Şimdi Ara

Netflixteki dizilerdeki eşcinsel sahnelerden artık gına geldi. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
584
Cevap
2
Favori
27.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
599 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hasta diye tıbbi bir iddiada bulunuyorsanız eğer; ya tıp diplomanızı, psikiyatri uzmanlığınızı, biyoloji doktoranızı vesair neyiniz varsa göstereceksiniz, ya iddianıza kanıt bilimsel bir yayın vereceksiniz ya da çenenizi kapatmayı bileceksiniz.

Dünya sizin etrafınızda dönmüyor. Kişisel önyargı ve görüşlerinize göre önünüze geleni hastalıklı ilan edemezsiniz. Siz kimsiniz? Haddinizi bilin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 18 Nisan 2020; 22:58:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opricnik kullanıcısına yanıt
    Her ülkede geri kalmış insanlar var. Sen benim vatanıma geri kalmış diyemezsin, kurbağa kafalı seni. Gerçek bir konuda boş yapıyorsun, bir yerlerini yırt yine sapkınlık ve sapıklık başka bir şey değilsin. Eşcinsellerin bir şey başardığını gören var mı? milyonda 1. Sokaklarda çıplak yürüyüp huzursuzluk çıkarıp özgürlük diye bağırmaktan ve arkadan yemekten başka başarıları yok. ahahahaha. Bunlar gerçekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirkadyen

Hala hastalık diyen neandertaller var.

Hasta diye tıbbi bir iddiada bulunuyorsanız eğer; ya tıp diplomanızı, psikiyatri uzmanlığınızı, biyoloji doktoranızı vesair neyiniz varsa göstereceksiniz, ya iddianıza kanıt bilimsel bir yayın vereceksiniz ya da çenenizi kapatmayı bileceksiniz.

Dünya sizin etrafınızda dönmüyor. Kişisel önyargı ve görüşlerinize göre önünüze geleni hastalıklı ilan edemezsiniz. Siz kimsiniz? Haddinizi bilin.
    Cahillik , yıllar boyu empoze edilen dogmaların yanlış olduğunu kabullenememek.

Gerçekten okusalar bir şeyler , yalandan "kaçtane üniversite bitirdim , en zekiyim " kafalarına girmeseler boş yapmazlar böyle. Seneler boyu nefret ve kin içinde büyütülen insanlardan ne bekliyorsun ki , bu tavrı yaymaya devam ederler okumadan etmeden

• quote:

Orijinalden alıntı: Börü76

Her ülkede geri kalmış insanlar var. Sen benim vatanıma geri kalmış diyemezsin, kurbağa kafalı seni. Gerçek bir konuda boş yapıyorsun, bir yerlerini yırt yine sapkınlık ve sapıklık başka bir şey değilsin. Eşcinsellerin bir şey başardığını gören var mı? milyonda 1. Sokaklarda çıplak yürüyüp huzursuzluk çıkarıp özgürlük diye bağırmaktan ve arkadan yemekten başka başarıları yok. ahahahaha. Bunlar gerçekler.
    Bilader madem eşcinsellerden hoşlanmıyorsun hiçbir teknoloji firmasının ürünün kullanma eşcinsel dolu hepsi içerisi. Google, Youtube, Microsoft, Apple , Android tüm ürünler ve firmalar kullandığın her şey eşcinsellerin maaşını ödüyor. Hadi ne yapacağız şimdi ???

Hadi bunada bir cevap ver çok merak ediyorum ne saçmalayacaksın
    https://pride.google/intl/en_ALL/

Al google'in LGBT ile ilgili sayfası.

Bana yobaz.google sayfasını ver susayım :)

Eşcinselliği kabul etmeyen Rusya da var o da mı 3. Dünya ülkesi? Adamlar Dünyada sözü geçen en büyük 2. Ülke. Boş yapma gelişmişlik falan bunlar Eşcinsele izin vermekle olmuyor. Kalkıp böyle şeylerden dolayı 3. Dünya ülkesiyiz diyemezsin. Eşcinselliğe gelene kadar bir ton şey var zaten. Verdiğin örnek çok saçma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinadukeeee

Eşcinselliği kabul etmeyen Rusya da var o da mı 3. Dünya ülkesi? Adamlar Dünyada sözü geçen en büyük 2. Ülke. Boş yapma gelişmişlik falan bunlar Eşcinsele izin vermekle olmuyor. Kalkıp böyle şeylerden dolayı 3. Dünya ülkesiyiz diyemezsin. Eşcinselliğe gelene kadar bir ton şey var zaten. Verdiğin örnek çok saçma.
    Rusya tabiki üçüncü dünya ülkesi . Irkçılık ve eşcinsellere izin vermeyen sıfır bir ülke. Sovyetler birliği dağıldığında avrupa birliği rusyayı içerisine alacaktı fakat anlaşmazlıklardan ayrı kaldı . Rusya'nın tek avantajı tarihi ve genişliği.

