Şimdi Ara

[ANA KONU] NETGSM ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.264
Cevap
45
Favori
30.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Faturam ödendi, tereddüt etmeden referansımı kullanabilirsiniz. 6 ay 40 TL indirim için:

Referans Kodu : NTGPT9CUW6

Başvuru linki: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGPT9CUW6

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Referans kodunu kullan sende Netgsm avantajlarından faydalan. Kod : NTG3MRAGBG Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG3MRAGBG

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yaklaşık 5 ay önce fahiş fiyat nedeniyle Telekom yerine alternatif arayan kardeşimi kendim Comnet kullanmama rağmen Netgsm firmasına geçiş yaptırdım. 5 aydır hiçbir sorun yaşamadan kullanıyor. En önemlisi Comnet gibi ulaşılamaz değiller. Gayet ilgili, bilgili ve kibar müşteri hizmetleri var ve her zaman yardımcı oluyorlar.
    Comnet kapanınca kendimde hiç düşünmeden Netgsm firmasına geçiş yaptım ve memnunum. Referans kodu kullanarak 6 ay 40 lira indirimle 259 liraya 100 Mbps hızda internet kullanabilirsiniz. Her referansa 40 TL indirimle sınırsız indirim kazanabilirsiniz.

Referans kodunu kullan sende Netgsm avantajlarından faydalan.
    Kod : NTG7DFGY9C
    Başvuru:https://sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru

Mahmut Saka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asarcik -- 20 Aralık 2024; 9:37:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• NETGSM i aradım 20 dk da bağlandı başvuuyu aldılar E Devletten onay verdim geçiş tamamlandı. NetGsm mobil hatlarını kullanıyorum zatne müşterisiydim intenrneti de taşıdık bakalım hayırlısı, beğenmezsek 3 ay sonra başka bir yere geçeriz şimdi internetsiz kalmayalım.

Referans Kodu : NTGX5K14IM

• Burdan tanımadığım bir üyenin referansıyla TT den geçtim ve yarı fiyatına daha hızlı kullanıyorum.

Müşteri temsilcisi ile geçiş daha kolay ve hızlı oluyor. İndirim için Referans kodunu müşteri temsilcisine vermek yeterli.Geçiş süreci 2 gün sürdü.

Netgsm referansım ile kesintisiz bir hizmet için şimdi Abone ol.

Referans Kodu : NTGE6FC780

Başvuru için tıklayınız

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGE6FC780

Bu kodu kullanarak abone olursanız hem siz hem ben 6 ay boyunca 40TL indirim kazanıyoruz.N.Murat

• Referans kodunu kullan sende Netgsm avantajlarından faydalan. Kod : NTGOPMACCP Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGOPMACCP

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar,

Comnet'ten NetGSM geçişi yaptım. Ping sorunu yok denecek kadar düşük, internet hızı deneyimlerime göre iyi diyebilirim. Bende bir forumdaşın referansıyla kayıt olarak geçiş yapmıştım, bu yönüyle daha uygun ve kullanışlı oluyor. Referansla geçişlerde 6 ay boyunca her faturada 40 ₺ indirim uygulanıyor. Aklınıza takılan konularda elimden geldiğinde bilgilendirme yapabilirim.

Haziran 2025'e kadar sabit fiyatla 100 Mbps ayda 259 ₺ için referans iletiyorum. Aşağıdaki linke tıklayarak başvurunuzu yapabilirsiniz.

Referans No: NTGLTH8ZI8

https://sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru

• Netgsm arkadaşını getir kampanyasına aşağıdaki kod ile sahip olabilirsiniz. 6 ay boyunca 40 tl indirimden faydalanabilirsiniz. Faturalarımı anında ödüyorum. Netgsm'den memnunum, iptal etmeyi düşünmüyorum.

İsim-Soyisim:Murat Kazım ELKOCA

Referans Kodum: NTGJT57XT 

(Kod günceldir.)

• Comnetzede olarak NETGSM'e geçiş yaptım. Çok memnunum. Hattın sağladığı en yüksek hızı alabiliyorum. Aşağıdaki link üzerinden veya 0850 309 0 309 numaralı telefondan müşteri hizmetlerine bağlanarak (başvuru sırasında arkadaşını getir kodunu vermeniz gerekir) başvuru yaparsanız 6 ay boyunca aylık 40 TL indirimli kullanabilirsiniz.

Arkadaşını getir kodum: NTGTD9BMHZ

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGTD9BMHZ

• Referans kodunu kullanarak 6 ay boyunca 40TL indirimden faydalanabilirizsiniz. 

Kod : NTGOWNE13P 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Class -- 20 Aralık 2024; 13:38:17 >
  • Comnetten NetGSM e geçiş yaptım. toplam 10 dk da geçişim sağlandı ve internetim açıldı.

Öğrenciyiz arkadaşlarla kalıyoruz, gayet memnun kaldık. ödenmemiş faturamız yoktur.

Referans linkimizi veya kodumuzu kullanırsanız memnun oluruz. her ay 40 TL faturanızdan düşer.

Referans numaram: NTGSS71IWM

Geçiş aşamalarını anlatayım;

1) sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGSS71IWM  Websitesindeki başvuru alanına comnetten aldığımız *hizmet numaramızı* ve referans numaramızı dolduruyoruz. İleri diyoruz.

2) adres ve kimlik bilgilerimizi girip BAŞVUR butonuna tıklıyoruz. 

3) https://sabitintoim.netgsm.com.tr/giris Online işlemlerden veya mobil uygulamasından tek kullanımlık şifre ile giriş yap deyip sisteme giriyoruz. 

4) Sol taraftaki bölümde belge yükleme var, Kimlik seçip, Kimliğimizin ön fotoğrafını çekip sisteme yükleyin, daha sonra aynı şekilde arka fotoğrafını çekip sisteme yükleyin.

5) ardından 08503090309 müşteri temsilcisini arayıp işlemleri başlatın. (onların aramasını da bekleyebilirsiniz)

6) telefonda iken sizi e-devlet üzerinden onay vermenizi isteyecek, BTK onay sayfasından onayınızı verin. (girişte e-devlete banka ile girmeniz lazım)

7) Müşteri temsilcisi karşı taraftan onayı anında alıyor ve internetinizi bağlıyor.

8) Tüm işlemler tamam, telefonunuza gelen Modem bilgilerinizi modeme girerek kullanmaya başlayabilirsiniz. 

Tüm işlemlerin tamamlanıp internetimin bağlanması toplam 10 dk sürdü.

Yardımcı olduysam ne mutlu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realacc -- 20 Aralık 2024; 14:10:27 >

• Faturalarımı aksatmadan düzenli şekilde ödüyorum, içiniz rahat olsun. 6 ay boyunca karşılıklı faturalarda 40 TL indirim için referans kodumla abone olabilirsiniz. Kodu siteye veya müşteri temsilcisine söylemeniz yeterli olur. Kodumu kullanan herkese teşekkür ederim.

REFERANS KODU: NTG49KCDJW

İsterseniz linkten doğrudan başvuruda yapabilirsiniz.

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG49KCDJW

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.