Şimdi Ara

Netler ve Kötü Çalışmalar Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2019 da 1.200.000 siralama yapmış biriyim 25 netlerden 45-50 civarına kadar çektim dershaneye gittim ama çok yararsız sadece para koparmak için konular anlatılıyor ve benim gibi düşük sıralamadakilere sürekli özensiz davraniliyor.(sadece mat ve organik icin gidiyorum) Bırakıp sadece ders çalışmayı istiyorum ama bilmiyorum. Konu eksiğim hat safhada ve ayt 10 net bile değil. Çalıştığım bir şeyi yıllar geçse de unutmam ama çalışmıyorum doğru düzgün. Sizce kalan aylarda benim durumumda biri daha da yükselebilir mi? (bu arada 25 net yaptığım zamanklarda dört işlem bile bilmiyordum (hatta kitapcigin mat bolumunu direk geciyordum) şimdi tyt problemleri bitireceğim ve mat temelim var yani mata evden calisabiliyorum) Açıkcası motivasyonum berbat. Kalan zamanda 100 neti görebileceğime analitik olarak inanıyorum ama insan konuşacak, kendini "düşüncem doğru mu?" diye onaylayacak birine de ihtiyaç duyuyor açıkcası...

Bu forumdaki ilk yazımdı uzun olduysa kusuruma bakmayın. İyi çalışmalar herkese...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ben de en fazla 60 yapabiliyorum keşke bir şeyler diyebilseydim. umarim birileri yardımcı olur . up

• İnsan beyni inandığı ve kavrayabildiği her şeyi başarabilir. Yılmadan devam bu sınavı psikoloji kazandırıyor.

• Eğer çok üst düzey bir zekaya ve günde düzenli 12 + saat çalışmazsan zaten bırak 100 ü 70 bile çok zor arada veya değil ve yi kullandım dikkat et. sınava 5 ay var hedefini belirle hedefine göre realist bir program yapıp çalış. 50 den 100 e çıkmak çok ekstrem bir durum bırak 5 ayı 17 ayda bile yapabilirsen helal olsun çok büyük başarıdır.
  • Adam 100 net diyor ozguvene bak vay be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilk mezun senem -- 29 Ocak 2020; 11:14:49 >
  • idrak yolları intihabı kullanıcısına yanıt
    Kanka dediklerini yaparsa 121+ net garanti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tyt mi 100 net yoksa tyt+ayt mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tyt.

• wburak kullanıcısına yanıt
    Birileri nasıl etiketlenir bilmiyorum da yazdıklarınız için teşekkür ederim, pek tartışma yapmaya gerek yok insanların seviyeleri birbirinden farklıdır. Dolayısıyla benim durumumda belki "mümkün değil" diyenler bellki de "mümkün" diyenler yanılacak, bunu 5 ay sonra öğreneceğiz. Özünde sadece bir tartışma konusu olduğu için büyütmeye gerek yok. İkinize de teşekkür ederim, sevgiler selamlar kolay gelsin.

• Hayır göremezsin dürüst olmak gerekirse

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.