Şimdi Ara

Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mose17 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.646
Cevap
52
Favori
64.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
97. Sırada  bugün en iyi #17
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim değerler nasıl..şu ara hiç memnun değilim netgsm'den.. Paketim 50 mbit vdsl.

Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 25 Aralık 2024; 19:31:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• righteous@ kullanıcısına yanıt

50 için normal-sınırda, bundan fazlası zorlar. Tesisatı sıfırlasan iyileşme olabilir belki hat değerlerinde.

Olabilirde, olmayabilirde; garanti veremem.Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hat zayıflaması yüksek ama yapmış olduğunuz testi tekrarlayın 500 ms çıkmış download ölçümünüzde hata var. Sunucu seçimi, mobilden wifi ile ölçüm hatalı değer gösterir.

Mobil cihazdan ölçüm yapma şansınız varsa sadece, NetGSM mobil uygulamayı indirin hız testi bölümünde İstanbul / Türk telekom sunucusunu seçerek ölçüm yapın. Daha doğru sonuç alırsınız.

• Mylove kullanıcısına yanıt

Geçişlerde telekomun dslam kilidine takılıyor hatlar. 79/8 hız profiline takıldı benim hattımda. Sizde kendiliğinden düzelmiş ben müşteri hizmetlerine talep oluşturarak çözebildim sorunu.

Sizin dışınızda komşularınızdan birisi tarife değiştirmişse hat kapasitesi düşer. Örneğin birisi 50 mbps tarife kullanıyordu 100 mbps yükseltme yaptı sizi de etkiler. Mahallenizde elektrik kesintisi olduğunda tüm hatlar düştüğü zaman hangi modem ilk sinyali alırsa hat kapasitesi ona göre şekillenmeye başlar. Eğer sizin modem önce bağlantı kurarsa tam hızla bağlanırsınız. NetGSM veya başka bir iss ile alakası yok bu hız düşüşlerinin.

• RElS kullanıcısına yanıt
    Ping 16 çıkmış 500 başka şey.

Hattimin maksimum hızı 72 mbit

Söyledim 65 mbit civarına sabitlenmez mi diye.

Hattınızın kaldıracağı hız 57 mbit dediler.

Bana gelen 53 mbit.

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

Upload da düşük;yükseltilmesi için talep açın.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    Upload ile çok alakam yok bana temiz donmasız download lazımdı oda şu anlık çok iyi.

• RElS kullanıcısına yanıt
    Netgsm uygulamadan da ölçüm yine aynı, şu an bağlantı çok kötü 3 mbit o da kesiliyor..lakin anlamadığım benim modemde dns böyle görünüyor bunlar google dns mi kullanıyor?
    Ppoe adı da zte görünüyor nedense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 26 Aralık 2024; 21:41:2 >
  • figu F kullanıcısına yanıt

Hocam. Avrupa bölgesindeyim. Türk telekom altyapısını kullanıyor. POP noktası Ataköy de bu konu hakkında forum açtım link için de detayları görebilirsiniz. Firma çok ilgili sıkıntı yaşadığınızda. Özelden yazdım size sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Link: https://forum.donanimhaber.com/netgsm-speed-test-ping-ve-tracert-paylasim-noktasi--160235084

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 26 Aralık 2024; 22:17:54 >
  • Ankara'da çalışma var. Bayağı il etkileniyor; 22.30 avkadar çözümlenecekmiş. Ankara üzerinden çıkanlarda sorun bundan olabilir.

Hocam bakım biter. İstanbul bölge sıkıntısız.

• Mattg M kullanıcısına yanıt

Biter, sana güveniyorum. Güvenmeyebilirim de; garantisi yok RedMinner ile siz de sorun yoksa, sorun yoktur.Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. 

Şu anda Stremio üzerinden. Film izliyorum.

4 kare mi? Gagafiberde de ping 70-80-90 gidiyor. Vdsl in gözünü seveyim.Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. 

Turknet ile alakalıdır. Ben de ping 6ms Jitter 0.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattg -- 26 Aralık 2024; 22:28:14 >

O ping değil, valve.

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.