Comnetzede olarak NETGSM'e geçiş yaptım. Şimdilik memnunum. Hızla alakalı sorun yok. Aşağıdaki link üzerinden veya sitedeki bağlantıdan arkadaşını getir kodunu girerek veya 0850 309 0 309 numaralı telefon numarasını arayıp 1 e basıp müşteri hizmetlerine bağlanmayı bekleyerek (başvuru sırasında arkadaşını getir kodunu vererek) başvuru yaparsanız 6 ay boyunca aylık 40 Tl indirimli kullanabilirsiniz. Arkadaşını getir kodum: NTGTD9BMHZ < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osamanos -- 16 Aralık 2024; 12:23:29 > |
[ANA KONU] NETGSM ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI (39. sayfa)
-
-
Referans kodunu kullanarak 6 ay boyunca 40TL indirimden faydalanabilirizsiniz.
Kod : NTGOWNE13P
Başvuru:sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGOWNE13P
+90 850 309 0 309 Numaralı Müşteri hizmetlerinden 1'i tuşlayarak mevcut aboneyim menüsünden ilerleseniz geçişiniz daha hızlı olur. Diğer türlü yeni abonelik için sizi aramalarını beklerseniz uzun sürebilir.
Telefonda müşteri temsilcisine benim referans kodumu verirseniz karşılıklı 6 ay 40TL indirim kazanırız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Referans kodunu kullan sen de 6 ay boyunca 40 TL indirimden faydalan
Kod : NTG4TP8XXJ
Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG4TP8XXJ
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende yeni NETGSM abonesi oldum hiç kullanılmamış referans kodu paylaşıyorum
NTG9TUNZHG UYGAR KEKLİK
https://sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru
-
Comnetten NetGSM e geçiş yaptım. toplam 10 dk da geçişim sağlandı ve internetim açıldı, VDSL hattımda Comnetten daha iyi hız ve ping değerlerim var, çok memnun kaldım. DENİZLİ'liyim.
Referans linkimi veya kodumu kullanırsanız memnun olurum. 40 TL faturanızdan düşer. Referans numaram: NTGSS71IWM
Geçiş aşamalarını anlatayım;
1) sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGSS71IWM Websitesindeki başvuru alanına comnetten aldığımız *hizmet numaramızı* ve referans numaramızı dolduruyoruz. İleri diyoruz.
2) adres ve kimlik bilgilerimizi girip BAŞVUR butonuna tıklıyoruz.
3) https://sabitintoim.netgsm.com.tr/giris Online işlemlerden veya mobil uygulamasından tek kullanımlık şifre ile giriş yap deyip sisteme giriyoruz.
4) Sol taraftaki bölümde belge yükleme var, Kimlik seçip, Kimliğimizin ön fotoğrafını çekip sisteme yükleyin, daha sonra aynı şekilde arka fotoğrafını çekip sisteme yükleyin.
5) ardından 08503090309 müşteri temsilcisini arayıp işlemleri başlatın. (onların aramasını da bekleyebilirsiniz)
6) telefonda iken sizi e-devlet üzerinden onay vermenizi isteyecek, BTK onay sayfasından onayınızı verin. (girişte e-devlete banka ile girmeniz lazım)
7) Müşteri temsilcisi karşı taraftan onayı anında alıyor ve internetinizi bağlıyor.
8) Tüm işlemler tamam, telefonunuza gelen Modem bilgilerinizi modeme girerek kullanmaya başlayabilirsiniz.
Tüm işlemlerin tamamlanıp internetimin bağlanması toplam 10 dk sürdü. Çok memnun kaldım.
Yardımcı olduysam ne mutlu :)
-
NetGsm'e geçiş için yapılması gereken işlemler:
1) NetGsm web sitesi üzerinden üye olunuz. Referansımı kullanmak isterseniz:
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGOOGZSB6
Haziran 2025'e kadar sabit fiyat 100 Mbit 299 TL (Bu fiyata Referans kodu ile 6 ay boyunca 40 TL indirim eklenecek)
Taahhüt yok
2) NetGsm'i arayın
3) Telefonda iken bir bankacılık uygulaması aracılılığı ile E-Devlet'e giriş yapın. Btk Onay sayfasını aratıp, sözleşmeyi onaylayın
4) Sms gelmesini bekleyin (işlemler sonrası sms ile şifreniz gelecek, hat açıldığında ise hattın açıldığına dair sms gelecek)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HITM@N -- 16 Aralık 2024; 18:7:6 >
-
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGCSG91G1
-
*Faturalar düzenli otomatik ödeniyor. Haziran 2025 e kadar sabit fiyat 6 ay - 40 tl indirimden yararlanmak için referansımı kullanabilirsiniz.
İndirim ilk faturanıza anında yansıtılacak.
*Referans kullanacak kişilerin de 40 tl indirimden yararlanması için faturasını düzenli ödemesi gerekir.
Yapmış olduğum bazı DNS ve Oyun sunucularına ait güncel ping testleri (Forum Sayfasına Yönlendirileceksiniz) : Tıkla
Başvuru linki: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGHRN2VGP
NTGHRN2VGP
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 19 Aralık 2024; 13:0:40 > -
yeni geçiş yaptım, en kötü 1 sene daha kullanırım.
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG3I7YE50
-
Netgsm Referans Kodu NTGNVXU43X ile 6 ay boyunca 40 TL indirim kazanabilirsiniz.
Başvuru Linki: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGNVXU43X
-
Poyrazwifi den geçiş yaptım fiber100 mb herkese hayırlı olsun.indirim için kullanabilirsiniz
Netgsm referansım ile kesintisiz bir hizmet için şimdi Abone ol.
Referans Kodu : NTG0A0Q61Q
Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG0A0Q61Q
abone: ilker doğanca
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X