Comnetten geçiş yaptım 2 haftadır kullanıyorum. Başta sorunlar yaşadık ama çözüm sağladılar. |
Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. (78. sayfa)
-
-
Bende Ankara dayım hocam, özellikle takip ediyorum herhangi bir ping sorunu yaşamadım. Hız düşmesi de yok. Aylık 259 TL 75 Mbps / 15 Mbps VDSL şeklinde hizmet alıyorum. İlk geçişte upload hızım 8'di onu da talep açtım düzelttiler. Çok ilgililer müşteri hizmetleri
-
Bu konu referans konusu değildir, indirim alabilmek için sürekli aynı şeyi yapmayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 25 Aralık 2024; 16:40:16 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbul da ikamet eden çoğu firmadan iyi hizmet alabilir. Alternatifiniz bol. Ama NetGSM de İstanbul pop noktasında iyi hizmet veriyor.
Şuan Turknet'e geçiş yapanlar zaten 3 ay sonra alternatif aramaya başlayacak NetGSM in ilk tercihlerden biri olacağını düşünüyorum.
-
Türk telekom altyapısı üzerinden hizmet alıyorsanız iade etmenize gerek yok geçiş yaptığınızda mülkiyeti yeni servis sağlayıcına geçer.
-
Turknet gigafiber altyapısından geçiş yapamazsınız o modemi iade etmeniz gerecek o zaman. Telekom altyapısında eğer fiber altyapı varsa yeni bağlantı kurulumu yapıldığında size yeni modem tahsis edilir, fiber altyapı yoksa vdsl de kendinize ait bir modem kullanmanız gerekecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 25 Aralık 2024; 17:50:48 > -
-
Sizin modem kbps cinsindenmiş ayarı. 20 kb ile bağlantı kurmuşsunuz bu yüzden kesilmiştir net 20480 ile 102400 değerlerini girin. Ancak hızı çok kırparsa önceki mesajda dediğim gibi yükseltmelisiniz.
Bu mesela diğer modemimdeki ayar. O da kbps cinsinden ayarı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 25 Aralık 2024; 17:59:2 >
-
-
Hızınız normal snr 7.9 da. Hiçbir ayar değiştirmez, yükseltmez bu hızı. Tplinklerde snr ayarı açık değil çünkü. Asus ve Keenetic modemlerde örneğin snr 6 ya çektiğinizde tam hız alabilirdiniz. Fiberler ile aynı tarife ücreti ödeyip böyle saçmalıklar ile uğraşıyoruz biz işte. Fiber dönüşüm şart.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 25 Aralık 2024; 18:11:47 > -
Tamamdır teşekkür ediyorum hocam 👍
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Peki anlayamadığım bir konu var hocam,
Netgsm ye geçince ilk gün 70/15 geldi. Müşteri hizmetlerini arayıp sorduğumda bir gün sonra kendi kendine düzeleceğini söyledi ve gerçekten dediği gibi oldu. Kendi kendine düzelmesi hiç olağan ve mantıklı gelmedi bana ama neyse :)
Şimdi ise ikinci gün 100/20 gelirken, bir gün sonra 93/20 gelmeye başladı!
Ben Türknet kullanırken hep 100/20 geliyordu bu konuda hiç sorun yaşamamıştım. Şu an yaşadığım bu durumun mantıklı bir sebebi var mı?
Bu durum çokta sorun değil ama niye böyle olduğunu merak ediyorum :))
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X