Merhabalar, ben de comnet ten Netgsm e geçiş yaptım telefonla hızlıca hallediliyor online için aramalarını beklemeyin. Telefonda davet kodunu söylerseniz 6 ay boyunca 40tl indirim tanımlanıyor böylece 299 yerine 259TL ye 100mbps internete geçiyorsunuz. Geçiş tamamen masrafsız oldu ek bir ücret istenmedi. Evde internet yoksa ilk kurulum olacaksa ücret isteniyormuş. Davet kodumu tercih ederseniz hem siz hem ben 6 ay 40tl indirim kazanmış olacağız. Çok teşekkürler. Kod : NTGAWS6AQG Online Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGAWS6AQG < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
[ANA KONU] NETGSM ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI (44. sayfa)
-
-
Netspeed'den Netgsm'e geçiş yaptım. 24 saat içinde geçiş tamamlandı ve daha önce kullandığım gibi 100 Mbps download / 20 mbps upload hız alabiliyorum.
6 ay boyunca 40TL toplam 240TL indirimden faydalanmak için Netgsm referans kodum ile abone olabilirsiniz.
Referans kodunu müşteri hizmetleriyle paylaşabilir veya aşağıdaki linke tıklayarak abonelik başlatabilirsiniz
Referans Kodu : NTGVS3E6GP
Başvuru Linki : sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGVS3E6GP
-
Merhaba, referans kodumu kullanarak abone olursanız hem siz hem ben
indirimden faydalanacağız. Faturayı gününde ödüyorum.
6 ay boyunca her faturadan 40 TL indirim olacak.
Referans Kodum: NTGNUZ1JE2
Abone Adım: Pelin Denizhan
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGNUZ1JE2
Tavsiye: Telefonla arayarak aboneliğinizi daha hızlı başlatabilirsiniz. Form doldurunca pek dönüş olmuyur!
Başvuru Tel: 0850 309 03 09
Yukarıdaki numarayı arayıp 2'yi tuşlayın.
-
Comnetzede olarak NETGSM'e geçiş yaptım. Aşağıdaki link üzerinden veya sitedeki bağlantıdan arkadaşını getir kodunu girerek veya 0850 309 0 309 numaralı telefondan müşteri hizmetlerine bağlanarak (başvuru sırasında arkadaşını getir kodunu vermeniz gerekir) başvuru yaparsanız 6 ay boyunca aylık 40 TL indirimli kullanabilirsiniz.
Arkadaşını getir kodum: NTGTD9BMHZ
-
👉Güncel NETGSM REF KODU 👈 faturalarim aksatmam
Referans kodunu kullan sende NetGsm avantajlarından faydalan. Kod : 👉NTGGLTYD3I 👈
Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGGLTYD3I 💯
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
NetGsm'e geçiş için yapılması gereken işlemler:
1) NetGsm web sitesi üzerinden üye olun
2) NetGsm'i arayın
3) Telefonda iken bir bankacılık uygulaması aracılılığı ile E-Devlet'e giriş yapın. Btk Onay sayfasını aratıp, sözleşmeyi onaylayın
4) Sms gelmesini bekleyin (işlemler sonrası sms ile şifreniz gelecek, hat açıldığında ise hattın açıldığına dair sms gelecek)
Referansımı kullanmak istersen, 6 ay ve 40 TL indirim sağlıyor
-
Referans Kodu : NTGFJCQLDY (Güncel)
Bu kodu abone olurken müşteri temsilcisi ile paylaşırsanız, 6 ay boyunca hem siz hem ben fatura tutarından 40 TL indirim alırız.
Tavsiyem telefonla arayıp geçiş yapmak, 5-10 dakika bekletiyorlar, ama geçişi hızlı yapıyorsunuz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Burdan tanımadığım bir üyenin referansıyla TT den geçtim ve yarı fiyatına daha hızlı kullanıyorum.
Müşteri temsilcisi ile geçiş daha kolay ve hızlı oluyor. İndirim için Referans kodunu müşteri temsilcisine vermek yeterli.Geçiş süreci 2 gün sürdü.
Netgsm referansım ile kesintisiz bir hizmet için şimdi Abone ol.
Referans Kodu : NTGE6FC780
Başvuru için tıklayınız
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGE6FC780
Bu kodu kullanarak abone olursanız hem siz hem ben 6 ay boyunca 40TL indirim kazanıyoruz.N.Murat
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Referans kodunu kullan sende NetGsm avantajlarından faydalan. Kod : NTG7E129RD Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG7E129RD
Ben de buradan bir arkadaşın referansı ile üye oldum ilk faturamı 319 TL olarak ödedim. Referans kodu daha önce kullanılmadı.
-
Merhaba, 40 TL karşılıklı indirim için kulanırsanız sevinirim.
Referans kodum: NTGQ7PPJY
Ramazan Bağcıgil
-
Comnet ten Netgsm ye geçişim tamamlandı. Dünya varmış resmen. 5-6 gündür internet yoktu. Netgsm ye geçiş için sormak istedikleriniz varsa özelden sorabilirsiniz, yardımcı olurum.
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGSBKVK4X
her ay 40 TL indirim için yukarıdaki referans linki ile geçişinizi yapın
Web sitesinden üyelikte referans bölümüne NTGSBKVK4X yazmanız yeterli
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan_seyfic -- 18 Aralık 2024; 17:27:46 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X