yeni geçtim sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG3I7YE50 |
[ANA KONU] NETGSM ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI (45. sayfa)
-
-
NetGsm ye 3 internetimi taşıdım telekom altyapısı hangi hızı destekliyorsa veriyor şuan memnunum . Referanslarıda kodlarınıda konunun sonundan rast gele seçtim Arkadaşlar Hayrını görsün. Bende Referans paylaşıyorum Kullanabilirseniz sevinirim.
REFERANSLAR
- NTGG5UK0JC
- NTGJQH7XO0
- NTG63HX1AO
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGG5UK0JC
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurTuğra -- 18 Aralık 2024; 18:22:53 >
-
Davet kodu : NTG3GR5L7
Süslü kelimeler yazmayacağım, davet kodumdan üye olan arkadaşlara teşekkür ederim.
6 ay boyunca her faturadan 40 TL indirim olacak.
İzmir de iki farklı lokasyonda kullanıyoruz, gayet mutluyuz.
Başvuru Tel: 0850 309 03 09
Yukarıdaki numarayı arayıp 2'yi tuşlayın.
Sorunuz olursa mesaj atabilirsiniz.
👋👋👋
Davet kodu : NTG3GR5L7
-
-
NETGSM'e, Comnet'ten geçiş yaptım.
Haziran 2025'e kadar Sabit Fiyat Garantisiyle 100 Mbps'e kadar ayda 299TL yerine, 6 ay ayda 259TL ödemek için;
Kod: NTGVRTUW90
Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGVRTUW90
Referans kodunu kullanarak siz de NETGSM'in indirimli fiyat avantajından faydalanabilirsiniz.
-
Merhaba,
Bende bu forumdan başka bir arkadaşın kodu ile netgsm ailesine katıldım. Fiyat Performans olarak en uygun bu görülüyor diye tercih ettim.
100Mbps hız 299 tl. Bu kodu abone olurken müşteri temsilcisi ile paylaşırsanız, 6 ay boyunca hem siz hem ben fatura tutarından 40 TL indirim alırız. Her arkadaşını sizde getirdiğinizde ayrıca 40tl faturanızdan düşülüyormuş. Geçiş yapanlar için aktivasyon vb. ekstra ücret alınmıyor.
Referans Kodum : NTGGBC0IT
link üzerinden Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGGBC0IT
Tavsiye olarak telefonla +908503090309 arayarak arayıp geçiş yapmanızı öneriyorum. Daha hızlı geçiş yapıyorsunuz. Telefonla başvururken kimlik seri numarasını istiyorlar ve netten uygulamaya girdirip oraya kimlik fotosunu çekip atmanızı istiyorlar. O yüzden kimlik elinizde olsun. Ayrıca edevletten onaylamanız için yönlediriyorlar. Telefonda referans kodunu söylemeyi unutmayın, yoksa indirimden faydalanamazsınız.
Engelli %40 ve üstü raporu olanlara ayrıca %25 indirim yapıyorlar.
Ref kodumu kullanan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
-
Comnet mağduru olarak yazıyorum.Öde Kullan Haziran 2025'e kadar zam yok vaadiyle geçtim.Abartmıyorum 6 saate işim bitti şuan kullandığım internet Netgsm Profesional hayatımdada bu işlerin içinde biri olarak ping jitter hız gibi önemli faktorler olarak ev için çok iyi değerler alıyorum.Umarım ilerde sıkıntı yaşamayız eğer 40 tl'lik indirimden faydalanmak isterseniz,
Referans Kodum Direk Link: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGUTA0NZA
Veya İnternetten sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru? linkini açıp NTGUTA0NZA olarakta girebilirsiniz.
Şimdiden sevgiler Eğer bir sorun yaşarsanız Yeşillendirin cevaplamaya çalışırım.Kolay gelsin
UP Güncelleme:Sorunsuz 1 haftadır gündür kullanıyorum.Bilgilerinize.
-
Merhaba, referans kodum: NTG8BNMVU4
Ya da direkt link ile: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG8BNMVU4
Comnet'ten geçiş yaptım 1 gün içinde her şey halloldu. Yukarıdaki linkten başvuru formunu doldurduktan sonra onların aramasını bekleyebilir, ya da daha hızlı olsun isterseniz formu doldurduktan sonra 0850 309 0 309 numarasını arayıp 1'i tuşlayarak müşteri temsilcisi ile süreci hızlandırıp hemen halledebilirsiniz, çok yardımcı oluyorlar.
Referansımı kullanırsanız ikimiz de 6 ay boyunca 40 TL indirimden faydalanmış oluruz. Simdiden teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X