Tamamıyle turizm üzerinden yürüyor , sanayisi berbat. Yaptıkları tek bir ürün yok. Hiç hayatında gitmemişssin burdan sallıyorsun. 4 gün St.Petersburg'da kaldım. Hastaneler Türkiye'den çok kötü ve yıkık dökük sovyetlerden kalma her şey.

Çin -> anlatmama gerek yok herhalde . Dünyanın en kötü ülkelerinden. Uygurları köle olarak çalıştırıyor üç kuruş kazandıkları parada zaten ucuz işçi ve lojistik sayesinde. Ucuz işçi olayı 5-6 yıldır artık bitti tek avantajları lojistik sistemleri çok güçlü . Büyük firmalar bu insan hakları düşmanı firmadan üretimlerini çekmeye başladı.Virüsle birlikte tam tuzu biberi olacak. Birkaç seneye ekonomisi tamamen düşüşe geçecek eğer kafaları değişmezse (yönetimin , insanların buna karışma hakkı pek yok otoriter yönetim.) Taiwan , Vietnam gibi ülkeler ile doğu avrupa ülkelerine kayıyor üretim.

Tüm 1. ve 2.dünya ülkeleri eşcinselliği kabul ediyor. Yaptığın kullandığın senin hayatını geçirmeni sağlayan her şey bu ülkeler sayesinde :)

Kendi kendine burada havlarsınız anca , ne netflix sizi sallar ne başka bir şey.
    10-20 seneye sizin gibilerde sayıca azalıp yok olucak , fosilsiniz bilader.

İnsanların giyimine,ırkına göre yargılayanlar,duygularına, kimin sevip kimi sevmeyeceğine, davranışına karışanlar , fosilsiniz. Nefretçi eylemleriniz sizinle birlikte tarihe gömülecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opricnik -- 18 Nisan 2020; 23:11:15 >

• druen kullanıcısına yanıt
    Yahudiler de senin kokuşmuş zihniyetine bayılıyordu. "Yahudileri iyi gösteriyorlar" diyip üstüne "ben yahudiler kötüdür dedim mi" demek mental retardasyon belirtisi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    direkt mesajtan instagram vereyim ekleşip ordan tartışalım istersen bakalım hangimiz sivilceli ergeniz :D

önce troll diye saldırdın, şimdi siilvceli ergen diye saldıryorsun. Bence ' malüm kesime ' en çok benzeyen sensin ? Kendi fikrini ölesiye ve hakaret ederek savunarak müthiş bir benzerlik gösteriyorsun. Yaşın kaç ? 15 mi yoksa dar görüşlü olduğundan mı bu saldırgan tavırın?
    Siz ne okudunuz ne mezunusunuz cidden merak ediyorum
  • The Raider T kullanıcısına yanıt
    Utanma o kadar senden milyonlarca var. Sizi de böyle kabul ediyoruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

Rusya tabiki üçüncü dünya ülkesi . Irkçılık ve eşcinsellere izin vermeyen sıfır bir ülke. Sovyetler birliği dağıldığında avrupa birliği rusyayı içerisine alacaktı fakat anlaşmazlıklardan ayrı kaldı . Rusya'nın tek avantajı tarihi ve genişliği.

Tamamıyle turizm üzerinden yürüyor , sanayisi berbat. Yaptıkları tek bir ürün yok. Hiç hayatında gitmemişssin burdan sallıyorsun. 4 gün St.Petersburg'da kaldım. Hastaneler Türkiye'den çok kötü ve yıkık dökük sovyetlerden kalma her şey.

Çin -> anlatmama gerek yok herhalde . Dünyanın en kötü ülkelerinden. Uygurları köle olarak çalıştırıyor üç kuruş kazandıkları parada zaten ucuz işçi ve lojistik sayesinde. Ucuz işçi olayı 5-6 yıldır artık bitti tek avantajları lojistik sistemleri çok güçlü . Büyük firmalar bu insan hakları düşmanı firmadan üretimlerini çekmeye başladı.Virüsle birlikte tam tuzu biberi olacak. Birkaç seneye ekonomisi tamamen düşüşe geçecek eğer kafaları değişmezse (yönetimin , insanların buna karışma hakkı pek yok otoriter yönetim.) Taiwan , Vietnam gibi ülkeler ile doğu avrupa ülkelerine kayıyor üretim.

