Şimdi Ara

[ANA KONU] NETGSM ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: osamanos Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.267
Cevap
45
Favori
30.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
64. Sırada  bugün en iyi #17
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hem bireysel hem de kurumsal iletişimde güvenilir ve uygun fiyatlı bir çözüm arıyorsanız Netgsm tam size göre! Üstelik benim referans kodumla kayıt olduğunuzda 6 ay boyunca her ay 40 TL indirim kazanabilirsiniz. 🎉

🔑 Referans Kodum: NTG0HI4BJ6

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG0HI4BJ6

• 6 ay boyunca 40 Tl indirim için
    Referans kodunu kullan sende Netgsm avantajlarından faydalan.
    Kod : NTGNITVU8Y
    Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGNITVU8Y

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netspeed'den Netgsm'e geçiş yaptım. 24 saat içinde geçiş tamamlandı ve daha önce kullandığım gibi 100 Mbps download / 20 mbps upload hız alabiliyorum.

6 ay boyunca 40TL toplam 240TL indirimden faydalanmak için Netgsm referans kodum ile abone olabilirsiniz.

Referans kodunu müşteri hizmetleriyle paylaşabilir veya aşağıdaki linke tıklayarak abonelik başlatabilirsiniz

Referans Kodu : NTGVS3E6GP

Başvuru Linki : sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGVS3E6GP

• yeni geçtim en kötü ihtimal bir sene daha kullanırım

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG3I7YE50

• sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG1ART93P

indirim için kodu yazabilirsiniz

• NETGSM’ e geçiş yapacak/yeni internet bağlatacak kişiler için;

Referans Kodu: NTGE6ZNAAB

Abonelik aşamasında telefonda referans kodunu müşteri temsilcisi ile paylaşabilirsiniz yardımcı olacaklardır.

Sizde bu kod ile kayıt olursanız 6 ay boyunca her ay 40 TL, toplamda 240 TL indirim kazanıyorsunuz. Kayıt esnasında bu kodu müşteri temsilcisine söylemeyi unutmayın. Faturalarınızı gecikmeden öderseniz, bu indirim geçerli oluyor.

Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGE6ZNAAB

Arayarak başvuru yapmanızı öneririm, form doldurunca aramayabilirler yoğunluktan.

Çağrı Merkezi +90 850 303 0 303

Herhangi bir bilgi gerekirse PM den yada Telegram üzerinden ulaşabilirsiniz her türlü sorunuz için.

Telegram

• Selamlar,

Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum, comnetten geçiş yaptım. 12ms gecikme, 100Mbit pakette, 93Mbit download, 19Mbit upload alıyorum. Şuan oldukça memnunum, umarım öyle devam eder. Birkaç not:

- Comnet ve turknette hasret kaldığım canlı ve uygulama üzerinde destek var.

- İlk hız tanımlaması 80/8 Mbit olarak yapıldı (100Mbit paket). Desteğe mesaj attım, 2 saat gibi bir sürede düzeltildi.

Netgsm referansım ile kesintisiz bir hizmet için şimdi Abone ol.

Referans Kodu : NTG4N7PZKZ

Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG4N7PZK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, referans kodumu kullanarak abone olursanız hem siz hem ben

indirimden faydalanacağız. Faturayı gününde ödüyorum.

6 ay boyunca her faturadan 40 TL indirim olacak.

Referans Kodum: NTGNUZ1JE2

Abone Adım: Pelin Denizhan

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGNUZ1JE2

Tavsiye: Telefonla arayarak aboneliğinizi daha hızlı başlatabilirsiniz. Form doldurunca pek dönüş olmuyur!

Başvuru Tel: 0850 309 03 09 

Yukarıdaki numarayı arayıp 2'yi tuşlayın.

• 🫠

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGOOGZSB6

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,

4 gün önce burdan başka bir arkadaşın kodu ile netgsm ailesine katıldım. Fiyat Performans olarak en uygun bu görülüyor diye tercih ettim.

100Mbps hız 299 tl. Bu kodu abone olurken müşteri temsilcisi ile paylaşırsanız, 6 ay boyunca hem siz hem ben fatura tutarından 40 TL indirim alırız. Her arkadaşını sizde getirdiğinizde ayrıca 40tl faturanızdan düşülüyormuş. Geçiş yapanlar için aktivasyon vb. ektra ücret alınmıyor.

Referans Kodum : NTGGBC0IT

link üzerinden Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGGBC0IT

Tavsiye olarak telefonla +908503090309 arayarak arayıp geçiş yapmanızı öneriyorum. Daha hızlı geçiş yapıyorsunuz. Telefonla başvururken kimlik seri numarasını istiyorlar ve netten uygulamaya girdirip oraya kimlik fotosunu çekip atmanızı istiyorlar. O yüzden kimlik elinizde olsun. Ayrıca edevletten onaylamanız için yönlediriyorlar. Telefonda referans kodunu söylemeyi unutmayın, yoksa indirimden faydalanamazsınız.

Engelli %40 raporu olanlara ayrıca %25 indirim yapıyorlar.

Ref kodumu kullanan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

• Davet kodu : NTG3GR5L7

Süslü kelimeler yazmayacağım, davet kodumdan üye olan arkadaşlara teşekkür ederim.

Ödemeler gününde yapılır, borç bulunmamaktadır.

6 ay boyunca her faturadan 40 TL indirim olacak.

İzmir de iki farklı lokasyonda kullanıyoruz, gayet mutluyuz.

Başvuru Tel: 0850 309 03 09

Yukarıdaki numarayı arayıp 2'yi tuşlayın.

Sorunuz olursa mesaj atabilirsiniz.

👋👋👋

Davet kodu : NTG3GR5L7

Başvuru Linki :

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG3GR5L7

• *Faturalar düzenli otomatik ödeniyor. Haziran 2025 e kadar sabit fiyat 6 ay - 40 tl indirimden yararlanmak için referansımı kullanabilirsiniz.

*İndirim ilk faturanıza anında yansıtılacak.

*Referans kullanacak kişilerin de 40 tl indirimden yararlanması için faturasını düzenli ödemesi gerekir.

Başvuru linki: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGHRN2VGP

NTGHRN2VGP

[ANA KONU] NETGSM ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 21 Aralık 2024; 15:11:54 >

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.