Şimdi Ara

[ANA KONU] NETGSM ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.254
Cevap
45
Favori
30.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
13. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Referans kodunu kullan sende Netgsm avantajlarından faydalan.
    Kod : NTGNITVU8Y
    Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGNITVU8Y

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tema -- 24 Aralık 2024; 12:12:18 >
  • Referans kodunu kullan sende NetGsm avantajlarından faydalan. Kod : NTGDU7IF2K Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGDU7IF2K

Referans kodumu kullanan olursa sevinirim, ödemelerimi zamanında yapıyorum. NTGDU7IF2K

Sorularınız varsa Dm den yazabilirsiniz.

Forumdan bir arkadaşın referansıyla üye oldum.

Faturalarımı düzenli ödüyorum.

Referansımı kullanırsanız sevinirim.

• Faturam ödendi, tereddüt etmeden referansımı kullanabilirsiniz. 6 ay 40 TL indirim için:

Referans Kodu : NTGPT9CUW6

Başvuru linki: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGPT9CUW6

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Referans kodunu kullanarak 6 ay boyunca 40TL indirimden faydalanabilirizsiniz.
    Kod : NTGOWNE13P

Başvuru:sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGOWNE13P

+90 850 309 0 309 Numaralı Müşteri hizmetlerinden 1'i tuşlayarak mevcut aboneyim menüsünden ilerleseniz geçişiniz daha hızlı olur. Diğer türlü yeni abonelik için sizi aramalarını beklerseniz uzun sürebilir.

Telefonda müşteri temsilcisine benim referans kodumu verirseniz karşılıklı 6 ay 40TL indirim kazanırız.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aylardır kendi evimde netgsm internetini sorunsuz şekilde kullanıyorum. Babamın evinde peşin ödemeyle kullandığı Comnet'in ani kapanışıyla babamın interneti de netgsm e aktardım.

Referans kodunu kullandığınız üye ödemesini zamanında yapmazsa referans indirimi o ay yansımaz.

Siz de benim referans kodumla üye olursanız ödemelerim aksamayacağı için hem siz hem ben indirimden faydalanacağız.

Müşteri hizmetlerini arayarak bu başvuruyu yaparsanız daha hızlı oluyor. 0850 309 0 309'dan 2 yi tuşlayabilirsiniz. Comnet'ten geçeceklerin yoğunluğu sebebiyle ulaşmak için uzun süre bekledim. Beklerken biz sizi arayacağız isterseniz kapatabilirsiniz diyor kayıtta ama önce arayıp hatta bekleyenlerin işlerini tamamladıktan sonra aranmak için bekleyenleri arayacakları için günlerce beklemeniz gerekebilir, günlerce beklememek için hatta biraz beklemek daha hızlı çözüm.

6 ay boyunca 40TL toplam 240TL indirimden faydalanmak için Netgsm referansım ile Abone olabilirsiniz.

Referans Kodu : NTG73FP9KG

Başvuru için tıklayınız;

https://sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru

• Netgsm referans kodunu paylaşmaktan fazlasını yapıyorum

Tüm İnternet başvuru süreçlerinde yardımcı oluyorum !!

Referans Kodum: NTGT20UVK7

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.