Şimdi Ara

[ANA KONU] NETGSM ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.173
Cevap
59
Favori
45.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 ay boyunca 40 tl indirim ve Haziran 2025’e kadar sabit fiyat için

Netgsm referansım ile kesintisiz bir hizmet için şimdi Abone ol.

Referans Kodu : NTGFFI97HM

Erdoğan Coşkun

Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGFFI97HM

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Comnet ten Netgsm ye geçişim tamamlandı. Dünya varmış resmen. 5-6 gündür internet yoktu. Netgsm ye geçiş için sormak istedikleriniz varsa özelden sorabilirsiniz, yardımcı olurum.

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGSBKVK4X

her ay 40 TL indirim için yukarıdaki referans linki ile geçişinizi yapın

Web sitesinden üyelikte referans bölümüne NTGSBKVK4X yazmanız yeterli

• Yaklaşık 4 aydır NETGSM kullanıyorum ve şunu söylemeliyim ki, hız konusunda hiç sorun yaşamadım. Hatta bağlantı hızı, eskisine göre çok daha stabil. Yoğun saatlerde bile takılmadan sorunsuzca internete bağlanabiliyorum. Bu kadar hızlı ve kesintisiz bir internet beklemiyordum, NETGSM beni gerçekten şaşırttı!

Başvuru sürecim de çok kolay ve hızlı oldu. Online formla uğraşmak yerine müşteri hizmetlerini aradım. Hemen bir temsilciye bağlandım ve başka birinin davet kodunu paylaştım. Müşteri hizmetleri süper yardımcı oldu, işlemi hızla tamamladı. İşin en güzel tarafı, başvurumun üzerinden sadece 1 saat geçmeden internet geçişim tamamlandı! ( Başvuruyu yaptıktan sonra eski İSS yı arayıp bilgilendirdim. Durumun aciliyetini belirttim. Onlar da benim değişiklik talebim onlara ulaşır ulaşmaz onayladılar, sağolsunlar :) Şimdi sorunsuz bir internet kullanıyorum.

Eğer siz de NETGSM’e geçmeyi düşünüyorsanız, davet kodumu kullanarak hem siz hem de ben 6 ay boyunca her ay faturadan 40 TL indirim kazanabiliriz. Hem hızlı internet, hem de indirim, kaçmaz bence :)

Referans Kodu: NTGQBP0C75

Abone Adım: Bülent Kartlı

NETGSM Başvuru Numarası: 0850 303 0 303

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGQBP0C75

• Referans Kodu : NTGFJCQLDY (Güncel)

Bu kodu abone olurken müşteri temsilcisi ile paylaşırsanız, 6 ay boyunca hem siz hem ben fatura tutarından 40 TL indirim alırız.

Tavsiyem telefonla arayıp geçiş yapmak, 5-10 dakika bekletiyorlar, ama geçişi hızlı yapıyorsunuz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar NETGSM'e geçmek isteyen arkadaşlar için deneyimlerinden ufak bir rehber paylaşıyorum;

1. https://sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGACVTXS6 (Referanslı) linki üzerinden ön kaydınızı yapın.
    2. Size geçiş işlemleri için dönüş yapılacağı belirtiliyor ancak bu süreç uzun sürebilir. O yüzden ön kayıt yapıktan sonra beklemeden 0850 309 0 309 numaralı telefon numarasını arayıp 1 e basıp müşteri hizmetlerine bağlanmayı bekleyin. (Bu süreç 15-20dk sürebilir)
    3. Bağlandıktan sonra müşteri temsilcisi ile birlikte kayıt sürecini kısa bir sürede tamamlıyorsunuz.
    4. Bende 2-3 saat sonra bağlantıda geldi.

Kod olarak referansımı girmek isteyen arkadaşlar için : NTGACVTXS6

Not: Ayrıca Engelli indiriminden yararlanmak isteyen arkadaşlar içinde Netgsm engelli indirimi sağlamakta. Telefon görüşmesi sırasında engelli olduğunuzu belirtirseniz yardımcı oluyorlar.

Şimdiden hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Section8 -- 13 Aralık 2024; 12:5:50 >

• sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGID97523

6 ay sabit fiyat, hızlı taşıma sebebiyle geçtim 2 gündür memnunum. hız olarak alt yapının desteklediğini veriyor, ping değerleri comnetten düşük. ilgilenen olursa pm'den ulaşabilir. 6 ay boyunca her fatura dönemi 259 TL'ye düşürmek için davet kodum NTGID97523

• Referans kodunu kullanıp abone olarak siz de 6 ay boyunca 40TL indirimden faydalanabilirsiniz.
    Kod : NTGQVX60ME Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGQVX60ME

Müşteri hizmetleri tarafından aranmayı bekleyen varsa özel mesaj üzerinden yardımcı olurum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güncel NETGSM REF KODU 👈 faturalarim aksatmam
    Referans kodunu kullan sende NetGsm avantajlarından faydalan. Kod : 👉NTGGLTYD3I 👈
    Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGGLTYD3I

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde ilk ay için indirim yansımadan fatura oluşturuluyor, sonraki ay itibariyle referans indirimi düşülerek faturalandırılıyor. Ancak babamın internetini taşıma başvurusundan birkaç saat sonra onun geçişi tamamlanmadan kendi internetimin ödemesini yapmıştım babamın ilk faturayı indirimli oluşturmuşlar. İndirim 6 ay süreceği için 1 ay önce de olsa sonra da olsa fark etmeyecekti ama ilk fatura indirimli çıktı. Netgsm panelinizden gelecek aylarda düşecek indirimleri görebilirsiniz.

Yeni taşıyacaklar olursa babamın internetin faturasını henüz ödemedim. aşağıdaki referans kodu babamın üyeliğine ait, o referansla başvuru yapıp bana özel mesajla yazarsanız sizin taşıma işlemi tamamlanmadan babamın faturasını ödersem sizin de ilk faturayı indirimli ödemeniz mümkün olabilir.

Bu arada NETGSM yoğunluğu daha iyi yönetmek için hızlı bir şekilde aksiyon almış 0850 li numarayı aradığınızda sms ile başvuru linki geliyor. Dilerseniz aşağıdaki referasn numarasının olduğu linkle devam edebilirsiniz dilerseniz de gelen sms deki bu linke http://netg.sm/Ea7 tıklayıp referans numarasını NTG73FP9KG elle girebilirsiniz.

Referans kodunu kullandığınız üye ödemesini zamanında yapmazsa referans indirimi o ay yansımaz.

6 ay boyunca 40TL toplam 240TL indirimden faydalanmak için Netgsm referansım ile Abone olabilirsiniz.

Referans Kodu : NTG73FP9KG

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG73FP9KG

• Netspeed'den Netgsm'e geçiş yaptım. 24 saat içinde geçiş tamamlandı ve daha önce kullandığım gibi 100 Mbps download / 20 mbps upload hız alabiliyorum.

6 ay boyunca her ay 40TL toplam 240TL indirimden faydalanmak için Netgsm referans kodum ile abone olabilirsiniz.

Referans kodunu müşteri hizmetleriyle paylaşabilir veya aşağıdaki linke tıklayarak abonelik başlatabilirsiniz

Referans Kodu : NTGVS3E6GP

Başvuru Linki : sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGVS3E6GP

• Netgsm için online müracaat sonrası cevap alamayanlar yada hata verenler 0850 309 0309 bolu hattan internet için müşteri hizmetlerine bağlanın 2 nolu yeni abone kayıt alıp kapatıyor. Davet kodu arayanlar

https://sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru

Davet kodu : NTG9Q0Z980

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.