Şimdi Ara

Netlerine bakmayan insan tipi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ender insanlardandır. Netlerini ortalama puanını bilen insanın bile sonuç bekleme heyecanı ortadayken sabrını takdir ettiğim insandır. İnsan bildigi halde hayal kurmaktan korkuyor. Sahsen sınav rezalet geçse bile bakardim. En kotu sonuç bile belirsizlikten iyidir kanımca. Helal olsun diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blacklife94 -- 12 Temmuz 2012; 11:56:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tam beni ifade etmişsin.
  • lys de sadece 1 soruya baktım oda doğruymuş içim rahat heyecan 0
  • Geçen sene de bakmadım bu sene de bakmıyorum.(x2 sabır)
  • bizim bi arkadaş ygs den sonra bakmadı sadece 2 boş um var 158 soru işaretledim dedi açıklandı ygs adam 1500.
  • benim geçen yılki halimi anlatmışsın
  • Eyv hocam :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkbrbrgl

bizim bi arkadaş ygs den sonra bakmadı sadece 2 boş um var 158 soru işaretledim dedi açıklandı ygs adam 1500.

Kesin totem yapmıştır. Okul yazılılarında yapıyorum arada cevap anahtarına bakmıyorum sınav hakkında konuşulunca kulağımı tıkıyorum. İşe yaradı bu zamana kadar ama ygs de yapabilir miyim bilmiyorum ?

• ekşiye çevirdiniz burayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacklife94

Ender insanlardandır. Netlerini ortalama puanını bilen insanın bile sonuç bekleme heyecanı ortadayken sabrını takdir ettiğim insandır. İnsan bildigi halde hayal kurmaktan korkuyor. Sahsen sınav rezalet geçse bile bakardim. En kotu sonuç bile belirsizlikten iyidir kanımca. Helal olsun diyorum.

doğru olan seninki gerçeklerle yüzleşmekten korkmuyorsun iyi veya kötü
  • ygs sonucuna bile lys2 den sonra bakan insanlar var.
    (adam 4k )
    bkz.:....
  • ygs de bakmıştım. 100k oldum. lys de bakmadım ve şuan hayvan gibi heyecanlıyım..
  • İkisinede bakmadım bende ne ygsde ne lysde Soruları unutuyorum
  • bakmadım ortalama ne geleceğini kafamdan hesapladım ve kendimi olabilecek en kötüden iyi olan kötüye hazırladım zaten çok iyi değil.

bakalım ne olacak hayır ben yaptığımı bilirim genelde ygs den alacağım puanı sınavdan çıkar çıkmaz söyledim mesela normal sınavlarda da hep böyle olur benim için yani heyecan yok bende bi fizikten korkuyorum dediğim gibi kendimide ona hazırladım zaten ona göre hesapladım olasılıkları.
  • Bakınca netler değişiyor mu?

• kendimi ekşi sözlükte sandım.
  • bende öyle. kein kötü gelcek ama şuan 1. olacam gibi rahatım ve açıklanmasını bekliyorum
  • Ben sınavdan çıktığımda 370 diyordum.370 geldi.Keşke bakmasaymışım.
    Ama bakmadan dayanılmaz.
  • Geçen sene bakmıştım da bu sene ygs-lys bakmadım. O televizyonda soruları çözmelerine falan acayip kıl oluyorum, ertesi güne kadar da çoğu soruyu unutuyorum gazeteden de bakmıyorum
  • ygs de baktım sadece türkçeden 9 yanlış buldum. gerçek sonuç türkce 5 yanlış geldi. cevapları unutuyorum falan sıkıntılı bise.

lys de bakmadım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.