27.03 tarihinde nakil başvurusunda bulundum hala taşımadılar. iflas etmiş olma durumunu bende düşünmedim değil. |
NETGALAKSİ İFLAS ETTİ SANIRIM (2. sayfa)
-
-
200000 nin altında abonesi olanlar gözükmüyor olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelişme var mı dostlar
-
Yok herhalde firma iptal kesin başka firmaya geçen kurtuluyor
Öncelikle hala internet yok.
Bugün geçiş yapmaya çalıştığım firmadan aradılar. Netgalaksi 2. kez geçiş talebini GEREKÇESİZ OLARAK reddetmiş. Gerekçe bildirmemiş. Bana arayarak onay istememi öneriyorlar. 2 kere aradığımı söyledim. Anladığım 2 arayışımın ardındanda red verilmiş. Bu firmayı kesinlikle önermiyorum. haftalardır internetimin olmadığına mı yanayım, boşa ödediğim faturayamı. Telefona aldığım ek paketlere mi? İnternetsiz hiç bir şey olmuyor 2023 yılındayız... Pişmanlık=Elektrohat A.Ş = Netgalaksi
-
-
CİMER e şikayet edin.
Ülke öyle bir hale geldi ki, artık verilmeyen hizmetin parasını isteyen, ve "bırakın gideyim" dediğinizde de izin vermeyen firmalara bile sözünü geçiremeyen bir idare altındayız ve bize bu idarenin "süper" olduğu söyleniyor. 10 liraya aldığımız şeye 100 lira verir olmuşuz (kelimenin tam manası ile) ve hala her şey süper diyorlar. Siz yine bizi seçin süperiz diyorlar. Yani fazla politik olmadan en fazla bu kadar yazabiliyorum. Sanırım anlaşılmıştır.
-
aramalarınıza cevap alamıyor musunuz?
-
Hala duzelmedi mi? Ben abonelik iptal dilekcesi yolladim ve netspeede basvurdum, pazartesi gunu internetime kavuştum. Az once Netgalaksi calismalarimiz devam ediyor mesaji gelince sasirdim, inanamadim ama hala sorun devam ediyormus.
Öyle bir firma ki; hem yıldırma politikası uyguluyor, hem salağa yatıyor. Yaptığının eşi benzeri yok tarihe geçtiler ama tersten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Gelişme varmi
az önce bulunduğum yerdeki türk telekom müdürlüğünden aradılar. firmanın iflas ettiğini müdürlüğe gelip yeni sözleşme imzalamam gerektiğini belirtti. bilginiz olsun.
-
Geçiş mi yapmalıyım başka servis sağlayıcıya
Hız önemli değil fiyat/performans var mı
Yok artik
Bu durumda modemin durumu ne olur arkadaşlar?
Modemi kime nasıl teslim edeceğiz?
Olum tek yaptıkları şey telekomun internetini aracı olup insanlara satmak, nasıl bir risk almış olabilirler ki batıyorlar? Yatırım mı yaptılar, fiber mi döşediler ne yaptılar
-
İşin daha ilginç kısmı hala arıza giderilecektir die açıklamaların yapılması.
Nasıl bir batma işiyse artık..
-
Telekom'a fazla güvenmeyin başka bir alternatif iss'ye geçin.
Telekom'daki kimseye güvenmem.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X