Tam olarak öyle hocam hatta ek yerlerini lehimle kendim yapmıştım boş port yok yazıyor ama yan adresi seçince ,88mbit yazıyor saçma geldi biraz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Tam olarak öyle hocam hatta ek yerlerini lehimle kendim yapmıştım boş port yok yazıyor ama yan adresi seçince ,88mbit yazıyor saçma geldi biraz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NETGSM e geçemedik bir türlü once interneti taşıyınca sabit telefon havuza alındı ortada kaldık çözüm yok |
NetGSM, Turknet'teki sabit telefonlu internet hizmetini sabit telefonlu internet şeklinde taşıyabiliyor mu? |
Comnetten turknete gecince 2 ay ucretsizdi sure doluyor. 3 ay kalma sarti oldugu icin (comnete gecip 3 ay dolma sarti oldugu halde o sart kalkmisti) acaba bunda da durum farkli oldugundan baska firmaya basvuruda bulunsam gecis saglanir mi? :/ Su yolda var taahut yok nasil olsa, turkneti direk iptal etsem sonra baska firmaya Sıfırdan basvurup gecsem sanirim olur böyle de bir kac gun internetsiz kalinir :/ < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |