Bana hiç bilgi verilmeden hattım 32 ye sabitlendi. (Zorbalık başlangıcı) Kayıt açtım. Neymiş paket sorunu yaşıyormuşum da ondan yapmışlarmış da zart zurt. Sana ne ? Kim söyledi benim sana hattımın hızını düşür diye ? Ki hiç sıkıntım yoktu net ile ilgili. Müşteri hizmetlerini aradım. Hız porfiliniz 32 de 100'e çekilmesi için kayıt açacağım dedi. Ertesi gün kaydı açtı. Dalga geçer gibi hattımda hız sabitlemesi yokmuşmuş. Altyapımdan kaynaklıymışmış gibi eveleyip gevelediler. Bugün tekrar müşteri hizmetlerini aradım ve hız proflim kaç dedim. 32 dedi. 100'e çıkarıtlmasını istiyorum dedim. Kayıt açacağım dedi. Hala kayıt açılmadı. Zorbalık yaptılar, o zorbalığa ısrarla devam ediyorlar. Bu firmaya geçiş yapmayı düşünüyorsanız düşünün iyice.. |
NetGSM Zorbalığı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hat değerlerinizi eklerseniz forum arkadaşlarımız yorumlayabilirler
-
-
Arızanız Telekom a iletiliyor mu? Saha ekibi sizinle iletişime geçti mi?
-
-
Babada aynısını netman yapmıştı
Taşındım kurtuldum 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X