Şimdi Ara

Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.726
Cevap
54
Favori
67.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Binada fiber kabloları çekildi TT olarak. Sinyal verildi mi direkt kiracı Netgsm de abone alabiliyor mu yoksa daha sonra mı oluyor? Daha önce aynı süreci yaşayan varsa bilgilendirir misiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Fark ettim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kokesta K kullanıcısına yanıt

Sözleşme gerekli değil. Zaten edevletten onaylayacaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • feedyourhead. F kullanıcısına yanıt

Olur ama kurulum ücretleri 900-100 TRY arasında. Size önerim baştan kurulum olucaksa. Migros NET gecmeniz kurulum bedava. En kötü 3 ay sonra NetGSM geçebilirsiniz. Migros NET sitesinden iletişim numarasını aradığınız hemen hallediyorlar E-devlet onayı gönderip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 14 Aralık 2024; 11:45:1 >
  • Mattg M kullanıcısına yanıt
    Şu an Netgsm abonesiyim, Comnet'ten geçtim. Kurulum ücretini biliyorum muhtemelen önümüzdeki ay zamlanır. Sadece TT fiberi hemen açıyor mu diğerleri için onu öğreneyim dedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • feedyourhead. F kullanıcısına yanıt

Siz TTnet altyapısından başvurup örnek a ve b firmasından alıyorsunuz. Anında gelip Turk Telekom ekipleri kurulum yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 14 Aralık 2024; 12:43:23 >
  • memogecici kullanıcısına yanıt

İlk deneyimleriniz nasıl hocam?

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

Comnet işi harbiden batık hocam. Olan yine kullanıcılarına oluyor.

• btk.gov.tr ye erişim yok. Giriş yapabilen var mı?

• ronnettee kullanıcısına yanıt
    Bakın ben ne demiştim...

Cezanın tutarına kadar bilmişim.

https://www.donanimhaber.com/internet-hizmetini-durduran-comnet-e-btk-dan-ceza-yagdi--185317?fbclid=PAY2xjawHKQFFleHRuA2FlbQIxMQABpiaM974-mjcV4o_imMUoZ7x6oFmDvyCRgCoo7V4EQjSIxS9xe9wp8luCzg_aem_LgkkF9yULQej-aA0I69M8Q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 14 Aralık 2024; 13:43:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RElS kullanıcısına yanıt

Bende giriyor.

• Gelen geçen kod savuruyor.

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

• https://mini.donanimhaber.com/netgsm-arkadasini-getir-referans-kampanyasi--159389210#159389210

Referans adresi bu lütfen bu konuyu referans konusu haline getirmeyelim.

• osamanos kullanıcısına yanıt
    https://mini.donanimhaber.com/netgsm-arkadasini-getir-referans-kampanyasi--159389210#159389210

Referans konusu.

• Daha dün bağlattım. 259₺ Aralık ayı faturası gözüküyor ? 40₺ arkadaş indirimi var

• KacaKTV kullanıcısına yanıt
    Çarşamba bağlattık ben de benim neden 359 tl gözüküyor. 60 tl modem ücreti var. Onu çıkınca internet bedeli 299 tl. 6 tane de arkadaş davetim var onlarda sistemde gözüküyor. Ama bir kaç fotoda da 259 tl gördüm.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ronnettee kullanıcısına yanıt

Ben erişemiyorum guvenlik desteğe mail atın yazıyor koskoca BTK'nın sitesi VPN ile açılıyor sadece  NetGSM in büyüklüğünü takdir ettim erişim engelini BTK getirir normalde, NetGSM de BTK ya erişim engeli getirmiş gibi.

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.