Şimdi Ara

[ANA KONU] NETGSM ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.478
Cevap
46
Favori
33.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Katılım sağlarsanız sevinirim.

Referans kodunu kullan sende Netgsm avantajlarından faydalan. Kod : NTG6BKOQQH Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG6BKOQQH

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Davet kodu : NTG3GR5L7

Süslü kelimeler yazmayacağım, davet kodumdan üye olan arkadaşlara teşekkür ederim.

Ödemeler gününde yapılır, borç bulunmamaktadır.

6 ay boyunca her faturadan 40 TL indirim olacak.

İzmir de iki farklı lokasyonda kullanıyoruz, gayet mutluyuz.

Başvuru Tel: 0850 309 03 09

Yukarıdaki numarayı arayıp 2'yi tuşlayın.

Sorunuz olursa mesaj atabilirsiniz.

👋👋👋

Davet kodu : NTG3GR5L7

Başvuru Linki :

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG3GR5L7

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende forumdan bir arkadaşın koduyla kaydoldum. Gayet hızlı ve ilgiliydiler.

Sizde kaydolmak isterseniz. 6 ay 40 lira indirim (240lira)

Referans kodumu paylaşıyorum. Teşekkür ederim.

Kod : sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG2RL8HUL

• Merhaba arkadaşlar,

forumda 2004 yılından bu güne üyeyim.

Türknet üzerinden Netgsm’ye geçiş yaptım. Hat değerlerim neyse Türknet’de, Netgsm’de de aynı şekilde ve aynı hızı alıyorum. Geçiş işlemleri sadece 1 saat sürdü, inanın bende şaşırdım!

Şahsım olarak, Faturalarımda herhangi bir gecikme yapmadan ödeme yaparım. Bu konuda çok hassasımdır.

Referans kodunu kullan, sende Netgsm avantajlarından faydalan. 6 ay boyunca sende 40 Tl lik indirimi kullan.

Kod : NTGAMBLRMO Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGAMBLRMO

Şimdiden yeni Aboneliğiniz hayırlı olsun, güle güle kullanın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 23 Aralık 2024; 21:51:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar;

Ev- iş internetimi uygun fiyat için, TURKNET ten NETGSM ’geçiş yaptım. İkinci gün arandım. İki saat içinde "Kullanıcı adı ve şifre mesaj olarak geldi kesintisiz geçiş yaptım. Hız vs aynı. Tavsiye ederim. İki aydan beri NETGSM ev internetini kullanmaktayım. Her şey önceki gibi memnunum zaten Türk Telekom altyapısını kullanıyor. Ama ucuz fiyattan.

GÖZÜNÜZ KORKMASIN, Üşenmeyin derim.

Burada gördüğüm bir referans koduyla üye oldum.

Siz de benim referans kodumla üye olursanız, hem siz hem ben

indirimden faydalanacağız.

6 ay boyunca 40TL toplam 240TL indirimden faydalanmak için Netgsm referansım ile Abone olabilirsiniz.

Netgsm referansım ile kesintisiz bir hizmet için şimdi Abone ol.

Referans Kodu : NTGXB98UTC

Başvuru için aşağıdaki linki tıklayınız. Linkteki Ön kayıt formunu doldurun, en kısa sürede müşteri hizmetleri sizi arar.

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGXB98UTC

Telefonla arayarak aboneliğinizi daha hızlı başlatabilirsiniz. Kodu temsilciye bildirmelisiniz. Telefon ile aramanız halinde abonelik işlemlerinin yapılma zamanını siz tayin etmiş olursunuz.

Başvuru Tel: 0850 309 03 09 

Yukarıdaki numarayı arayıp 2'yi tuşlayın.

• Ben de 10 gün önce COMNET ten, uygun fiyatı, profesyonel MH(Müşteri Hizmetleri) için buradan aldığım Ref No ile 6 ay boyunca 40TL indirimli Netgsm e kısa sürede geçiş yaptım, 90/20Mbs internetimi sorunsuz alıyorum, memnunum.

