netler kaça gelince tyt çalışılmayı bırakmalıyız
-
-
silinmesin güzel konu
-
kanka öyle bir şey yok ya bitmez tyt
-
Ben biter demedim ya kaç netlerden sonra artık sadece deneme ile gidilir demek istemiştim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kebbab -- 24 Aralık 2020; 21:24:47 > -
30 mat yapiyosun hocam denemeyle yardir artik -
hocam türkçe'de neden bu kadar yanlışınız çıkıyor, dil bilgisinde konu eksiğiniz mi var yoksa paragraflarda dikkat bozukluğu falan mı? sizin sorunuza gelirsek: konu eksiğiniz yoksa denemeyle gidin bence, denemedeki yanlışlarınıza göre konu çalışmak veya test çözmek daha faydalı olur şu dönemde vakit açısından
-
Hocam dislektiğim ve dil bilgim biraz zayıf ona çalışmam lazım ama nasıl çalışacağımı bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kebbab -- 24 Aralık 2020; 22:3:30 > -
Hocam tyt de konu eksiğiniz yoksa çalışmanıza gerek yok sınava kadar atılan denemelerle iyice oturur endişelenmeyin ayt ye odaklanın -
120 -
3 rakamla olayın özetini vermişsin hocam
-
İyi dedin king ama hedefim max 98 net daha fazlasına gerek yok -
Tamamdır hocam eyvallah -
hocam netleriniz denemeye başlamak için uygun türkçede yanlışlar dil bilgisindense bi tekrar edip öyle başlayın paragrafsa hepsine başlayın
-
Dil bilgisi için nasıl bir yol tavsiye edersiniz elimde 345 ve limit el kitabı var -
Bir hocadan dinleyip seviyene göre 1 ya da 2 soru bankası ondan sonra deneme
-
dil bilgisikonularını yazın youtubeden bir hocayla (rüştü hoca güzeldi biraz gıcık anlatıyor ama iyi ) sonra bir sbden bitir önerim bu
-
Teşekkürler @pilotbeyBG @ıammaestro -
Ben de tam tersi 33-34 Türkçe 22 mat yapıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: A NEW LIFE
Ben de tam tersi 33-34 Türkçe 22 mat yapıyorum+1
-
Calismayi tamamen bitir demiyorum ama aralik sonu artik kitap cozme
%90 ayt yonelik calis
cozeceksen eksik oldugun konulardan ya da yanlis cikan konulardan çöz
Sosyal ve fen için bol deneme cozmeni tavsiye ederim
Benzer içerikler
- astigmat engelli raporu oranı
- dus kitapları pdf telegram
- akademisyen olmak zor mu
- apotemi tyt fen konu özeti pdf
- itü siber güvenlik mühendisliği
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X