Şimdi Ara

[ANA KONU] NETGSM ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.225
Cevap
46
Favori
29.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NetGsm ye 3 internetimi taşıdım telekom altyapısı hangi hızı destekliyorsa veriyor şuan memnunum . Referanslarıda kodlarınıda konunun sonundan rast gele seçtim [ANA KONU] NETGSM ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI 

Arkadaşlar Hayrını görsün. Bende Referans paylaşıyorum Kullanabilirseniz sevinirim.

1. NTGG5UK0JC
    2. NTGJQH7XO0
  • Comnetin kapandığı ilk gün başvurmuştum. Ertesi gün geri döndüler. Tek sifre ile giriş yapıp belgeleri yüklemistim aradıklarında bankacılık uygulaması üzerinden edevlete yonlendirdiler. 10 dakika içinde bağlandı. Sifreyi kullanıcı adını modeme girdim. Mesaj geldikten sonra modemi kapatıp açtım internet geldi.

Benim kod ile başvuru yapmak isterseniz kodum : NTGTD9BMHZ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Davet kodu : NTG3GR5L7

Süslü kelimeler yazmayacağım, davet kodumdan üye olan arkadaşlara teşekkür ederim.

6 ay boyunca her faturadan 40 TL indirim olacak.

İzmir de iki farklı lokasyonda kullanıyoruz, gayet mutluyuz.

Başvuru Tel: 0850 309 03 09

Yukarıdaki numarayı arayıp 2'yi tuşlayın.

Sorunuz olursa mesaj atabilirsiniz.

👋👋👋

• Referans kodunu kullanıp abone olarak siz de 6 ay boyunca 40TL indirimden faydalanabilirsiniz.

Kod : NTGNMXKGTZ Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGNMXKGTZ

Müşteri hizmetleri tarafından aranmayı bekleyen varsa özel mesaj üzerinden yardımcı olurum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Referans kodunu kullan sende NetGsm avantajlarından faydalan. Kod : NTG7E129RD Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG7E129RD

Ben de buradan bir arkadaşın referansı ile üye oldum ilk faturamı 319 TL olarak ödedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferak -- 14 Aralık 2024; 13:24:19 >
  • comnetten bugün itibariyle netgsm ye geçişim sağlandı.

forumdan bir arkadaşın referansıyla geçiş yaptım.

Geçiş süreciyle ilgili sorusu olan olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Referans kodunu kullan sende NetGsm avantajlarından faydalan. Kod : NTGDU7IF2K Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGDU7IF2K

Referans kodumu kullanan olursa sevinirim, ödemelerimi zamanında yapıyorum. NTGDU7IF2K

Hız testi sonuçlarını da paylaşıyorum.

[ANA KONU] NETGSM ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI

• Netgsm referansım ile kesintisiz bir hizmet için şimdi Abone ol.
    Referans Kodu : NTGKCOO1CY

• Comnet ten Netgsm ye geçişim tamamlandı. Dünya varmış resmen. 5-6 gündür internet yoktu. Netgsm ye geçiş için sormak istedikleriniz varsa özelden sorabilirsiniz, yardımcı olurum.

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGSBKVK4X

her ay 40 TL indirim için yukarıdaki referans linki ile geçişinizi yapın

Web sitesinden üyelikte referans bölümüne NTGSBKVK4X yazmanız yeterli

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende comnet mağduru olarak ilk kapandığı Çarşamba günü ne yapacağımı bilemedim. TTNet e başvurdum. Dijital kurye gelecek diye 3 gün bekledim. Cuma günü sabah kızdım başvuruyu iptal ettim. Netgsm ye önbaşvuru yaptım sonra telefonla aradım. Mevcut müşteri gibi 1 tuşladım müşteri hizmetleri ile görüştüm.E devlet onayı hepsi 1 saatte bitti. Arkadaştan kod almıştım 6 ay 259 sabit fiyat dediler. Kod 6 ay boyunca her ay 40 TL indirim sağlıyormuş. 35 VDSL kullanıyordum. Şu an 50-55 arası kapasitem kadar hız alıyorum.. Şimdilik iyi gibi . Geçmek isteyen olursa yardımcı olmaya çalışırım

https://sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru

Referans kodu

NTG2TWQIQ5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpine75 -- 14 Aralık 2024; 14:11:57 >

• Güncel NETGSM REF KODU 👈 faturalarim aksatmam
    Referans kodunu kullan sende NetGsm avantajlarından faydalan. Kod : 👉NTGGLTYD3I 👈
    Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGGLTYD3I

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.