İlk faturamı da 259TL olarak ödedim... KAMPANYA ay sonu bitiyor ! Düşünen arkadaşlar, Size ve bana hemen ilk aydan 6 ay boyunca 40TL indirim sağlayacak Ref Kodum:

REF NO = NTG17YHUEN

> Geçiş Oldukça BasitComnet (yada güncel ISSniz) Hizmet NoRef No ve kimliğinin Ön/Arka Temiz foto hazırlayın, Güncel En Kısa Yol;

- Başvuru formunu doldurun Buraya Tıkla > sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG17YHUEN < (Farklı Operatörden Geçiş seçinComnet Hizmet NoRef No girip devam edin),

- Formu doldurduktan sonra gelen sayfada Hesabınıza giriş yapıp Hesabım/Belgeler menüsünden kimlik foto yükleyin,

-(FORMU DOLDURMAZSANIZ; MH yi aradığınızda BİLGİLERİ O GİRER, sadece görüşme uzun sürer, FARK OLMAZ) - (Comnet Hizmet No, Ref No elinizde bulundurun telefonda SÖYLEYİN, 40TL indirim için)

- Netgsm : 0850 309 03 09 arayıp 2'yi tuşlayın; MH ile görüşünceye kadar bekleyin, telefonda form teyit ve e-devlet onayı ile aboneliği başlatın. Comnet onayıyla SMS gelsin, modeminize girin, internet açılsın.

*** UFAK HATIRLATMA: Geçiş yapan arkadaşlar, Ref Kod Paylaşmadan önce Ödemenizi yapın, kodunuzu kullanacak arkadaşlar da hemen ilk aydan faydalanabilsin.

Kodumu kullanan arkadaşlara teşekkürler: PM den soru sorabilir, faturamın ve ödemesinin teyidini alabilirsiniz.

REF NO = NTG17YHUEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memogecici -- 24 Aralık 2024; 4:23:38 >

• 6 ay boyunca 40 tl indirim ve Haziran 2025’e kadar sabit fiyat için

Netgsm referansım ile kesintisiz bir hizmet için şimdi Abone ol.

Referans Kodu : NTGFFI97HM 

Erdoğan Coşkun

Başvuru için tıklayınız sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGFFI97HM

• Faturam ödendi, tereddüt etmeden referansımı kullanabilirsiniz. 6 ay 40 TL indirim için:

Referans Kodu : NTGPT9CUW6

Başvuru linki: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGPT9CUW6

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netgsm arkadaşını getir kampanyasına aşağıdaki kod ile sahip olabilirsiniz. 6 ay boyunca 40 tl indirimden faydalanabilirsiniz. Faturalarımı anında ödüyorum. Netgsm'den memnunum, iptal etmeyi düşünmüyorum.

İsim-Soyisim:Murat Kazım ELKOCA

Referans Kodum: NTGJT57XT 

(Kod günceldir.)

• NETGSM'e, Comnet'ten geçiş yaptım.

Haziran 2025'e kadar Sabit Fiyat Garantisiyle 100 Mbps'e kadar ayda 299TL yerine, 6 ay ayda 259TL ödemek için;

Kod: NTGVRTUW90

Başvuru: sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGVRTUW90

Referans kodunu kullanarak siz de NETGSM'in indirimli fiyat avantajından faydalanabilirsiniz.

• Daha önce bir kaç ISS firması tecrübe eden biri olarak NETGSM firmasını gerçekten tavsiye ederim. Hem ping değerleri çok düşük hemde stabil kesintisiz bağlantı sunuyor. Bu fiyata bu kalite gerçekten rakipsiz. Referans kodu kullanarak 100 mbps paketi 6 ay boyunca 40 TL indirimli 259 TL olarak kullanabilirsiniz.

Referans kodunu kullan sende Netgsm avantajlarından faydalan.
    Kod : NTG7DFGY9C
    Başvuru:https://sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru

• sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTG3I7YE50

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tema -- 16 Ocak 2025; 19:5:46 >
  • Merhaba, 40 TL karşılıklı indirim için kulanırsanız sevinirim.

Referans kodum: NTGQ7PPJY

Ramazan Bağcıgil

sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGQ7PPJY

• Beş aydır NetGSM kullanıyorum. Referans kodu ile karşılıklı olarak ilk faturanızı ödedikten sonra 6 ay boyunca 40 lira indirim yapıyorlar. Ayrıca, Haziran 2025'e kadar sabit fiyat garantisi var.

Benim referans kodum: NTGIXI28D1

Telefon ile arayarak abonelik başlatabilirsiniz süreç daha hızlı ilerler yine referans kodunu temsilciye iletebilirsiniz.

• Merhabalar SÜSLÜ KELİMELERE GEREK YOK İNDİRİMDEN FAYDALANMAK İSTEYEN her ay 40 TL indirimden faydalanmak için refarans kodunu paylaşıyorum.

Referans kodunu kullan sende Netgsm avantajlarından faydalan. Kod : NTGQBEGTNI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semavii -- 24 Aralık 2024; 18:49:58 >
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.