TurkNet mağdurları birleşsin. TurkNet e kayyum atansın sırf firmanın ismindeki Türk kelimesini kalitesizlikle, hileyle özdeşleştirdiği için bile bu yapılmalı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SFX -- 13 Kasım 2020; 14:14:18 > |
TurkNet mağdurları birleşsin. TurkNet e kayyum atansın
-
-
Mağdursaniz tahhut yok çıkın direkt ne bekliyorsunuz ? Bedava vs mi kullanacaksınız direniyorsunuz çıkmamak için ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok yav!, özel şirkete nasıl kayyum atayabiliyorsun?. Kabile devleti mi burası?, doğru kabile devleti.
-
Arkadaşlar neden boşuna uğraşıp kendinizi yoruyorsunuz yahu? Taahhüt yok bir şey yok iptal edin gitsin. Üstelik artık e-devlet üzerinden bile kolay bir şekilde iptal edilebiliyor abonelikler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomadio -- 13 Kasım 2020; 1:38:25 > -
Merhaba, yaşadığınız sorun ile ilgili arkadaşlarım yazışma başlatarak yerleşik operatör ile iletişim halindedir. Sorunun çözümü için elimizden geleni yapıyoruz. Ben de önceliğini arkadaşlarıma ilettim. -
quote:
Orijinalden alıntı: SYLAS
Mağdursaniz tahhut yok çıkın direkt ne bekliyorsunuz ? Bedava vs mi kullanacaksınız direniyorsunuz çıkmamak için ?bana 100 mbit vaad edildi ve şuan 5 kullanıyorum. Tepki-ironiden anlamayan biri olarak gerekli açıklamaları yaptığın için teşekkürler jahrein kardeş, senlik bişey yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Merhaba, yaşadığınız sorun ile ilgili arkadaşlarım yazışma başlatarak yerleşik operatör ile iletişim halindedir. Sorunun çözümü için elimizden geleni yapıyoruz. Ben de önceliğini arkadaşlarıma ilettim. -
kesin yapada olduğunuz için 100mbps hız tanımlayacağız denildi siz de onu 100mbps alacaktım alamıyorum sanıyorsunuz. bu kadar pişmansanız iptal ettirin çok zor değil
-
Sizi de anlıyorum ama en azından para iadeniz var. Kullanın gitsin. Ttnete desen iade et diye adama gülerler. Devlet güzelce tüketiciyi koruyan yasalar koysun, ondan sonra ttnet de türknet de yerini bilir. Şimdi artık iptal etmek de kolaylaşmış, devlet saolsun.
-
taahhüt yok biliyorum ve iptal ettirmek zor birşey değil önemli olan sözlerin tutulması. bu halkı vaadlerle kandırıp yerine getirmemek kolay olduğu, kanıksandığı için toplumun her yanına yayılmış LEŞ bir anlayış bu. Sana yapmalarına izin verirsen sende o sürüden biri olacaksın.
100 sözü verdiler 30 geldi. 1,5 yıl bu şekilde kullandım. Sonra 20 lere indi. Güncel sorun olan 13 gündür bağlantı kopmaları ve hızın 5 civarına düşmesi. bu sürede gerçekçi hiçbir cevap vermeyip kopyala yapıştır cevaplarla geçiştirmeleri. Ben niye hakkımı aramayayım da kaçayım ? Kendinizi niye bu firmaların insiyatifine, keyfine bırakıyorsunuz ?
firma hakkında forumdaki diğer konularıda görüyorum. belirli süre müşteriyi suistimal edip sonra yeni müşteri edinmek firmanın bir kuralı ve emin olun hiçbir tepki vermeyenlerin eseri bu hallerin sebebi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SFX -- 13 Kasım 2020; 20:56:46 >
-
Merhaba, yaşadığınız sorunla ilgili arkadaşlarım yazışma başlatmıştır. Sorunu çözmek için elimizden geleni yapıyoruz. Gelişme olması durumunda arkadaşlarım size bilgi verecektir. -
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Merhaba, yaşadığınız sorunla ilgili arkadaşlarım yazışma başlatmıştır. Sorunu çözmek için elimizden geleni yapıyoruz. Gelişme olması durumunda arkadaşlarım size bilgi verecektir.bana OİM den ve dh üzerinden şu son yazdığınız cümleden 48 tane gönderildi. metnin içeriğine odaklanın artık @TurkNetDestek
-
30-45 gün kullanamayıp da interneti iptal ettirmemek de biraz kullanıcı hatası ama. Basacaksın ptt den iptal kağıdını. Nasıl iptal etmiyorlar. Etmezlerse cezası var.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhaba, kaydınızla ilgili çalışmalara öncelik verilmesi için teknik ekibimize bilgi verdim. Size dönüş yapacaklar. -
Yaşadığınız sorun için üzgünüm. Benim müdahalem ile çözülebilecek bir sorun olmadığı için sorunun biran önce çözümü için önceliğinizi ilettim. Kaydınızı da kontrol ettiğimde bugün yeni bir iş emri iletilmiş.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Mağdursaniz tahhut yok çıkın direkt ne bekliyorsunuz ? Bedava vs mi kullanacaksınız direniyorsunuz çıkmamak için ?
|
Arkadaşlar neden boşuna uğraşıp kendinizi yoruyorsunuz yahu? Taahhüt yok bir şey yok iptal edin gitsin. Üstelik artık e-devlet üzerinden bile kolay bir şekilde iptal edilebiliyor abonelikler. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X