[ANA KONU] NETGSM ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI (38. sayfa)
-
-
Referans kodu: NTG8BNMVU4
Ya da direkt link ile: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG8BNMVU4
Comnet'ten geçiş yaptım 1 gün içinde her şey halloldu. Yukarıdaki başvuru formunu doldurduktan sonra onların aramasını bekleyebilir, ya da daha hızlı olsun isterseniz 0850 309 0 309 numarasını arayıp 1'i tuşlayarak müşteri temsilcisi ile süreci hızlandırıp hemen halledebilirsiniz, çok yardımcı oluyorlar.
Referansımı kullanırsanız ikimiz de 6 ay boyunca 40 TL indirimden faydalanmış oluruz. Simdiden teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgw xx/7 -- 16 Aralık 2024; 0:31:32 > -
Merhaba Referans Kodum NTGOLY3DN
6 Ay İndirimli kullanmak için Aşağıdaki Kodu Kullanabilirsiniz.
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGOLY3DN
Üye Olan Arkadaşlara şimdiden Teşekkürler
-
Comnet mağduru olarak bende netgsm ye geçtim. Ön başvuru formu doldurun süreci hızlandırmak için telefonla önce siz arayın mevcut müşteri gibi 1 e tuşlayın.1 saatte geçiş tamamlandı. Geçmek isteyenler için ref kodum 6 ay boyunca faturada aylık 40 TL indirim sağlar.
Referans kodunu kullan sende NetGsm avantajlarından faydalan. Kod : NTG2TWQIQ5
Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG2TWQIQ5
NTG2TWQIQ5
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpine75 -- 16 Aralık 2024; 1:57:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6 ay boyunca 40 tl indirim ve Haziran 2025’e kadar sabit fiyat için
Netgsm referansım ile kesintisiz bir hizmet için şimdi Abone ol.
Referans Kodu : NTGFFI97HM
Erdoğan Coşkun
Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGFFI97HM
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Comnet mağduru olarak yazıyorum.Öde Kullan Haziran 2025'e kadar zam yok vaadiyle geçtim.Abartmıyorum 6 saate işim bitti şuan kullandığım internet Netgsm Profesional hayatımdada bu işlerin içinde biri olarak ping jitter hız gibi önemli faktorler olarak ev için çok iyi değerler alıyorum.Umarım ilerde sıkıntı yaşamayız eğer 40 tl'lik indirimden faydalanmak isterseniz,
Referans Kodum Direk Link: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGUTA0NZA
Veya İnternetten sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru? linkini açıp NTGUTA0NZA olarakta girebilirsiniz.
Şimdiden sevgiler Eğer bir sorun yaşarsanız Yeşillendirin cevaplamaya çalışırım.Kolay gelsin
++
Güncelleme
Not 5'inci Günden yazıyorum genel itibarile bir sorun yaşamadım arada donma oluyor.Ancak sinyalizasyonla ilgilide olabilir detaylı bugün inceleyip donus yapacağım.Kablolu ve sürekli kullanan birisi olarak Hiçbir kesinti olmadı Diyebiliriz.
Referanstan katılmak istiyen katılabilir.
Kolay gelsin.
-
Davet kodu : NTG3GR5L7
Süslü kelimeler yazmayacağım, davet kodumdan üye olan arkadaşlara teşekkür ederim.
6 ay boyunca her faturadan 40 TL indirim olacak.
İzmir de iki farklı lokasyonda kullanıyoruz, gayet mutluyuz.
Başvuru Tel: 0850 309 03 09
Yukarıdaki numarayı arayıp 2'yi tuşlayın.
Sorunuz olursa mesaj atabilirsiniz.
👋👋👋
Davet kodu : NTG3GR5L7
-
Burdan tanımadığım bir üyenin referansıyla TT den geçtim ve yarı fiyatına daha hızlı kullanıyorum.
Müşteri temsilcisi ile geçiş daha kolay ve hızlı oluyor. İndirim için Referans kodunu müşteri temsilcisine vermek yeterli.Geçiş süreci 2 gün sürdü.
Referans Kodu : NTGE6FC780
Başvuru için tıklayınız
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGE6FC780
Bu kodu kullanarak abone olursanız hem siz hem ben 6 ay boyunca 40TL indirim kazanıyoruz.N.Murat
-
NETGSM'e, Comnet'ten geçiş yaptım.
Haziran 2025'e kadar Sabit Fiyat Garantisiyle 100 Mbps'e kadar ayda 299TL yerine, 6 ay ayda 259TL ödemek için;
Kod: NTGVRTUW90
Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGVRTUW90
-
Merhaba, referans kodumu kullanarak abone olursanız hem siz hem ben
indirimden faydalanacağız. Faturayı gününde ödüyorum.
6 ay boyunca her faturadan 40 TL indirim olacak.
Referans Kodum: NTGNUZ1JE2
Abone Adım: Pelin Denizhan
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGNUZ1JE2
Tavsiye: Telefonla arayarak aboneliğinizi daha hızlı başlatabilirsiniz. Form doldurunca pek dönüş olmuyur!
Başvuru Tel: 0850 309 03 09
Yukarıdaki numarayı arayıp 2'yi tuşlayın.
-
Referans Kodu : NTGZI6MUK
Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGZI6MUK
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Referans kodunu kullan sende Netgsm avantajlarından faydalan. Kod : NTGOPMACCP Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGOPMACCP
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X