Tüm 1. ve 2.dünya ülkeleri eşcinselliği kabul ediyor. Yaptığın kullandığın senin hayatını geçirmeni sağlayan her şey bu ülkeler sayesinde :)

Kendi kendine burada havlarsınız anca , ne netflix sizi sallar ne başka bir şey.
    10-20 seneye sizin gibilerde sayıca azalıp yok olucak , fosilsiniz bilader.

İnsanların giyimine,ırkına göre yargılayanlar,duygularına, kimin sevip kimi sevmeyeceğine, davranışına karışanlar , fosilsiniz. Nefretçi eylemleriniz sizinle birlikte tarihe gömülecek

Alıntıları Göster

Rusyaya 3. DÜNYA ÜLKESİ diyen biriyle neden tartıştım allahım :D:D

AB Rusyayı LGBT saçmalıgına izin vermediği için mi almadı yoksa ? BU TESPİTTEN YÜRÜRSÜN SEN BAK HAHA

• Aynı fikirdeyim. Zorla gözümüze sokuyorlar. Fakat bu sadece netflix e özel değil son yıllarda gerek Türk gerekse holywood yapimlarinda hep var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omondoles -- 18 Nisan 2020; 23:26:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türk_o

Bu mesaj silindi.
    Dünya'daki tüm suçları, ahlaksızlıkları, tecavüzleri tacizleri yapanlar tamamen eşcinseller çünkü demi.
  • izleme demekle olmuyor. bak ne güzel kanıksamış herkes normal diyor.
    hadi siz bi yaşa geldiniz "not: eşcinsel değilim" diyorsunuz. çocuğunuz 15 yaşında "ben cinsiyet değiştiricem" dediğinde "afferin benim oğluma pardon yani kızıma" dersiniz artık.
  • Herkese saygım var. Ben izlemek istediğim filmleri, dizileri, belgeselleri izliyorum. Netflix'den herhangi biri gelip bana bugün bunu, bugün bunu izleyeceksiniz diye program vermedi.
  • Eşcinselliğe karşı falan değilim homofobimde yok ama sırf yapmak için yapılan dizilerde de çok saçma duruyor. Adam gibi bir senaryo çizgisinde ilerlese oturup ilk başta ben alkışlarım.

Dipnot : Bunu gayet iyi kurgulayan yapımlarda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nonatika -- 18 Nisan 2020; 23:31:15 >
  • Avrupa'nın karanlık çağında kara veba geldiğinde Kilise ilk önce: "suçlu cadı kadınlardır" deyip birsürü kadını idam ediyo. bakıyolar veba geçmiyo, Kilise bu sefer de: "suçlu kedilerdir" diyo ve tüm Avrupa'da insanlar kedi avına çıkıp buldukları tüm kedileri öldürüyolar. cehaletin boyutunu hayal edin. sonuçta fare popülasyonu patlıyo ve fareler aracılığıyla daha da fazla yayılan veba Avrupa'nın üçte birini öldürüyo.

aradan geçen bunca zamana rağmen, teknoloji ile iletişimin gelişmesine rağmen, hâlâ: "sapıklar, eçcinseller yüzünden doğal afetler oluyo" diyen milyonlarca insanın var olmasını nasıl açıklamak gerek.

Aziz Nesin: "Türkiye'nin %60'ı aptaldır" demiş. ben geçenlerde daha ağırını söyleyen de duydum. o da şöyle demişti: "Aziz Nesin az söylemiş, tüm insanlığın %80'i maldır"

eşcinselliğin gözümüze sokulduğunu ve bu göze sokma işinin bokunun çıkmaya başladığını düşünüyorum ama eşcinselliği normal gören biriyim şahsen. umrumda değil yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 18 Nisan 2020; 23:35:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: scorn

izleme demekle olmuyor. bak ne güzel kanıksamış herkes normal diyor.
    hadi siz bi yaşa geldiniz "not: eşcinsel değilim" diyorsunuz. çocuğunuz 15 yaşında "ben cinsiyet değiştiricem" dediğinde "afferin benim oğluma pardon yani kızıma" dersiniz artık.
    Evlatlıktan mı reddedelim, sokağa mı atalım, çocuğu olmak istediği gibi kabul etmeyip psikolojisinin bozulmasına mı sebep olalım yoksa elimize tüfeği alıp sorunu tamamen mi kapatalım ? Sen neyi tercih edeceksin ?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.