre ters bir şey çünkü. Neye midemin bulanıp bulanmayacağına sen karar veremezsin. Ben nasıl bunlara saygı duyuyorsam onlar da benim onlar hakkımda olan düşüncelerime saygı duyacak. Sevmek zorunda değilim ama saygı duymak zorundayım. Midemi bulandirdiklari bir gerçek bunun olmasi da bi hetero için gayet doğal. Gay ilişki görünce normal karşılayamiyorum ama kalkıp da böyle şeyler yapamazsınız demiyorum. Umarım bu yapamazsınız lafından bir şey çıkarıp bana laf atmazsın :) konumun amacı bu sahnelerin diziyle alakasız olması. Başka bir şey degil.

• Kelise kullanıcısına yanıt
    Boş bir kurum. O kadar boş bir kurum ki..

Obeziteyi hastalık, escinselliği tercih olarak görüyor.

Google.scholardan yada scihub tan bakabilirsiniz. Güvenilir pek çok atıf almış makalede yazar insanların cinsel tercihlerinin biyolojik etkisini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinadukeeee

Eşcinsellere sadece saygı duyuyorum. Evet istediklerini yapmakta özgürler. Ama ben onları görünce midem bulanıyor. Bana göre ters bir şey çünkü. Neye midemin bulanıp bulanmayacağına sen karar veremezsin. Ben nasıl bunlara saygı duyuyorsam onlar da benim onlar hakkımda olan düşüncelerime saygı duyacak. Sevmek zorunda değilim ama saygı duymak zorundayım. Midemi bulandirdiklari bir gerçek bunun olmasi da bi hetero için gayet doğal. Gay ilişki görünce normal karşılayamiyorum ama kalkıp da böyle şeyler yapamazsınız demiyorum. Umarım bu yapamazsınız lafından bir şey çıkarıp bana laf atmazsın :) konumun amacı bu sahnelerin diziyle alakasız olması. Başka bir şey degil.
    tamam sakinleştim öfkelendim bi anda. mesajın girişini insansı hale getirdim.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.