Şimdi Ara

Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.615
Cevap
52
Favori
62.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Taahhutum 3 ay icerisinde bitecek, belki ben de gecis yapabilirim. Teşekkürler deneyimlerinizi paylaştığınız için

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • memogecici kullanıcısına yanıt

• forver101 kullanıcısına yanıt
    Bende de durum bu şekilde, mh ile de görüşeceğim bakalım ne diyecekler? Özellikle akşam 8 den sonra durum bu şekilde.

• ronnettee kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    Bu kadar detaylı yazmamın sebebi sizin gibi teknik jargona hakim olmayan arkadaşlar da faydalanabilirler diye, kusura bakmayın

Cümleye bak, hizaya gel! 3D derinlikte psikolojik resim gibi, nerden baksan farklı gözüküyor; don lastiği gibi uzuyor; Allah muhafaza savaş çıkartır.

Bir kaç farklı anlam çıkardım, okudukça anlamsızlaştı, bıraktım. Nasıl bir kafada yazdıysam..Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. 

• violason kullanıcısına yanıt

Dün talep açtım dönülmedi sadece sorun bizde değil belli kapasite sorunu öğlen 12 modem gelen son hızda bağlanan net nedense en yoğun saatler patlıyor comnet son güne kadar böyle değildi bende başkasını bilmem adamlar gitti ama iyiye iyi diyelim netgsm de 2-3 arkadaş söyledim ilk günler iyi dedim de sonra bekleyin dedim sorun onlarda olduğu şuradan belli 19-23 arası falan dalgalı sonra serbest millet yatınca çoğunluk tabi en aktif şeyler de akşam bakalım 1 ay deneyelim duruma göre hareket ederiz..

👍 sonradan anladım baştan diğer türlü anlamıştım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bursa, VDSL, 5 dakika önce;

Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda.

Benim de öyle 18-23 arası zayıflıyor. Comnetin iyi olduğu zamanlar böyle değildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Aboneler göçü olacak yine.

Aslında bir çoğumuz aman port elden gitmesin hemde çok para vermeyelim diye taşıdık buraya.

Ama işin suyu çıkarsa kaçış büyük olur.

Bende de 70 görüyor ama sonrakinde 7-8 düşüyor falan dalgalı yani her test aynı değil ama öğlen istisnasız her test 60+ görüyoruz evde kullanan da yok baktım şimdi haklarını yemeyelim diye de bir çok yerden benzer şikayetler okudum zaten firma gerekli önlemleri almazsa taşırız zaten yine bakalım beklemedeyiz..

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

Eyvallah, sıkıntı yok...Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. 

• 5-6 aydır netgsm kullanıyorum çok memnunum. Fakat 1 sorunum var çözüm sunamıyorlar. İlk defa internet bağlattığım firma oris telekomdu. Firmanın adresi rüzgarlı bahçe beykoz. Benim evimde ümraniyede. Yıllarca çeşitli firmalara taşıma yaptım. Enson netgsm kullanıyorum. Apartmana Türk Telekom fiber çekti. Haliyle netgsm ye fibere geçmek istediğimi söyledim. Bana geçişin mümkün olmadığını söylüyorlar. Sebebi adresim ümraniye ama sinyal adresim beykoz görünüyor diyorlar. 2 şekilde fibere geçebilirmişim birincisi nakil yaptırmak bu da ücrete tabi. İkincisi sıfırdan bağlantı yapmak buda ücrete tabi. Bu durumun benimle ilgisi nedir anlamadım. Firmaların yaptığı hatanın sorumlusu benmiyim. ?

Şimdi, 5 sn. öncesi değerler, hemen hemen Gönderdiğim resimdekilerle aynı dostum. VDSL ise TT altyapı port ilave/değiştirme/kapasite arttırım kaynaklı olabilir mi, bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memogecici -- 14 Aralık 2024; 22:24:9 >
    Ben de çok kişiye söyledim çarşamba ilk comnetten netgsm e geçenlerden biriydim 1.5 saat içerisinde işlemim tamamlandı millet 1200.sırada telefonla bağlanmayı beklerken evde internet gelmişti. O an sorunum yoktu ama 2 gündür sıkıntı büyük. Çözülemeyecek sorun değil aslında bakılırsa. Umarım çözüm bulunur.

• elkasmirza E kullanıcısına yanıt
    Ne alaka ya.

Evinizin adresine bağlıdır port.

Evinizden kaç km uzaktan size internet geliyormuş ne kafayi yaşıyor bunlar.

Bağlı olduğunuz Telekom müdürlüğüne gidin anlatın sistemde port adresim neresi görünüyor deyin bakarlar yanlışlık varsa düzeltirler.

• Firma ne yapsın; adres Beykoz gözüküyorsa. İlk adresi yanlış girende hata. Daha önce ; Beykoz'da mı oturuyırdunuz, sonra taşındınız mı?

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    İşin garip tarafı bu hat değerleri verilen hız mesafeye göre.

Benim santral uzaklığım 177 metre görünüyor.

Gerçekte de 2 sokak arkamda santral var.

Mesafe uzadıkça maksimum hız düşüyor.

Onca mesafeye nasıl hız tanımlaması yapılmış.

• Kendilerini dün kendileriyle konuştum, altyapımın 75 mbps destekliyor görünse de sorunsuz 95 megabite kadar alabildiğini, Türknet tarafında DSLAM kilidinin açıldığını belirttim. Aynı şekilde NETGSM'e de geçince bana bu DSLAM kilidinin açılması konusunda destek olacaklarını sordum ama koskoca şirkette bir kişi bile DSLAM kilidi konusunda bilgisi yok, bilgiyi boşverin DSLAM kilidi nedir onu bile bilmiyorlar.

• Medastappen M kullanıcısına yanıt

Hocam kayıt açın. Sistem üzerindem sizi arayan kişi. IT departmanından oluyor. Onlar yardımcı olur.

• Netgsm kullanıcısına yanıt
    Bu sabah geçiş için başvuru yaptım. Aksam aradınız açtım telefonu fakat konusan olmadı 1 dk bekledim sonra kapandı. Bir daha da dönen olmadı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.