Şimdi Ara

[ANA KONU] NETGSM ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.403
Cevap
46
Favori
32.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Comnet bizi dımdızlak ortada bırakınca insanlar ne yapacağını şaşırdı. Bizim forumu takip ettim. Çok küçük firmalara bulaşmak istemedim. Türkiye'nin 4. GSM şirketi olma çabasında olan Netgsm ile kazan kazan ilişkisine girdim. Çok şükür şimdilik memnunum. Referans ile üye olanlara 6 ay boyunca 40 TL indirim tanımlanıyor ve 6 ay boyunca sabit fiyat garantisi var. VDSL kullanıcıları 259, fiber kullanıcıları 1000 mbps kadar extra 60 TL modem kullanım ücreti ile 319 ödüyor.

Aşağıdaki linkten ön başvuru formunu dolduruyoruz. İlk başta çok yoğundu. Geri dönüşler biraz gecikmeliydi ama şimdi hızlandı. Yine de hızlandırayın derseniz 0850 309 0 309'u arayarak 2'yi tuşlayabilirsiniz. Müşteri hizmetlerine ulaşamazsanız isterseniz 1'i de tuşlayabilirsiniz, oradan da yardımcı oluyorlar.
    Uygulamayı indirip kimliğimizin ön ve arka yüzlerini yüklüyoruz.
    Müşteri hizmetleri sizi aradığında aşağıdaki referans numarasını ve daha önce hizmet aldığınız firmadaki hizmet numarasını soruyor. Bunları önceden bir yere not alalım.
    Temsilci telefonda sizden onay aldıktan sonra sözleşmeyi oluşturuyor. İnternet bankacılığı üzerinden e-devlete giriş yapıyoruz. Normal şifre ile giriş kabul edilmiyor. Arama kısmına btk onay yazıyoruz. Haberleşmeyi ve daha sonra netgsm'i seçiyoruz. Sözleşmeyi onaylıyoruz. Acele etmeye gerek yok, temsilci sizi yönlendiriyor.
    Daha sonra uygulamada ilk fatura çıkar, onu ödüyoruz.

Geçiş tamamlandı mesajı ile ya da daha önceden modemi resetleyerek size SMS ile gönderilen kullanıcı adı ve şifreyi giriyoruz. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

Referans kodunu kullan sen de NetGsm avantajlarından faydalan.

Kod : NTGU434QSU

Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGU434QSU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Referans kodumu kullanarak 6 ay boyunca karşılıklı olarak fatura tutarından 40 TL indirim sağlayabiliriz. Referans koduyla 100 Mbps paketi 6 ay boyunca 259 TL.

Referans Kodu: NTG7DFGY9C
    Abone Ad soyad: MAHMUT SAKA

Online abone olmak için tıklayın:
    https://sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru

Not: Müşteri hizmetleri ellerinden geldiğince yardımcı oluyor ve ulaşılabilir durumdalar. Daha önce kullandığım alternatif firmalarda müşteri hizmetlerine ulaşma konusunda büyük sıkıntı vardı. Özellikle Comnet. NETGSM bu konuda farkını göstermiş. Müşteri temsilcileri gayet ilgili ve nazikler. Umarım daha iyi olurlar.

• NETGSM 6 ay 40TL indirim: Referans kodunu kullan sende NETGSM avantajlarından faydalan.

Kod : NTGVRTUW90

Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGVRTUW90

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarionCobretti -- 15 Aralık 2024; 1:56:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bursa, VDSL, İnternet te herhangi bir sıkıntı ya da yavaşlama yok şu an... ST > P:11ms D/U:74.6Mbits/7.7Mbs

Ben de Comnet ten dün geçtim, Nasıl geçtiğimi az detaylı Ref kodumla paylaştım:

https://forum.donanimhaber.com/netgsm-arkadasini-getir-referans-kampanyasi--159389210-33#160242836

İlk faturam da 259TL daha ne olsun... Size ve bana 6 ay 40TL indirim sağlayacak

REF NO = NTG17YHUEN

- En Kısa Yol; Netgsm : 0850 309 03 09  ara 2'yi tuşlayın, telefon kapanınca,

- Sonra buradan Direkt Başvuru formu doldurun: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG17YHUEN

- Hesabına giriş yapıp Hesabım/Belgeler kimlik fotokopi yükle, Netgsm seni aradığında telefonda form teyit ve e-devlet onayı ile geçişi tamamla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memogecici -- 15 Aralık 2024; 3:59:42 >

• comnetten mağdur olan biriyim ve doğal olarak yeni firma arayisinda bulundum ve netgsm firması gözüme çarptı hemen geçiş talebinde bulundum müşteri hizmetleri yardımcı oldu ve geçişin sağlandı şuan için pingim 30 seviyelerinde pubgde 20 ms değerleri ile referans kodu ile başvuru yaptığınızda 100 mbps haziran 2025 a kadar 259 tl ye kullanabiliyorsunuz ve comnet gibi dolandirilma riski de yok kullan öde mantığı ile çok iyi bence gün geçtikce editlerim yazıyı ref kodumu aşağıda paylaşıyorum indirimde yerimizi alalım.

referans kodunu kullan sende netgsm avantajlarından faydalan. kod : ntgr09yfhg

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Referans kodunu kullan sende NetGsm avantajlarından faydalan. Kod : NTGASWJMQW Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGASWJMQW

• Arkadaşlar NETGSM'e geçmek isteyen arkadaşlar için deneyimlerinden ufak bir rehber paylaşıyorum;

1. https://sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru (Referanslı) linki üzerinden ön kaydınızı yapın.
    2. Size geçiş işlemleri için dönüş yapılacağı belirtiliyor ancak bu süreç uzun sürebilir. O yüzden ön kayıt yapıktan sonra beklemeden 0850 309 0 309 numaralı telefon numarasını arayıp 1 e basıp müşteri hizmetlerine bağlanmayı bekleyin. (Bu süreç 15-20dk sürebilir)
    3. Bağlandıktan sonra müşteri temsilcisi ile birlikte kayıt sürecini kısa bir sürede tamamlıyorsunuz.
    4. Bende 2-3 saat sonra bağlantıda geldi.

Kod olarak referansımı girmek isteyen arkadaşlar için : NTGACVTXS6

Not: Ayrıca Engelli indiriminden yararlanmak isteyen arkadaşlar içinde Netgsm engelli indirimi sağlamakta. Telefon görüşmesi sırasında engelli olduğunuzu belirtirseniz yardımcı oluyorlar.

Şimdiden hayırlı olsun.

• Davet kodu : NTG3GR5L7

Süslü kelimeler yazmayacağım, davet kodumdan üye olan arkadaşlara teşekkür ederim.

6 ay boyunca her faturadan 40 TL indirim olacak.

İzmir de iki farklı lokasyonda kullanıyoruz, gayet mutluyuz.

Başvuru Tel: 0850 309 03 09

Yukarıdaki numarayı arayıp 2'yi tuşlayın.

Sorunuz olursa mesaj atabilirsiniz.

👋👋👋

• comnetten netgsme gecis yaptim referans kodunu kullanarak 40 tl indirimli kullanabilirsiniz.
    Referans kodunu kullan sende NetGsm avantajlarından faydalan. Kod : NTGNLVJBOA Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGNLVJBOA

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.