Merhaba, Dün akşam başka bir arkadaşın kodu ile netgsm ailesine katıldım. Fiyat Performans olarak en uygun bu görülüyor diye tercih ettim. 100Mbps hız 299 tl. Bu kodu abone olurken müşteri temsilcisi ile paylaşırsanız, 6 ay boyunca hem siz hem ben fatura tutarından 40 TL indirim alırız. Her arkadaşını sizde getirdiğinizde ayrıca 40tl faturanızdan düşülüyormuş. Geçiş yapanlar için aktivasyon vb. ektra ücret alınmıyor. Referans Kodum : NTGGBC0IT link üzerinden Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGGBC0IT Tavsiye olarak telefonla +908503090309 arayarak arayıp geçiş yapmanızı öneriyorum. Daha hızlı geçiş yapıyorsunuz. Telefonla başvururken kimlik seri numarasını istiyorlar ve netten uygulamaya girdirip oraya kimlik fotosunu çekip atmanızı istiyorlar. O yüzden kimlik elinizde olsun. Ayrıca edevletten onaylamanız için yönlediriyorlar. Telefonda referans kodunu söylemeyi unutmayın, yoksa indirimden faydalanamazsınız. Engelli %40 raporu olanlara ayrıca %25 indirim yapıyorlar. Ref kodumu kullanan arkadaşlara şimdiden teşekkürler... |
[ANA KONU] NETGSM ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI (41. sayfa)
-
-
Referans Kodu : NTGFJCQLDY (Güncel)
Bu kodu abone olurken müşteri temsilcisi ile paylaşırsanız, 6 ay boyunca hem siz hem ben fatura tutarından 40 TL indirim alırız.
Tavsiyem telefonla arayıp geçiş yapmak, 5-10 dakika bekletiyorlar, ama geçişi hızlı yapıyorsunuz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Comnetzede olarak NETGSM'e geçiş yaptım. Aşağıdaki link üzerinden veya sitedeki bağlantıdan arkadaşını getir kodunu girerek veya 0850 309 0 309 numaralı telefondan müşteri hizmetlerine bağlanarak (başvuru sırasında arkadaşını getir kodunu vermeniz gerekir) başvuru yaparsanız 6 ay boyunca aylık 40 TL indirimli kullanabilirsiniz.
Arkadaşını getir kodum: NTGTD9BMHZ
-
Beş aydır NetGSM kullanıyorum. Hattım fiber olduğu için değerler oldukça iyi. Hiçbir problem yaşamadım. Geçmeyi düşünenlere şahsen tavsiye ederim. Referans kodu ile karşılıklı olarak ilk faturanızı ödedikten sonra 6 ay boyunca 40 lira indirim yapıyorlar. Ayrıca, Haziran 2025'e kadar sabit fiyat garantisi var.
Benim referans kodum: NTGIXI28D1
Telefon ile arayarak abonelik başlatabilirsiniz süreç daha hızlı ilerler yine referans kodunu temsilciye iletebilirsiniz.
-
Selamlar,
Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum, comnetten geçiş yaptım. 12ms gecikme, 100Mbit pakette, 93Mbit download, 19Mbit upload alıyorum.
İlk hız tanımlaması 80/8 Mbit olarak yapıldı (100Mbit paket). Desteğe mesaj attım, 2 saat gibi bir sürede düzeltildi.
Canlı destek olması avantaj
Referans kodu kullandığınızda indirim ilk faturadan itibaren yansıyor
Referans Kodu : NTG4N7PZKZ
Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG4N7PZK
-
COMNET mağdurundan selamlar,
Ben de 3 gün önce Comnet ten kısa sürede geçiş yaptım, buradan aldığım Ref Koduyla. Siz de BENİM ya da burada DİĞER ARKADAŞLARIN herhangi birinin koduyla katılabilirsiniz.
İlk faturam da 259TL daha ne olsun... Size ve bana 6 ay boyunca 40TL indirim sağlayacak Ref Kodum:
REF NO = NTG17YHUEN
> Geçiş oldukça basit; Comnet Hizmet No, Ref No ve kimliğinin Ön/Arka Temiz foto hazırla,
Güncel En Kısa Yol;
- Netgsm : 0850 309 03 09 ara 2'yi tuşlayın (en azından süreci başlatır), Telefon kapanınca "sabit... adresindeki formu doldurun sizi arayacağız" SMS gelir.
- Buradan Direkt Girip Başvuru formu doldurun: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG17YHUEN (Farklı Operatörden Geçiş seçin, Comnet Hizmet No, Ref No girip devam edin)
- Formu doldurduktan sonra gelen Hesabına giriş yapıp Hesabım/Belgeler kimlik fotokopi yükle, Netgsmin aramasını bekle ya da
-- (FORMU DOLDURMAZSANIZ; MH yi aradığınızda BİLGİLERİ O GİRER, sadece görüşme uzun sürer, FARK OLMAZ) -- (Comnet Hizmet No, Ref No telefonda Teyit alınabilir, elinizde bulundurun)
- Netgsm : 0850 309 03 09 ara 1'i tuşla MH ile görüşünceye kadar bekle, telefonda form teyit ve e-devlet onayı ile aboneliği başlat. Comnet onayıyla SMS gelsin, modeminize girin, internet açılsın.
Nasıl geçtiğimi kısa detaylı, paylaştım:
https://forum.donanimhaber.com/netgsm-arkadasini-getir-referans-kampanyasi--159389210-33#160242836
PM den soran bir arkadaşın sorusu üzerine; daha detaylı anlatım isteyene;
https://forum.donanimhaber.com/netgsm-arkadasini-getir-referans-kampanyasi--159389210-35#160247215
Bu arada COMNET mağduru arkadaşlar;
COMNET te kalan günlerimizin parasıyla ilgili bir gelişme, bir bilgisi olan var mı? Nasıl kurtaracağız?
Bu fakir, kurtarma umuduyla bir kuyuya taş attım bakalım; çıkarmaya akıllı gelecek mi, bir ses gelir, bir ışık çakarsa paylaşabilirim. Şimdilik heyecana gerek yok, olumlu gelişme olursa usulünce herhalde burada/forumda paylaşırım, olmaz da ilerleyemezsek OLMADI der, başka akıllar yorar başka seslere kulak veririz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memogecici -- 18 Aralık 2024; 17:29:15 >
-
Bende NETGSM abonesi oldum hiç kullanılmamış referans kodu paylaşıyorum
NTG9TUNZHG UYGAR KEKLİK
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG9TUNZHG
-
Merhaba, referans kodumu kullanarak abone olursanız hem siz hem ben
indirimden faydalanacağız. Faturayı gününde ödüyorum.
6 ay boyunca her faturadan 40 TL indirim olacak.
Referans Kodum: NTGR033QHO
Abone Adım: NUH İMİR
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGNUZ1JE2
Tavsiye: Telefonla arayarak aboneliğinizi daha hızlı başlatabilirsiniz. Form
doldurunca pek dönüş olmuyur!
Başvuru Tel: 0850 309 03 09
Yukarıdaki numarayı arayıp 2'yi tuşlayın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X