Şimdi Ara

[ANA KONU] NETGSM ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
46
Favori
29.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
57. Sırada  bugün en iyi #38
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Referans kodunu kullanarak 6 ay boyunca 40TL indirimden faydalanabilirizsiniz.

Kod : NTGOWNE13P

Başvuru:sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGOWNE13P

+90 850 309 0 309 Numaralı Müşteri hizmetlerinden 1'i tuşlayarak mevcut aboneyim menüsünden ilerleseniz geçişiniz daha hızlı olur. Diğer türlü yeni abonelik için sizi aramalarını beklerseniz uzun sürebilir.

Telefonda müşteri temsilcisine benim referans kodumu verirseniz karşılıklı 6 ay 40TL indirim kazanırız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NETGSM'e, Comnet'ten geçiş yaptım.

Haziran 2025'e kadar Sabit Fiyat Garantisiyle 100 Mbps'e kadar ayda 299TL yerine, 6 ay ayda 259TL ödemek için;

Kod: NTGVRTUW90

Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGVRTUW90

• NETGSM referans kodu ile 6 ay boyunca 40TL indirimden yararlanabilirsiniz.

Haziran 2025'e kadar Sabit

Fiyat.

100 Mbps'e kadar ayda 299TL yerine, 259TL;

Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGYXX9RTU

Kod: NTGYXX9RTU

• Referans kodunu kullan sende NetGsm avantajlarından faydalan. Referans kodunu kullanarak 6 ay boyunca 40TL indirimden hem siz hem ben faydalanabiliriz.

Kod : NTGX0BSC8E

Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGX0BSC8E

• 6 ay boyunca her ay 40 TL indirim icin
    Referans kodunu kullan sende NetGsm avantajlarından faydalan.

Kod : NTGNITVU8Y
    Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGNITVU8Y

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkn3757 -- 14 Aralık 2024; 19:0:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Referans kodunu kullan sende NetGsm avantajlarından faydalan. Kod : NTG3MRAGBG Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG3MRAGBG

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bende az önce Comnet Mağduru olarak Netgsm'e geçtim,

geçiş sürecim 5 dk sürdü, web sayfasınfan başvuru yaptıktan sonra apple storden netgsmi kurmanız size zaman kazandıracaktır.

6 ay boyunca her ay 40 TL indirim icin : NTGBKYFSKK

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGBKYFSKK

• COMNET'te hala kalan varsa portları kapanmadan geçsin. Aksi durumda daha masrafli olacaktir.

Yapilacaklari asagida özetledim. 2 günlük deneyimimi direk yazacağım. Ping ve jitter konusunda beklentiniz varsa, online oyun oynuyorsaniz tavsiye etmem. Ancak normal kullanim, sosyal medya ve video icin hızları iyi. Yogunluktan dolayi aksam saatlerinde yavaslama oluyor, ama bu ani musteri artisindan kaynaklı durumu kisa zamanda cozeceklerine inaniyorum.

Üye olmaya karar verdiysen, referans kodum şu:
    sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGOOGZSB6

Haziran 2025'e kadar sabit fiyat 100 Mbit 299 TL (Bu fiyata Referans kodu ile 6 ay boyunca 40 TL indirim eklenecek)
    Taahhüt yok

Üyelik için Yapılacaklar:
    - Linkten üye olun
    - NetGsm'i arayın
    - Bir banka mobil uygulamasindan E-devlet "BTK Onay" sayfasına girip sözleşmeyi onaylayın (e-Kayıt Başvurusu Onay İşlemleri (BTK))

Daha sonra sms ile modem şifresi geliyor. Tasima yaptiginiz firma geçişi onayladıktan sonra NetGsm geçiş için işlemleri tamamlıyor. İnternet açıldığına dair mesaj atıyor. 16:30 gibi başvurdum, comnet 23:00 civarında geçişi onayladı, netgsm sabah 10 civarında interneti aktif etti. Yarım günde işlem tamamlandı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bana PM den soran arkadaşa ve diğer yardım arayanlara;

Alıntı

metni:
    selam, e-devlet onayını illa ki telefonda konuşurken mi vermek gerekiyor? görüşme bittikten sonra edevlete girip onaylama yapamıyor muyuz? sonuçta şu an internetim yok pc'de comnet kestiği için, anca görüşme bittikten sonra telefondan giriş yapıp onay verebilirim. ayrıca hangi çağdayız, her şeyi webden yazalım yükleyelim telefondan sesli onay alsınlar bitsin gitsin niye telefonda yarım saat konuşmak zorundayız.

Mesajını atan ****** arkadaşım, özür dilerim PMden ulaşın dedik ama PM özelliğim bilmem neden kapalıymış, biraz uzadı cevap yazamadım, Forum Destekten yanıt beklerken buraya bırakayım belki görürsün hem başkalarına da faydalı olabilir.

