< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkn3757 -- 16 Aralık 2024; 19:7:55 > |
[ANA KONU] NETGSM ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI (40. sayfa)
-
-
merhaba 16 Aralık 2024 itibari ile güncel koddur faturalarımı zamanında ödüyorum siz de bu kodu kullanarak 40 TL altı ay boyunca toplam 240 TL indirim kazanabilirsiniz
İndirimden faydalanbilmeniz için hem sizin hem de kodu paylaşan kişinin faturalarının zamanında ödemesi gerekiyor
Referans kodunu kullan sende Netgsm avantajlarından faydalan. Kod : NTGRLCGP9J
Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGRLCGP9J
-
NETGSM'e, Comnet'ten geçiş yaptım.
Haziran 2025'e kadar Sabit Fiyat Garantisiyle 100 Mbps'e kadar ayda 299TL yerine, 6 ay ayda 259TL ödemek için;
Kod: NTGVRTUW90
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarionCobretti -- 19 Aralık 2024; 23:25:18 >
-
Referans kodunu kullan sende NetGsm avantajlarından faydalan. Kod : NTG0886RC0 Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG0886RC0
-
Arkadasini getir kampanyasi Yil sonuna kadar gecerli. Gec kalmadan katilin.
6 ay boyunca 40TL indirim veriyor. Comnetten gecis yaptim hicbir farklilik yasamadim. internetin gelmesi 2 saat surdu.
Sorusu olan arkadaslara bilgi verebilirim. Kolay gelsin
Basvuru linki : www.sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGPMP4166
Davet Kodu : NTGPMP4166
-
ben 402 gün vardı. hizmet iptali yaptım, uyarı falan çıkmadı iptal edenlerin geri ödemesi yapılmayacak diye.
1. soru hizmet gününüz hergün azalıyor mu.
2. iptal seçince uyarı çıkıyormu (iptal ederseniz ücret iadesi alamazsınız uyarısı)
başta iptal yapmamız için yönlendirdi (modemleri iade edin falan dedi) sonra iptal edersen iade alamazsın uyarısı yapmış...
ben hiç bir yere başvurmadan 15 gün bekleyeceğim.
tavsiye
altyapı hızı 100 mb ten fazla olanlar yüksek hız isteyenler için türknet tabiki
ama altyapı veya istediği hız 100 mb ve altı ise netgsm
benim alt yapım 63mb ben netgsm e geçtim. her tavsiyede 40 tl 6 ay fatura indirimi ve sabit fiyat garantisi var. maksimum indirim fatura tutarı kadar oluyor yani girişte 40 indi 259. 6 arkadaş bulursan toplam 6ay 19 tl fatura 7 arkadaş bulursan 0 tl fatura. bence sürdürülenilir değil kampanya zaten 31 aralık son görünüyor. ama müşteri hizmetleri devam edebilir dedi.
bence 30 aralıkta netgsme geçin ne olur neolmaz
turknet yılbasından sonra zam yapar sonra mumla ararız bu fırsatı
referans kodu
NTGITSZQHQ
link
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGITSZQHQ
[simage]https://store.donanimhaber.com/35/3e/07/353e07f48336268f2c983cbfefea5e1c.jpeg[/simage]
illa marka olsun istersen okadar araştırdım en iyisi vodafone de 12 ay sabit fiyat Vodafone faturalı hat varsa 90 tl indirim vodafone payle ilk ödemenin tamamı sonrakilerde yüzde 10 birde en büyük avantajı wifi6 modem fiyata dahil. abonelik vs ücreti yok sıfırdan girenler in büyük avantaj.
yani 12 ay toplamda 4500 tl falan ödersin modem vs hediye.
migros net diye bişey var ilk abonelik ücretsiz ama ön ödemeli yani abone ol git netgsm türknet ne istersen geç
geçişlerde ücret alınmıyor.
-
İnternetim 13 Aralıktan beri aktif ve stabil faturalarımı zamanında ödüyorum En azından haziran ayındaki fiyat değişimine kadar beni bırakmayacak bir arkadaş varsa kullansın kodumu:)
SİZİ TELEFON ONAYI İÇİN ARADIKLARINDA KODU SÖYLEYEBİLİRSİNİZ
Kod : NTG0HH8HTE Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG0HH8HTE
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illsucceed -- 17 Aralık 2024; 6:32:10 > -
Referans kodunu kullan sende NetGsm avantajlarından faydalan.
Kod : NTG52ND3T9
Başvuru linkinden ön başvuru formunu referans kodunu girerek tamamlayın, sonrasında +908503090309 arayarak işlemlerinizi hızlandırabilir veya netgsm'nin aramasını bekleyebilirsiniz.
Direk Başvuru Linki için Tıklayın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X