< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
[ANA KONU] NETGSM ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI (49. sayfa)
-
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tema -- 24 Aralık 2024; 12:13:16 > -
6 AY BOYUNCA FATURANDAN 40₺ İNDİRİM!
Paylaştığım referans kodu ile NETGSM`e abone olarak 6 ay boyunca indirimli internetten birlikte faydalanırsak çok memnun olurum.
Referansım Ekli Online Başvuru Linki: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?NTGRXVO7HM
Telefondan başvuru için müşteri hizmetlerine "Arkadaşını Getir" kampanyasından yararlanmak istediğinizi belirterek bu kodu paylaşın: NTGRXVO7HM
Aklınıza Takılan Sorular İçin Pm Atabilir Veya Buradan WhatsApp İle Ulaşabilirsiniz:
TEŞEKKÜRLER.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISherpa -- 21 Aralık 2024; 15:7:14 >
-
Merhaba, 40 TL karşılıklı indirim için kulanırsanız sevinirim.
Referans kodum: NTGQ7PPJY
Ramazan Bağcıgil
-
Merhabalar Başka bir internet firmasından Net GSM geçiş yaptım her ay 40 TL indirimden faydalanmak için ve benimde indirimden faydalanmak için refarans kodunu paylaşıyorum.
Referans kodunu kullan sende Netgsm avantajlarından faydalan. Kod : NTGQBEGTNI
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semavii -- 21 Aralık 2024; 19:58:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de 1 hafta önce COMNET ten, uygun fiyatı, profesyonel MH(Müşteri Hizmetleri) için Netgsm e kısa sürede geçiş yaptım, memnunum. Hem de buradan aldığım Ref No ile 6 ay boyunca 40TL indirimli!
İlk faturamı da 259TL olarak ödedim... KAMPANYA ay sonu bitiyor ! Düşünen arkadaşlar, Size ve bana hemen ilk aydan 6 ay boyunca 40TL indirim sağlayacak Ref Kodum:
REF NO = NTG17YHUEN
> Geçiş Oldukça Basit; Comnet (yada güncel ISSniz) Hizmet No, Ref No ve kimliğinin Ön/Arka Temiz foto hazırlayın, Güncel En Kısa Yol;
- Başvuru formunu doldurun Buraya Tıkla > sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG17YHUEN < (Farklı Operatörden Geçiş seçin, Comnet Hizmet No, Ref No girip devam edin),
- Formu doldurduktan sonra gelen sayfada Hesabınıza giriş yapıp Hesabım/Belgeler menüsünden kimlik foto yükleyin,
-(FORMU DOLDURMAZSANIZ; MH yi aradığınızda BİLGİLERİ O GİRER, sadece görüşme uzun sürer, FARK OLMAZ) - (Comnet Hizmet No, Ref No elinizde bulundurun telefonda SÖYLEYİN, 40TL indirim için)
- Netgsm : 0850 309 03 09 arayıp 2'yi tuşlayın; MH ile görüşünceye kadar bekleyin, telefonda form teyit ve e-devlet onayı ile aboneliği başlatın. Comnet onayıyla SMS gelsin, modeminize girin, internet açılsın.
*** UFAK HATIRLATMA: Geçiş yapan arkadaşlar, Ref Kod Paylaşmadan önce Ödemenizi yapın, kodunuzu kullanacak arkadaşlar da hemen ilk aydan faydalanabilsin.
Kodumu kullanan arkadaşlara teşekkürler: PM den soru sorabilir, faturamın ve ödemesinin teyidini alabilirsiniz.
REF NO = NTG17YHUEN
Nasıl geçiş yaptığımı kısa detaylı, paylaştım:
https://forum.donanimhaber.com/netgsm-arkadasini-getir-referans-kampanyasi--159389210-33#160242836
PM den soran bir arkadaşın sorusu üzerine; daha detaylı anlatım isteyene;
https://forum.donanimhaber.com/netgsm-arkadasini-getir-referans-kampanyasi--159389210-35#160247215
-
Referans kodunu kullan sende Netgsm avantajlarından faydalan. Kod : NTG8S4IQM1 Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG8S4IQM1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternet operatörü arayanlara uygun fiyatlı tavsiyemdir.
Netgsm Güncel Referans Kodu NTGNVXU43X ile 6 ay boyunca 40 TL indirim kazanabilirsiniz.
İsim Soyisim: Murat Erdurmuş
Başvuru Linki: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGNVXU43X
-
Netgsm arkadaşını getir kampanyasına aşağıdaki kod ile sahip olabilirsiniz. 6 ay boyunca 40 tl indirimden faydalanabilirsiniz. Faturalarımı anında ödüyorum. Netgsm'den memnunum, iptal etmeyi düşünmüyorum.
İsim-Soyisim:Murat Kazım ELKOCA
Referans Kodum: NTGJT57XT
(Kod günceldir.)
-
NETGSM'e, Comnet'ten geçiş yaptım.
Haziran 2025'e kadar Sabit Fiyat Garantisiyle 100 Mbps'e kadar ayda 299TL yerine, 6 ay ayda 259TL ödemek için;
Kod: NTGVRTUW90
Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGVRTUW90
Referans kodunu kullanarak siz de NETGSM'in indirimli fiyat avantajından faydalanabilirsiniz.
-
Referans kodunu kullan sende NetGsm avantajlarından faydalan. Kod : NTGDU7IF2K Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGDU7IF2K
Referans kodumu kullanan olursa sevinirim, ödemelerimi zamanında yapıyorum. NTGDU7IF2K
Sorularınız varsa Dm den yazabilirsiniz.
Forumdan bir arkadaşın referansıyla üye oldum.
Faturalarımı düzenli ödüyorum.
Referansımı kullanırsanız sevinirim.
Referansımı kullanan arkadaşlara 1 tane 1000-200 money kodu hediye ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi replaa -- 22 Aralık 2024; 10:26:41 > -
Referans kodunu kullan sen de 6 ay boyunca 40 TL indirimden faydalan
Kod : NTG4TP8XXJ
Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG4TP8XXJ
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Faturalarımı aksatmadan düzenli şekilde ödüyorum, içiniz rahat olsun. 6 ay boyunca karşılıklı faturalarda 40 TL indirim için referans kodumla abone olabilirsiniz. Kodu siteye veya müşteri temsilcisine söylemeniz yeterli olur. Kodumu kullanan herkese teşekkür ederim.
REFERANS KODU: NTG49KCDJW
İsterseniz linkten doğrudan başvuruda yapabilirsiniz.
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG49KCDJW
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X