Referans kodunu kullan sende NetGsm avantajlarından faydalan. Kod : NTGDU7IF2K Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGDU7IF2K Davet kodumu kullanırsanız sevinirim. Bende bugün forumdan bir arkadaşın kodunu kullanarak başvuru yaptım. Faturalarımı düzenli olarak ödüyorum. Referans Kodu: NTGDU7IF2K |
[ANA KONU] NETGSM ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI (33. sayfa)
-
-
Vdsl mevcut.
3 aydir netgsm vdsl kullanıyorum. Hic bir kesinti olmadı. Hattim ne destekliyorsa o sekilde hiz. Cok memnunum. Tavsiye ederim
Netgsm referansım ile kesintisiz bir hizmet için şimdi Abone ol.
Referans Kodu : NTG7B2DYY
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG7B2DYY
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i87 -- 13 Aralık 2024; 21:16:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Referans kodumu kullanarak 6 ay boyunca 40 tl indirim alabilirsiniz.
Referans Kodu : NTGWE8CQGT
Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGWE8CQGT
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba Arkadaşlar;
Ev- iş internetimi uygun fiyat için, TURKNET ten NETGSM ’geçiş yaptım. İkinci gün arandım. İki saat içinde "Kullanıcı adı ve şifre mesaj olarak geldi kesintisiz geçiş yaptım. Hız vs aynı. Tavsiye ederim. İki aydan beri NETGSM ev internetini kullanmaktayım. Her şey önceki gibi memnunum zaten Türk Telekom altyapısını kullanıyor. Ama ucuz fiyattan.
GÖZÜNÜZ KORKMASIN, Üşenmeyin derim.
Burada gördüğüm bir referans koduyla üye oldum.
Siz de benim referans kodumla üye olursanız, hem siz hem ben
indirimden faydalanacağız.
6 ay boyunca 40TL toplam 240TL indirimden faydalanmak için Netgsm referansım ile Abone olabilirsiniz.
Referans Kodu : NTGXB98UTC
Başvuru için aşağıdaki linki tıklayınız. Linkteki Ön kayıt formunu doldurun, en kısa sürede müşteri hizmetleri sizi arar.
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGXB98UTC
Telefonla arayarak aboneliğinizi daha hızlı başlatabilirsiniz. Kodu temsilciye bildirmelisiniz. Telefon ile aramanız halinde abonelik işlemlerinin yapılma zamanını siz tayin etmiş olursunuz.
Başvuru Tel: 0850 309 03 09
Yukarıdaki numarayı arayıp 2'yi tuşlayın.
-
2 Ay bitti. 3. AY OLARAK XDSL KULLANIYORUM. (Adsl yide içeriyor.)
XDSL
- XDSL, DSL teknolojilerinin genel bir terimidir. "X", bu teknolojinin farklı çeşitlerini temsil eder.
- ADSL, SDSL, VDSL ve HDSL gibi tüm DSL türlerini kapsar.
Çok memnunum TURKNETten geçtim yarı fiyatı sayılır.
Referans Kodu : NTGXB98UTC
Başvuru için aşağıdaki linki tıklayınız. Linkteki Ön kayıt formunu doldurun, en kısa sürede müşteri hizmetleri sizi arar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmekliHU -- 13 Aralık 2024; 22:0:30 >
-
arkadaslar yeni abone oldum
Kod : NTGOPMACCP
Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGOPMACCP
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_yksl -- 13 Aralık 2024; 22:7:7 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selamlar,
Ben de yeni abone oldum.
İndirim paylaşmak isterseniz referansımı kullanabilirsiniz.
Kod: NTGGGREF1M
Başvuru Bağlantısı: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGGGREF1M
Referans kullanıldıkça sayıyı güncellersek diğer arkadaşların kodlarını daha etkin kullanabiliriz.
7 referanslı kişiden sonra paylaşan kişiye bir fayda sağlamıyor.
Anlık referans kullanımım: 0/7
Referans kodunu kullan sende NetGsm avantajlarından faydalan. Kod : NTG4BV2YEQ Başvuru:
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG4BV2YEQ
merhaba bir kod da ben paylaşayım yazması da kolay
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG1ART93P
-
Selamlar,
Ben de birkaç yeni bilgi ile birlikte referans kodumu paylaşayım.
- Comnetin battığı gün 16 da başvurdum, sonraki gün 11 gibi internetim açıldı
- Comnet ve turknette hasret kaldığım canlı ve uygulama üzerinde destek var arkadaşlar, çalışıyor
- İlk hız tanımlaması 80/8 Mbit olarak yapıldı (100Mbit paket). Desteğe mesaj attım, 2 saat gibi bir sürede düzeltildi.
Hız ve gecikme de gayet iyi, umarım böyle devam eder.
Canlı destek var demiş miyim:)
Referans Kodu : NTG4N7PZKZ
Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG4N7PZKZ
-
Netgsm firmasına online başvuru yaptım. Bugün saat 12 de sözleşme için arandım. Arayan temsilci herşeyi detaylı ve kibar bir şekilde anlatarak yardımcı oldu ve beraber işlemleri tamamladık. Saat 17 civarında internet aktif oldu. Zaten kardeşim 5 aydır kullanıyor ve memnundu. Bende umarım memnun kalırım.
