Türk Telekom bakımı bitmemiş demekki hocam. Sıkıntı büyük olmasa hemen çözerlerdi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. (92. sayfa)
-
-
Alt komşumun interneti Turk Telekom, lakin hiçbir sıkıntı yok, sorun belli aslında 😀
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam arayın. Müşteri hizmetlerini bakarlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 28 Ocak 2025; 11:56:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dolapta çalışma sonrası hat karışmıştır; belki.
Karışmış olabilirde; olmayabilirde; garantisi yok.
Aynı hizmeti, 2 hatta 3 katı fiyatla verenle altyapı sağlayıcısı varken, bu fiyatlara çok rahat bir hizmet alacağınızı düşünmüyordunuz değil mi?
-
Hocam abartıcak bir durum yok. Olabilir böyle hatalar. Burası Türkiye düzeltirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 28 Ocak 2025; 12:25:27 >
Piyango sana çıkmadıktan sonra; çeyrek alsan ne olur, yarım alsan ne olur, tam alsan ne olur. Şans işi biraz.
Çıkabilirde, çıkmayabilirde; garantisi yok.
Hocan sen niye böylesin, dalga mı geçiyorsun yoksan tuzun mu çok kuru?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 28 Ocak 2025; 12:41:49 >
Aynı durumda hizmet alan firma da Telekoma para ödemez .
Ödeyebilir de, ödemeyebilir de; garantisi yok.
Pahalı olanın güzel olduğunu sanan biri daha.
Sizin gibilerine algı yapabilmek için Telekom parasını alıp hizmet verdiği firmaların müşterilerinin sorunlarını geç çözüyor sistemlerini en eski makinalara bağlıyor.
Öncelik olarak Telekom aboneleri sonra diğerleri olarak belirliyor.
Ama kendi abonesi de şikayetçi.
Ne dalgası; dalga denizde olur. Yeldir o; yeldir. Arkadaşın niyeti kötü değil; yardımcı olmaya çalışıyor. Israrcı ol süreç hızlansın babında; bastır diyor. Çok bastırma, yavaştan; kırılmasın.
Tuzun kurusu makbül; ıslanınca kokar. Ha yemeğe atınca kokuyor mu? Kokabilirde, kokmayabilirde; garantisi yok.
Doğurursunu diyorum kasmayın. Burası Türkiye böyle şeylerin olması normal. Arayın çözerler yarına kadar.
İşin ilginci dün de çözerler takmayın kafaya diyordu, bugünde aynısını diyorsorunların çözülmemesi dışında sorun yok
Anlatamazsın uğraşma..
Doğru demiş; takmayacaksın tak açacaksın m.h. lerine telefonu. 3 iş günü süresi var.
M.h. iş emri verdiyse, arıza kaydının referans noyu isteyin.
Buradan kontrol edersiniz.
kurumsalohm.turktelekom.com.trTürk Telekom Online Hizmet Merkezi - İşlemlerhttps://kurumsalohm.turktelekom.com.tr/guest.jsp?page=guestArizaSorgula
İş emri falan vermedi..Turk Telekom kaynaklı yapacak bişey yok dedi mh.
Bana önce ki firmada verilmişti; oim de arıza kaydına notta düşülmüştü. Firmaya göre değişiyor olabilir.
Tekrar yazıyorum; altyapı firmasından daha ucuza hizmet vermeye çalışan firmalardan beklentiniz fazla olmasın. Sonra hayal kırıklığı oluyor. Ben de netgsm kullanıyorum. Beklentimi yüksek tutmadığım için kullanıp duruyom işte :). Her ay faturamı mail adresime gönderilmesi için kayıt açmak zorunda kalmak dışında pek sıkıntım yok. Bir türlü faturaların en azından mail ile gönderilmesi gerektiğini bir türlü kabullenemediler :))). Ancak faturan çıktı, ödeme son gününe 10 gün kaldı, 5 gün kaldı vs. diye sürekli SMS atmasını çok iyi biliyorlar. Bir fatura adresini bile değiştirtemedim elemanlara. Taşeronun taşeronu olarak hizmet verdikleri için çok da şey etmiyom yani. Birkaç ay sonra değiş tonton derim, başka hizmet sağlayıcıya geçiveririm. Zaten 3-6 ay arasında sağlayıcı değiştirmek daha iyi oluyor. Bu arada en iyi servis sağlayıcı hangisi derseniz, TurkNet der geçerim. Hem xDSL tarafında hem de kendi GigaFiber ağlarında çok başarılı hizmet veriyorlar. İdari açıdan da oturmuş bir sistemleri var.
-
memnun olan varmı geçiş yapacağım buna göre
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X