Ev Telefonu ile taşıyan oldu mu? süreç ayni mi devam ediyor? |
Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. (82. sayfa)
-
-
Taşıyacağınız firmada ev telefonu hizmeti yoksa galiba taşımayı yapmadan önce telefonu kapattırip sadece data hattı haline getirmenizi istiyor. -
Bağlantı bazen gidiyor ( 10 dk civarı )servis sağlayıcı kaynaklı mı yoksa modem kaynaklı mı bilemiyorum. Benzer sorun yaşayan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 3 Ocak 2025; 19:59:10 > -
Ben de yaşıyorum akşam saatlerinde. -
kayıt açtırdım fakat netgsm kabul etmiyor sorunu
-
Bende de birkaç gündür 10- 30 dak kesinti oluyordu. Bugün de şifre hatası veriyor, inanılır gibi değil. saat 17: den beri internet yok. neredeyse 12 saat oldu 2 yazılı bir çağrı merkezi şikayetime rağmen sonuç yok. modem değiştirdim, sonuç aynı.
Comnet sonrası toparlayamadılar. Bugünde sabır dedim ama bu devam eder ise , BTK nezninde gereğini yapmayı düşünüyorum artık. 2025 yılında bu da olmaz ki..
-
Fiber mi? -
Hattım vdsl. Daha önce comnette bu sorunu yaşamıyodum. -
bendede gidiyor bazen , normalde sorun yoktu -
Değil
VDSL 100
-
Dün açtığım kesinti şikayetine gelen yanıtlara bakmak isterseniz !!!!
Şuan Saat 14.45 ve BOZUK DEDİĞİNİZ MODEM KENDİ KENDİNE 2,5 saat önce düzelmiş.
Oysaki ben dün 3 modem değiştirerek denemiş, ardından çağrı merkezini aramıştım. Sabah 8 de yattım ve uyandığımda melekler şifreyi doğru girmiş sanırım, modemi çalışır buluverdim.
LÜTFEN !!! İnsanları APTAL yada CAHİL, bu konulardan anlamaz yerine koymayın !!!.
GÜVEN kaybedilirse, yerine tekrar koyamayacağınız bir değerdir !!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auzdil -- 4 Ocak 2025; 14:53:54 >
-
Benim internet comnettekinden 3 megabit kadar daha hızlı çekiyor. Kesilme sorunu yaşamıyorum. -
Hafta sonu da benim sıkıntımı çok hızlıca çözdüler.
Ama ufaktan karşıdakini küçük görme var.
Modemi 2 kez sıfırlamama rağmen sorununuz modem kaynaklı ama biz buradan müdahale ettik gibi bir şeyler söyledi.
Sorunun onlar dan kayaklı olduğunu biliyorum da neyse.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X