Şimdi Ara

Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.909
Cevap
56
Favori
73.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
86. Sırada  bugün en iyi #38
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yok miss gibi çalışıyor. IPTV bağlantınız engellenmiş olabilir BTK tarafından. İPTV servisinden yeni link isteyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet hizim testte 65-70 cikiyor ama hic o kadar hizli hissettirmiyor sadece bende mi boyle acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkn3757 -- 7 Şubat 2025; 20:32:35 >
  • frkn3757 F kullanıcısına yanıt

Size öyle geliyordur. Speed Test sonuçları ne ise hızınız o kadardır. Önerim Quad9 DNS kullanmanız. Modem arayüzüne kayıt ederseniz diğer cihazlara ayrıca girmenize gerek kalmaz.

Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda.quad9
    Quad9 | A public and free DNS service for a better security and privacy
    https://www.quad9.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 7 Şubat 2025; 22:10:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkn3757

İnternet hizim testte 65-70 cikiyor ama hic o kadar hizli hissettirmiyor sadece bende mi boyle acaba

Evet var bir kararsızlık şuan. Benim net de 70 mbps e sabitlenmiş gibi hız yükseldiği gibi tekrar 70 e düşüyor dalgalanma var.

• RElS kullanıcısına yanıt

Normal o VDSl kullandığınız için. Üstünü vermemeye çalışır. Çünkü: 70 MBPS üstüne çıkarsanız hattınız kesilir diye. Dalgalanma ile değil DSLM kilidi devereye girdiği için. Gayet Normal. Demek ki adresiniz 70 MBPS destekliyor. 2 gün önce fazladır şimdi 70 MBPS olmuş olabilir normal. Mahhale de kullanan sayısı arttıkca hızınız düşer. VDSL system çalışma tarzı budur. Her eve 100 MBPS veremez VDSL hatları Kapasite durumuna göre düşer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 8 Şubat 2025; 1:15:50 >
  • Jayus kullanıcısına yanıt
    3 gündür yaşıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Jayus kullanıcısına yanıt

Bende 1 aydır var problem, ama her zaman değil. Sanki internet yavaşlıyor ondan oluyor. Modem aç kapa düzeliyor çoğunlukla

• Dünden beri hızım 8-9 mbps. 100 mb fiber abonesiyim. İlk geçtiğimde 90-94 hız alıyordum sorun ne olabilir?

• ishadami kullanıcısına yanıt

Cat kablosunu ve jakları kontrol edin. Cat kablolar 10 / 100 / 1000 şeklinde iletim sağlar 10 ' a düştüyse bir temassızlık olabilir.

• artieksicarpi A kullanıcısına yanıt

Download yönünde bufferbloat ve dalgalanma var bende de son birkaç gündür ya netgsmden yada havaların soğumasıyla birlikte altyapı kaynaklı sorunlar yaşıyoruz. Modeminizde QoS ayarını yapın IPTV için. Bu donmaları / buffering sorununu azaltır.

Hızı 100 mbpsden 85 mbps e kadar düşürdüm. Akşam maç saatinde durum ne olacak bakalım gözlemleyip karşılaştırma yapmak lazım sorunun netgsmden kaynaklandığını çözebilmemiz için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 9 Şubat 2025; 15:12:6 >
  • Dün gayet normal demekki 70 mbps hız destekliyor hattınız diyen bugünde demekki hızınız 56 mbps destekliyor gayet normal demeye gelir az sonra. QoS ayarı kapalı hız modemdeki değerden çok düşük ve bufferbloat yüksek.

Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda.

5 minutes later...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 9 Şubat 2025; 15:23:0 >

• ping değerleriniz nasıl? istanbul anadolu vdsl için speedtest ekran görüntüleri atabilir misiniz? sizin refinizle geçeyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • caraxesss C kullanıcısına yanıt

İlk hop 26 ms buna göre karşılaştırabilirsiniz. Türk telekoma altyapısına göre +5 ms yüksek değerler şuan bende. İstanbul Anadolu yakası vdsl +2 ms fark olur. Ataköy ve Gayrettepe üzerinden rota.

https://forum.donanimhaber.com/netgsm-speed-test-ping-ve-tracert-paylasim-noktasi--160235084

Buradaki konuda da paylaşımlarım var, ne kadar değişiklik yaşanmış karşılaştırabilirsiniz.

4. hop Alt maskda da bir ping artışı var bir etkisi yok gibi görünüyor ama önceden yoktu böyle birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 9 Şubat 2025; 20:57:25 >

• kullanmakta olduğum operatörde 77mbps civarında hız alıyorum Netgsm ye geçtiğimde bu hızları alabilirmiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caprice -- 9 Şubat 2025; 22:40:19 >

• caprice C kullanıcısına yanıt

Evet alırsınız. İlk geçiş sonrası VDSL altyapıda DSLAM kilidine takılabiliyor hızlar. Düşük hız almanız halinde müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek hız profilini güncelletebilirsiniz.

Sabit fiyat garantisi veren firma kalmadı pek. Sürekli zamlar ile karşılaşmaktansa Netgsm iyi bir alternatif oldu telekominasyon sektöründe.

• Ben bugün 12 de müracaat ettim şuan biraz pişmanlık başladı inşallah devam etmez bu pişmanlık daha dandik firmada bile müracaat ettikten 2 saat sonra Türk Telekom ekipleri gelip internet bağladı şuan halen firmanın kendisi onay veremedi

• RElS kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız ping test tool nedir? Apra bazı sunucularda hata veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neredeyse 24 saat oldu hattımı taşımak için müraacatım. Geri dönüş yok, yeni müşteri istemiyor musun netgsm?

• 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.