Hocam özelden yazdım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. (80. sayfa)
-
-
Evet google dns kullanılıyor. Sizin hızınız modem değerlerine göre gerçekte 41-42 mbps civarında olması gerek. Uygulamadan yaptığım testler doğru sonuçlar gösteriyor bende. Türk telekom sunucusunu seçmenize rağmen hızınız halen düşükse ve jitter yüksek çıkarsa sadece müşteri hizmetleri ile görüşerek bir çözüm bulabilirsiniz.
Genel bir sorun olmadığı için sizin destek talebiniz telekoma iletilir muhtemelen. Eğer ekip gelir bir sorun tespit etmezse hatalı arıza bildirimi nedeniyle karşınıza bir fatura bedeli daha çıkar bilginiz olsun bu yüzden ethernet bağlantısı ile test yapmak önemli bu durumlarda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 27 Aralık 2024; 13:12:32 > -
Selamlar iyi günler herkese bir sorum olacak.Dün netgsme geçiş yaptım faturam çıkmış fakat referans indirimim ilk faturaya yansımamış bir sonra ki faturadan itibaren başlayacak sanırım sizde de durum böyle mi oldu?
-
Hocam referans aldığınız kişinin faturasını ödemesi ile alakalı. Erken öderse size de yansır. Öyle çalışıyor maalesef. Kod aldığınız kişi yeni üye olduysa sizin gibi sonra yansıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki her ay için mi böyle?Yani kodu aldığım kişinin sürekli faturasını ödemesini mi bekleyeceğim yoksa bir kere ödedikten sonra indirimler sırayla her ay uygulanacak mı?
-
İnternet taşıma için herhangi bir ücret ödemesi yok hocam.
İlk başvuruda ödeme çıkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 27 Aralık 2024; 20:25:17 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben Turknet kullanırken modem ayarlarında da Google DNS girmiştim, şimdi Netgsm kullanıyorum.
Sizin yazdığınıza göre eğer yanlış anlamadıysam, Netgsm’de Google DNS kullanıyor. Bu durumda gerek var mı modemde,de DNS olmasına?
Gerek yok ama olsa da fark etmez.
-
Geçişlerde Hiçbir ücret ödenmiyor..
Müşteri hizmetleri ile görüşmem dahil işlemler ve geçiş 1.5 saat sürdü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylove -- 27 Aralık 2024; 22:41:29 >
İptal etme yoksa ücret çıkar. Müşteri hizmetleri ara onlar yardımcı olurlar..
Hocam öbür kişi gigafiber kullanıyor. Oyuzden kurulum ücreti ödeyecek . Sizin dediğiniz kişiler Türknet olup Türk telekom altyapısı kulananlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X