Şimdi Ara

[ANA KONU] NETGSM ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.247
Cevap
46
Favori
30.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
68. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Referans kodunu kullan sende NetGsm avantajlarından faydalan. Kod : NTGNITVU8Y
    Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGNITVU8Y

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkn3757 -- 13 Aralık 2024; 18:55:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Referans kodunu kullan sende NetGsm avantajlarından faydalan. Kod : NTG0886RC0 Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG0886RC0

• Yaklaşık 4 aydır NETGSM kullanıyorum ve şunu söylemeliyim ki, hız konusunda hiç sorun yaşamadım. Hatta bağlantı hızı, eskisine göre çok daha stabil. Yoğun saatlerde bile takılmadan sorunsuzca internete bağlanabiliyorum. Bu kadar hızlı ve kesintisiz bir internet beklemiyordum, NETGSM beni gerçekten şaşırttı!

Başvuru sürecim de çok kolay ve hızlı oldu. Online formla uğraşmak yerine müşteri hizmetlerini aradım. Hemen bir temsilciye bağlandım ve başka birinin davet kodunu paylaştım. Müşteri hizmetleri süper yardımcı oldu, işlemi hızla tamamladı. İşin en güzel tarafı, başvurumun üzerinden sadece 1 saat geçmeden internet geçişim tamamlandı! ( Başvuruyu yaptıktan sonra eski İSS yı arayıp bilgilendirdim. Durumun aciliyetini belirttim. Onlar da benim değişiklik talebim onlara ulaşır ulaşmaz onayladılar, sağolsunlar :) Şimdi sorunsuz bir internet kullanıyorum.

Eğer siz de NETGSM’e geçmeyi düşünüyorsanız, davet kodumu kullanarak hem siz hem de ben 6 ay boyunca her ay faturadan 40 TL indirim kazanabiliriz. Hem hızlı internet, hem de indirim, kaçmaz bence :)

Referans Kodu: NTGQBP0C75

Abone Adım: Bülent Kartlı

NETGSM Başvuru Numarası: 0850 303 0 303

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGQBP0C75

• Güncel NETGSM REF KODU 👈 faturalarim aksatmam
    Referans kodunu kullan sende NetGsm avantajlarından faydalan.
    Kod : 👉NTGGLTYD3I 👈

Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGGLTYD3I

• Bende COMNET mağduruyum ve bugün itibariyle NetGSM'e geçişimi tamamladım ve internetten genel olarak memnunum. Karşılıklı olarak 6 ay boyunca faturalara 40TL indirim olması için aşağıda verdiğim bilgileri kullanabilirsiniz:

Referans kodu: NTGYXO3HA0

Direkt link: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGYXO3HA0

Kendi kodumdan bağımsız şekilde işlerin olabildiğince hızlı hallolması için yeni başvuru linkinden ön başvuru yapıp daha sonra aşağıya verdiğim çağrı merkezi numaralarını arayıp kayıp açtırıp "NetGSM İnternet" isimli uygulamalarını indirmenizi tavsiye ederim. Sizi aradıklarında ön başvuru sayesinde doldurmanız gereken her bilgi hazır olduğu için siz şartlara onay verdikten sonra uygulamalarından hızlıca kimliğinizin önlü arkalı fotoğrafını yükleyip e-devlet'ten onay veriyorsunuz ve işlem 15dk içinde bitmiş oluyor. Daha sonra benim internetim 2 saat içinde açıldı ve kullanmaya başlayabildim.

NETGSM Başvuru Numarası: 0850 303 0 303

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Will_Treaty -- 13 Aralık 2024; 17:42:39 >

• Referans kodunu : NTGTVY2W45

• 6*40 ref indirimi için bu kodu kullanın hat aktif aktif olmayanin kodu geçersiz oluyor
    Referans kodunu kullan sende NetGsm avantajlarından faydalan. Kod : NTGL0B0HD7 Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGL0B0HD7

• NetGsm'e geçiş için Referans Kodu NTGTSBEKXZ

Geçiş veya Yeni Başvuru için Link

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGTSBEKXZ

Haziran 2025'e kadar sabit fiyat 100 Mbit 299 TL (Bu fiyata Referans kodu ile 6 ay boyunca 40 TL indirim eklenecek) Taahhüt yok

Link Üzerinden Üyelik için Yapılacaklar:

- Linkten üye olmak için https://sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru

Telefon Üzerinden Geçiş veya yeni üyelik için

- NetGsm'i +90 850 309 0 309 Nolu numaradan Arayın Yeni TC Kimlik kartınızı hazırda bulundurun. Hizmet Numaranızı Diğer Firmadan edinin.

- E-devlet için Şifrenizle giriş yaptıracak hızlı onay için "BTK Onay" sayfasına girip sözleşmenin onaylanmasını isteyecek bunu banka uygulamanız üzerinden sağlayacak..

-Telefondan İndirim için Bu Referans Kodunu NTGTSBEKXZ Söyleyin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cherami -- 14 Aralık 2024; 0:29:56 >

• Arkadaşlar internetten memnunum, işimi görüyor. Çağrı merkezindeki arkadaşlar da ilgililer sağolsunlar.

Referans Kodu: NTG6GKG5F9

Abone Adım: SERKAN CANLI

Faturalarımı düzenli olarak ödüyorum.
    (Ve uzun yıllar da kullanmayı düşünüyorum.)

Çağrı merkezini aradığınızda kodu iletmeniz yeterli. Karşılıklı olarak, 6 ay boyunca her faturadan 40'ar ₺ toplamda 240₺ indirim kazanın. (Hem siz, hemde ben) (Bende buradaki bir üyenin referans kodu ile abone olmuştum.)

Not: Ben telefonla arayarak aboneliğimi başlatmıştım . Referans kodunu temsilciye iletmeyi unutmayın..!

Başvuru Tel: 0850 309 03 09

(Numarayı arayıp 2'yi tuşlayın.)

Hatırlatma: İndirimin aktif olması için, sizinde(hem sizin hemde benim yani iki taraflı olarak)faturayı gününde ödemeniz gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dutincirzeytin123. -- 13 Aralık 2024; 19:47:38 >

• 3 aydir netgsm kullanıyorum. Hic bir kesinti olmadı. Hattim ne destekliyorsa o sekilde hiz. Cok memnunum. Tavsiye ederim

Netgsm referansım ile kesintisiz bir hizmet için şimdi Abone ol.

Referans Kodu : NTG7B2DYY

Başvuru için tıklayınız

https://sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru

https://sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i87 -- 13 Aralık 2024; 20:7:46 >

• Referans kodunu kullan sen de NetGsm avantajlarından faydalan.

Kod : NTGI61M7R1

Başvuru:https://sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efekcr -- 13 Aralık 2024; 20:46:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.