< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. (61. sayfa)
-
-
Gagapon değil; Gagafiber.
-
aynen öyle bekleyin yazısı ve donan ekranı uzun süre görmüyormuşum bi aksiyon oldu böyle devam ederse 1 ay sonra direk değiştiririm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kıyıda köşede kalmış firmaları araştırıyorum.
İllaki abonesi yoğun olmayan ama hizmeti iyi olan uygun fiyatlı bir firma bulacağım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
EminNET var öneririm. Çanakkale Merkezli. Uyguna arıyorsanız ? GüldürenNET öneririm size.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 14 Aralık 2024; 0:41:1 >
Bu isimleri ilk defa sizden duyuyorum
-
Netgsm önerir misiniz? Fiyat / performans açısından iyi mi arkadaşlar? 1 hafta içerisinde yeni operatöre geçeceğim, eğer aradığım kalitede ve f/p de ise buraya kayabilirim.
-
Hocam çok araştırdım zamanında. NetGSM öneririm, hatta bu konu hakkımda forum açtım. Ping, Speed Test ve Tracert için.
Referans Kod:
NTG2NPAEIH
Forum Link:
https://forum.donanimhaber.com/netgsm-speed-test-ping-ve-tracert-paylasim-noktasi--160235084
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 14 Aralık 2024; 0:51:21 >
İndirme hızı, vb, genel olarak 3G-4G-4.5G ve 5G supportu var mı peki?
-
İşin sırrı orda. İsmi bilinmesin abonesi az olsun ama vurdum duymaz olmasın.
Kod paylaşım için başka Bir konu mevcut.
Hocam valla 3 operatör koskoca ülkeyi sarmış durumda, keşke O2, T Mobile vb. büyük yurt dışı firmalar da ülkemize yatırım yapsalar, hem ülke hem de bizler için güzel olur.
-
Hocam telefon için. Turkcell altyapısını kullanıyorlar. Ama hızlar attığım link içinde mevcut FİBER ve VDSL için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 14 Aralık 2024; 0:57:0 >
Teşekkür ediyorum.
-
Her zaman.
Vodafone geldi de ne oldu düzene ayak uydurdu.
Dünyanın sayılı firması geldi ihalelerin bile kırıntılarını aldı. Bizde sandık basacak parayı Turkcell i falan geçecek.
Modemi kapat aç yapınca dsl ve internetin gelmesi 15 dk yi geçiyor hehehe komedi.
İnternet kesildi galiba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 14 Aralık 2024; 1:11:39 >
Ne kadar büyük yatırımcı, ne kadar rekabet, o kadar kaliteli hizmet ve uygun fiyat.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Burası Türkiye buraya gelen düzene ayak uydurur bulduğunu öper.
Doğru düzgün kanun çıkartmazlar Halk yararına.
Çıkardıklarını da uygulamazlar.
Şimdi comnete yaptıklarından dolayı bir ceza çaksalar her abonesine 1 yıllık ücretini ekstradan ödeme diye bakın bakalım Bir daha böyle Bir şeye kalkışan olacak mı?
Şimdi işler bitince btk comnete 5 milyon ceza kesecektir. Zarara uğrayan abonelere faydası yok.
Agalar internet gitti galiba bağlanmıyor dsl yanıp sönüyor buda mı cortladi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X