Dostum, evet konuşurken veriyoruz, böylece MT onayı görüp hemen Başvurunu resmi olarak kabul edip Diğer Operatörden geçiş/Yeni altyapı tahsis işlemlerini başlatabiliyor ve sana Netgsm abonelik bilgilerin SMS olarak hemen geliyor.

Dostum bende de pc'de internet yoktu; telefondan kulaklıkla/hoparlörle konuşurken enpara banka hesabıma girdim, menüsünden e-devlete giriş yaptım. e-devlete girince arama menüsünden "BTK e-onay" arattırıp sonuçlardan seçip girecek ve önce haberleşme seçeneği ve sonra Netgsm alt seçeneğini seçip sana gelen onay belgelerinden Netgsm Abonelik Sözleşmesi karşına çıkıyor, okudum kutucuk, ONAYLA diyorsun (Ben kısaca anlattım, -belki bilmiyorsun diye- problem edilecek birşey değil acelesi de yok) MT her konuda yardım ediyor, zaten hiç acele etmiyor, hatta bana o kadar acele etmenize gerek yok yanlış yapabiliriz diye espri bile yaptı)

Telefonda uzun konuşmanın sebebi dostum, önce senin sabitintoim.netgs... adresinden doldurduğun formu tekrar üzerinden geçip, yanlış-eksik olabilecek bilgileri doğrulatıyor ve sözleşmen hazırlanıp e-devlete gönderebiliyor. Konuşup muhabbet ederken e-devletten geleni yukarıda anlattığım şekilde onaylıyor işi bitiriyorsun. Aslında benimki daha kısa sürerdi ben her şeyi hazırlayıp; "işi çabuk bitirelim" diye Destek Talebi bile açmıştım[ANA KONU] NETGSM ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI  onların sistemde bir sıkıntı olmuş, paketi bulamamış, beni 10-15 dk fazla bile beklettiler.

Hangi aşamadasın bilmediğim için sorularına karşılık karışık cevap yazdım. Ama Özet kısaca;

- Comnet Hizmet No bul hazırla, Kimliğin Ön/Arka temiz fotolarını (ben windows paintte JPG yaptım) birleştir hazırla telefona at.

- 0850 309 03 09  ara 2'yi tuşla, telefon kapanınca SMS gelecek, "sabitint... girin doldurun biz sizi arayacağız" diye başlayan.

- Telefonundan, forumda buradan sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG17YHUEN adresine tıkla git, çıkan forma Farklı Operatörden Geçiş seçeneği, Comnet Hizmet Numarası ve buradaki Referans Kodu(çıkmadıysa) girip ileri diyerek adımları ve istenen bilgileri doldur.

- Son adımdan sonra Tek Kullanımlık Şifre ile Giriş yap sayfası açılacak (bu arada telefonuna Tek Kullanımlık Giriş SMS şifresi gelecek) GİRİŞ YAP, Ön Abonelik hesabına girmiş olacaksın.

- Menüsünden Hesabım altında Belgeler menüsüne girip orada Kimlik Fotokopi belgeni telefonundan yükle. 

- Eğer bunları çabucak yapıp bitirdiysen sistemde seni görüyorlar zaten arayacaklar. Ben bunlar yapıp bitirdikten 2 saat sonra aradılar. Beklemek istemiyorsan;

- 0850 309 03 09  ara 1'i tuşla, MH ile görüşünceye kadar bekle. Görüşmede Ref Kodu(refno=NTG17YHUEN) tekrar soracaklar hazırda tut, böyle yaptım İlk faturam da 259TL gözüküyor.

- Arama sırasında da doldurduğun bilgiler teyit alınıp sözleşme oluşturulup e-devlet onayına açılıyor, sen de konuşurken bir banka hesabından girip MT ile sohbet ederken onaylıyorsun, Sana 1-2 gün içinde comnet ne zaman onay verirse aktif edeceğiz diyorlar. telefonu kapatıyorsun. Yeni Abonelik Bilgilerin SMS olarak geliyor. Bunları modemine (Benim kendi VDSL medemimdi) girip bekliyorsun. Benimki 3-4 saat sonra açıldı.

Umarım karışık olmamıştır, önce senin soruların sıralamasında sonra akış sırasında yazdım, anlatamadığım yer olursa çekinme ilk fırsatta yine cevaplarım.[ANA KONU] NETGSM ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memogecici -- 17 Aralık 2024; 7:4:4 >

• Netgsm arkadaşını getir kampanyasına aşağıdaki kod ile sahip olabilirsiniz. 6 ay boyunca 40 tl indirimden faydalanabilirsiniz. Faturalarımı anında ödüyorum. Netgsm'den memnunum, iptal etmeyi düşünmüyorum.

İsim-Soyisim:Murat Kazım ELKOCA

Referans Kodum: NTGJT57XT 

(Kod günceldir.)

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.