< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 8 Aralık 2024; 18:36:10 > |
NETGSM [ANA KONU] (391. sayfa)
-
-
Bende ayın 26 sinda taşıdım iki hattı Vodafone ye ,Netgsm tam gün fatura kesmiş..
-
arkadaşlar ev internetinde ip havuzunda sorun yaşayan var mı? arada bir yoğunluktan dolayı modeme reset atıyorum fakat hep aynı ipyi alıyor modem. sizde de bu şekilde mi?
-
Evet bu şekilde
-
netgsm yapılacak olan indirimleri öngörüp ona göre bir fiyat düzenlemesi yapsaydı birçok kişi hala netgsm'de kalırdı. Ben dahil birçok kişi netgsm olayını bıraktı. Ses kalitesi, hizmet kalitesi vs bilindik şeyler zaten söylemeye gerek yok. Uygun fiyattan katlanılır düzeydeydi.
-
tam günmü fatura
-
Evet tam gün fatura kesmişler, halbuki 4 gün eksik olmalı idi
-
Ben 6 aralıkta taşıdım şimdi 30 günlük fatura mı kesecek!?
Böyle saçmalık olurmu!! -
Ben destek amaçlı kaldım ama körü körünede eziyet çekecek değilim, seneye kadar volte gelmezse bende kaçarım, konuşmak bile eziyet oldu, en azından ses düzgün olaydı fiyatına birşey demezdim. -
Bu saatten sonra volte hayatta gelmez. volte, vowifi için masraf yapmaları lazım. Aboneleri ciddi oranda azaldı. Artık masraf yapmalarına gerek de kalmadı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kara duman
Ben 6 aralıkta taşıdım şimdi 30 günlük fatura mı kesecek!?
Böyle saçmalık olurmu!!Tam Gün kesiyorlar
-
Daha önceden yazan arkadaşlar oldu ama bu son fatura ödemesini bir kez de ben yazayım muhtemelen bu aralar en çok sorulan bu olacak.
Müşteri hizmetlerini arıyorsunuz ve sizin telefonunuza sms ile ödeme linki gönderiyor daha telefonu kapatmadan. Bu linkten kart bilgilerini girerek faturanızı ödüyorsunuz.
-
5 kasım sonrası sıfırdan yeni hat almıştım, hem boş yere sim kart ve kargo ücreti ödedim. Üstüne hattım hiç açılmamasına rağmen 195 TL ücret çıkartmışlar. Sorunca devlete ödenen vergi diyorlar. Bunu ödemek zorunda mıyız?
-
Hat açılısında devlete ödenen 570 liramıydı neydi. 400+170. 195 nereden çıkmış acaba?
-
Sonuna kadar pes etmeyeceğim, ben ayrılmıyorum, onlar beni başka operatöre devredene kadar bu yoldan dönmek yok :D
-
Kimse bu kadar pahalı ve düşük kaliteli hizmete abone olmaz. Ben de şu son kampanyalara geçebilirsem ayrılacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achfighter -- 9 Aralık 2024; 22:56:55 > -
Telsiz kullanım ücreti ve Telsiz Ruhsatname vergisiymiş güya. Biri 80TL diğeri de 115TL miş
-
Ben olsam ben de olmam, gereksiz pahalı kaldı artık, ama benim yan hattım olduğu için 1 GB 24 liradan kalsın, test yapıyorum kendimce.
-
vodafone üzerinden 2 ay önce geçiş yapmıştım netgsm'e. süreç boyunca hem verim alamadım hem de fiyat avantajı kalmadı. şu an diğer firmaların avantajı daha yüksek tekrar vodafone'a geçiş yaptım. en azından 12 ay sabit fiyat. netgsm 12 ay içinde muhtemelen turkcell'i öne sürüp yine zam yapacaktır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X