Referans kodu kullanarak 100 mbps paketi 6 ay 40 lira indirimle 259 liraya kullanabilirsiniz. Her referansınıza ekstra 40 TL daha indirim olur. Daha indirimli internet kullanabilirsiniz.
Referans kodunu kullan sende NetGsm avantajlarından faydalan. Kod : NTG7DFGY9C Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG7DFGY9C
Abone adı: Mahmut Saka
Referans kodum ile üye olursanız 6 ay boyunca 40tl indirim kazanabilirsiniz
Bir Comnet Mağdurundan Selamlar,
Forumda Netgsm İnternet hakkında biraz araştırıp geçmeye karar verince Arkadaş kampanyası için ben de buradan bir Referans Kodu alarak başvurdum ve 6 ay 40 TL indirimli geçişimi tamamladım. İlk Müşteri Hizmetlerini aradıktan 8 saat sonra internetim açıldı.
Nasıl mı?
MH aramamdan sonra bana gelen SMS in talimatlarını yerine getirip formu doldurdum (Farklı Operatörden Geçiş seçeneği, Comnet Hizmet Numarası ve buradan alacağınız Referans Kodu doğru alarak doldurmanız önemli). Sonrasında SMS le gelen Tek Kullanımlık Şifre ile açılan Hesabıma giriş yapıp Hesabım/Belgeler altına, temiz çekilmiş kimlik Ön/Arka fotoları birleştirip tek dosya jpg olarak yükleyip aramalarını bekledim.
4 saat sonra aradılar ve çok ilgili MT ile yarım saatlik telefon görüşmesi sırasında banka hesabım üzerinden girdiğim e-devlet onayı ile Aboneliğim oluşturuldu. 3 Saat sonra gelen SMS ile Comnetten Onay alındığı ve internetimin açıldığı bildirildi, gelen bilgileri modemime girdiğimde internetim aktif oldu. İlk izlenimim bu ani yoğunluğa göre olumlu. Daha fazla detay isteyen pm atabilir...
VDSL, Comnetten hızlı, Speedtest ping 12ms, 75/8 Mbits, 259TL daha ne olsun...
Size ve bana 6 ay 40TL indirim sağlayacak
REF NO = NTG17YHUEN
YANİ En Kısa Yol; Netgsm : 0850 309 03 09 ara 2'yi tuşlayın, telefon kapanınca,
Sonra buradan Direkt Başvuru formu doldurun: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG17YHUEN
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memogecici -- 15 Aralık 2024; 3:50:13 >
-
Burdan tanımadığım bir üyenin referansıyla TT den geçtim ve yarı fiyatına daha hızlı kullanıyorum.
Müşteri temsilcisi ile geçiş daha kolay ve hızlı oluyor. İndirim için Referans kodunu müşteri temsilcisine vermek yeterli.Geçiş süreci 2 gün sürdü.
Referans Kodu : NTGE6FC780
Başvuru için tıklayınız
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGE6FC780
Bu kodu kullanarak abone olursanız hem siz hem ben 6 ay boyunca 40TL indirim kazanıyoruz.N.Murat
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
NETGSM'e ben Comnet'ten geçiş yaptım.
Haziran 2025'e kadar Sabit Fiyat Garantisiyle 100 Mbps'e kadar ayda 299TL yerine, 6 ay ayda 259TL ödemek için;
Kod: NTGVRTUW90
Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGVRTUW90
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarionCobretti -- 14 Aralık 2024; 9:0:39 >
-
Netgsm arkadaşını getir kampanyasına aşağıdaki kod ile sahip olabilirsiniz. 6 ay boyunca 40 tl indirimden faydalanabilirsiniz. Faturalarımı anında ödüyorum. Netgsm'den memnunum, iptal etmeyi düşünmüyorum.
İsim-Soyisim:Murat Kazım ELKOCA
Referans Kodum: NTGJT57XT
(Kod günceldir.)
-
Yaklaşık 4 aydır NETGSM kullanıyorum ve şunu söylemeliyim ki, hız konusunda hiç sorun yaşamadım. Hatta bağlantı hızı, eskisine göre çok daha stabil. Yoğun saatlerde bile takılmadan sorunsuzca internete bağlanabiliyorum. Bu kadar hızlı ve kesintisiz bir internet beklemiyordum, NETGSM beni gerçekten şaşırttı!
Başvuru sürecim de çok kolay ve hızlı oldu. Online formla uğraşmak yerine müşteri hizmetlerini aradım. Hemen bir temsilciye bağlandım ve başka birinin davet kodunu paylaştım. Müşteri hizmetleri süper yardımcı oldu, işlemi hızla tamamladı. İşin en güzel tarafı, başvurumun üzerinden sadece 1 saat geçmeden internet geçişim tamamlandı! ( Başvuruyu yaptıktan sonra eski İSS yı arayıp bilgilendirdim. Durumun aciliyetini belirttim. Onlar da benim değişiklik talebim onlara ulaşır ulaşmaz onayladılar, sağolsunlar :) Şimdi sorunsuz bir internet kullanıyorum.
Eğer siz de NETGSM’e geçmeyi düşünüyorsanız, davet kodumu kullanarak hem siz hem de ben 6 ay boyunca her ay faturadan 40 TL indirim kazanabiliriz. Hem hızlı internet, hem de indirim, kaçmaz bence :)
Referans Kodu: NTGQBP0C75
Abone Adım: Bülent Kartlı
NETGSM Başvuru Numarası: 0850 303 0 303
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X