Şimdi Ara

netmaster 383z4 değişik bir durum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski bir uydunet kullanıcısı olarak netmaster modem alarak 25mbit internet alacaktım.

forumda okuduklarımdan sonra netmaster ın kablosuz özelliğini kapattım.Airties kablosuz router üzerinden bağlanmak istedim.

Kablosuzu da sıkıntım var. Bridge özelliğini açmadığımdan kuşkulandım fakat şimdi de kabloyla netmaster ın arayüzüne giremiyorum.

Kablo internete bağlanabiliyorum fakat arayüz şifre ekranı gelmiyor.

Varmı önerisi olan veya başına gelen

Saygılar

• www.whatismyip.com adresinden ip numaranı öğren. Adres yerine onu yaz... Arayüz çıkması lazım...
  • Bridge moda almadan routerla bağlanamazsınız.
    Yapmanız gereken modemi fabrika ayarlarına çevirin. Arkasındaki küçük deliğe 10 saniye basılı tutun. Daha sonra arayüzüne girin, wirelessi kapattıktan sonra Bridge moda alın. Routeri bağlayın. Router'ın arayüzüne girip ayarlayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: KacaKTV

Bridge moda almadan routerla bağlanamazsınız.
    Yapmanız gereken modemi fabrika ayarlarına çevirin. Arkasındaki küçük deliğe 10 saniye basılı tutun. Daha sonra arayüzüne girin, wirelessi kapattıktan sonra Bridge moda alın. Routeri bağlayın. Router'ın arayüzüne girip ayarlayın

Olayın öyle olacağını tahmin ettim fakat restar edince de modem stabil duruma geçmiyor Mavi ışık yanıp sönüyor online yanmıyor motorolla modemin gözümü seveyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modem online Olamıyor

• iceberg1907 kullanıcısına yanıt
    Fabrika ayarlarına döndür olmuyorsa uydunet i ara
  • iceberg1907 kullanıcısına yanıt
    Sayın Kullanıcımız,

Modemin bridge moda alınması durumunda 192.168.0.1 ip adresinden modem ayarlarına giriş yapılamaz, internete girebilen bilgisayardan 192.168.100.1 ip adresinden ulaşılabilir.

Saygılarımızla,
    NetMASTER
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetMASTER_

Sayın Kullanıcımız,

Modemin bridge moda alınması durumunda 192.168.0.1 ip adresinden modem ayarlarına giriş yapılamaz, internete girebilen bilgisayardan 192.168.100.1 ip adresinden ulaşılabilir.

Saygılarımızla,
    NetMASTER

Netmaster CBW-383Z4 kablosuz sorunları forumda neredeyse hit olmuş durumda hemen hemen herkes Access Point kullanarak sorunu çözmüş. Bu durumda haliyle sormak istiyorum! TÜRKSAT ile ne tür bir ilişkiniz var ki sizden vazgeçemeyecek durumdalar?? Hadi onlar vazgeçemiyor, bu kadar kullanıcılar sorun yaşarken sizin vicdanınız rahat mı? şirket çalışanları olarak çol-çocuğunuza kazandığınızı yedirirken muhasebe yapıyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir Asi CaN

quote:

Orijinalden alıntı: NetMASTER_

Sayın Kullanıcımız,

Saygılarımızla,
    NetMASTER

Netmaster CBW-383Z4 kablosuz sorunları forumda neredeyse hit olmuş durumda hemen hemen herkes Access Point kullanarak sorunu çözmüş. Bu durumda haliyle sormak istiyorum! TÜRKSAT ile ne tür bir ilişkiniz var ki sizden vazgeçemeyecek durumdalar?? Hadi onlar vazgeçemiyor, bu kadar kullanıcılar sorun yaşarken sizin vicdanınız rahat mı? şirket çalışanları olarak çol-çocuğunuza kazandığınızı yedirirken muhasebe yapıyor musunuz?

• KacaKTV kullanıcısına yanıt
    Ben Router mode'da kullanıyorum bridge mode yapmadan sorun yok hocam
     netmaster 383z4 değişik bir durum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.