Hocam kurumsal için var. Maalesef dediğiniz gibi Bireysele yok. Aslında VOİP hizmetini modeme tanıtabiliyorsunuz. Telefonu modeme bağlayarak kullana biliyorsunuz. Fiber için. Ama uğraşmak istemiyorlardır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 20 Ocak 2025; 23:24:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. (89. sayfa)
-
-
Benim ilk faturadan düştü. 259 tl ödedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
2 ay önce Netgsm firmasına internet aboneliğimi taşıdım. İndirim kampanyası nedeniyle birçok arkadaşıma referans kodumu ileterek abone olmalarını sağladım. Tamamı beklemede görünüyor ve bugün 2. faturam çıktığında indirimin yansımadığını fark ettim. Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde, onların e-devlet onayını benden önce yaptığı ve benden önce abone olduğu için indirimin tarafıma yansımayacağı bilgisini paylaştı. Bu detayı özellikle abone olurken sordum. Hizmetim aktif olmadan da kodumu paylaşabileceğim söylendi. Referanslarımın aktif hale getirilmesini ve geriye dönük olarak da tutar iadesini en kısa sürede beklemekteyim.
Abone numaram: 1000016151
Davet kodum: NTGGGREF1M
MH ile görüştüğümde hiç kimse derdimi anlamaya çalışmıyor. Sizin hesabını aktif olmadığı için indirim yansıyamaz diyerek kapatıyorlar.
Ağız birliği yapmış gibiler. Bu kadar anlamsız bir yaklaşım kabul edilemez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LonedLy -- 21 Ocak 2025; 19:25:2 >
-
Kısıtlamayı devreye almışlar sanırım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kullanan arkadaşlar son durum nedir, dns ile sansür aşılıyor mu?
Sansür yok ben engelleme görmedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
evet kısıtlama var şuan , dns ile aşılıyor ancak.
-
Dns ile aşılıyorsa tamamdır.
quote:
Orijinalden alıntı: mstyadgarevet kısıtlama var şuan , dns ile aşılıyor ancak.
ayar ile mi yoksa programla mı aşıyorsun
-
2 şekilde DNS değiştirmek mümkün;
- Modem WAN ayarlarından veya LAN DHCP sunucu ayarlarından değiştirerek
- Bağlantı kurulacak cihazın WIFI veya Ethernet bağlantı ağ ayarlarından DHCP > STATIK olarak değiştirerek
Herhangi bir program kullanımına gerek yok.
-
izmirde ping 50-80 arası rezalet. aynı sorunu yaşayan var mı ?
-
İstanbul bölge iyi çalışıyor.
Aksamları bende ping dalgalanıyor 40-60-70-90 diye iptal ettirecem böyle giderse gunduz sıkıntı yok.
telefon ve internet netgsm e taşıyorum kod verebilecek var mı
-
https://forum.donanimhaber.com/netgsm-arkadasini-getir-referans-kampanyasi--159389210-74
Referans konusu mevcut. Herhangi birinin kodunu kullanabilirsiniz.
-
Ozelden yazdim.
Tüketici haklarına başvurun.
İzmir dr 100 mbit fiber hiz 10 mbit ping istanbul sunucusuna 77 ms herkeste boyle mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X